Fresh food & coffee café Anne&Max opent de deuren van haar dertigste vestiging in Leeuwarden, geleid door franchisenemer Marloes Rovers...
Horecaondernemers in Noord-Holland krijgen meerdere nieuwe praktische mogelijkheden aangereikt om de veiligheid en gastvrijheid in hun horecabedrijven...
Nieuwe cijfers uit de Arbeidsmarktmonitor Gastvrijheidssector laten zien dat het aantal mensen dat werkzaam is in de horeca een recordhoogte heeft ber...
Gastvrouw-sommelier Chantal de Raaf en chef Rolph Hensens hebben op 23 oktober 2024 Rolph’s Deli - Le Petit Restaurant in Rotterdam geopend. Hie...
Vanaf vandaag, 22 oktober zal een wandeling aan de Amsterdamse Veemkade nooit meer hetzelfde zijn. Wandelaars worden namelijk naar alle waarschijnlijk...
Op dinsdag 1 oktober is het feest in Kampen! Na een maand verbouwen, openen Bakker Bart ondernemers Judith en Patrick hun nieuwe Bakker Bart, volgens...
22 juni opent Who Ayam officieel haar deuren naast Utrecht Centraal Station. Dit nieuwe restaurant biedt gezonde, voedzame fusiongerechten die gasten...
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...
La Place, onderdeel van Jumbo, maakt dinsdag het voornemen bekend om als zelfstandige organisatie verder te gaan. Na een strategische heroverweging h...
Tijdens het Ledencongres van FNV Horecabond in Dierenpark Amersfoort hebben de leden Edwin Vlek verkozen tot voorzitter. Per direct zal Edwin Vlek het...
Op 17 mei heropent de Bagels & Beans vestiging in Wageningen haar deuren met niet een, maar met twee nieuwe bagelbazen. Livio Rüssli (32) &am...
Na een toegewijde periode van ruim negen jaar, waarin Dirk Beljaarts zich met hart en ziel heeft ingezet voor de belangen van de horeca, vertrekt hij...
Dylan Hattuma en Paul Leuverman nemen per 11 maart de Bagels & Beans vestiging ‘op de hoek’ aan de Willem de Zwijgerlaan in Amsterdam...
Ondernemen in Amersfoort. Dirk-Jan Stip (62) opende in november vorig jaar zijn derde Corazon-zaak: Corazon Park in Amersfoort Vathorst. In de Vinex-w...
De eerste dag van de horecavakbeurs HorecaEvenTT in Leeuwarden zit erop. Zowel de beursvloeren als de wedstrijdkeuken en het wedstrijdrestaurant waren...
Groots ondernemen. In tegenstelling tot horecaondernemers die al hun energie kwijt zijn aan één zaak, zijn er ook ondernemers die meerde...
Fresh food & coffee café Anne&Max opent de deuren van haar dertigste vestiging in Nederland. Deze nieuwe locatie bevindt zich in de Dom...
Horecava, vond van 8 t/m 11 januari plaats in Rai Amsterdam. Deze editie stond onder andere in het teken van professionalisering. Door stijgende prijz...
Je wil na moeilijke jaren weer gasten verwelkomen en omzet maken. Maar hoe doe je dat, terwijl iedereen knokt om personeel? Het antwoord ligt in digit...
In de rubriek ‘Het Lunchroompanel’ worden actuele ondernemersvraagstukken beantwoord door ondernemers van horecadagzaken uit het hele land...
Koninklijke Horeca Nederland (KHN) presenteerde maandag op de Horecava de economische terugblik op het horecajaar 2023 en een vooruitblik op 2024. Hoe...
De winnaars van de Horecava Innovation Award 2023 zijn bekendgemaakt. Overall winnaar 2023 is Albron met Smaakchef. Smaakchef ontzorgt het zorgpersone...
Van studenten tot jonge gezinnen. Met meer dan 75 cafés en restaurants in Nederland bedient Restaurant Company Europe (RCE) diverse doelgroepen...
Er staan nieuwe producten op het menu voor de horeca-industrie; ontdek in deze rubriek welke vier producten dat deze maand zijn. Van ingrediënten...
Gastvrij Rotterdam vierde dit jaar haar tiende editie. Dit jaar besloeg de horecavakbeurs vijf uitverkochte beurshallen in Rotterdam Ahoy, waarmee dez...
Tijdens de zomervakantie willen veel mensen even ontsnappen aan de dagelijkse hectiek en stress. Hoewel vakanties altijd te kort duren, is het altijd...
De award voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland bestaat sinds 2011. Ook dit jaar kunnen lunchroomondernemers hun favoriete broodje insturen...
Dat digitale menuborden en orderkiosken een manier zijn om attentiewaarden en omzet te verhogen is gebleken voor Poké Perfect, het is een vast...
Met maar liefst vier nieuwe keukens én een vernieuwd terras, is de Foodhall op de Scheveningse Noordboulevard klaar voor het aankomende zomerse...
Met de stijgende kosten ontstaat er in een razendsnel tempo een soort van squeeze in je bedrijf. Nog net bekomen van alle coronaperikelen en de volgen...
Als horecaondernemer kan je kiezen voor verschillende betaalmogelijkheden, met ieder zijn voor- en nadelen. Je wilt het uiteraard de gast en jezelf zo...
De 22ste editie van de wedstrijd om de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs gaat van start. Ben jij hét horecatalent van Nederland op het gebi...
Fresh food & coffee café Anne&Max heeft de ‘Foodservice Award 2023’ gewonnen in de categorie Klassieke horeca. Andere genom...
De Horecava is na twee jaar afwezigheid weer helemaal terug. En hoe. De Amsterdamse RAI staat op 9, 10, 11 en 12 januari volledig in het teken van de...
Als servicegerichte horecaondernemer wil je het jouw gast zo makkelijk mogelijk maken om af te rekenen. Daar zijn verschillende mogelijkheden voor, me...
In de rubriek ‘Het Lunchroompanel’ worden actuele ondernemersvraagstukken beantwoord door ondernemers in horecadagzaken uit het hele land....
Ondernemen in Den Haag. Serpil Alkan (49) is met horecabloed geboren. De eigenaar opende op 6 juli dit jaar Brasserie Fred in Den Haag. Zij koos voor...
De herfst is al een tijdje aangebroken. Dat betekent dat ook de drankenkaart kan worden aangepast. Sangria wordt glühwein en herfstbokbier vervan...
De jury van de Horeca Inspiratie Trofee (HIT) is de afgelopen maanden overstelpt met creatieve ideeën om de gastvrijheidsbranche aantrekkelijker...