Vanaf vandaag, 22 oktober zal een wandeling aan de Amsterdamse Veemkade nooit meer hetzelfde zijn. Wandelaars worden namelijk naar alle waarschijnlijkheid vol enthousiasme gegroet door bagelbaas Jnana Vos. Haar energie, positiviteit en gastvrijheid laten gasten extra doen genieten zodra zij de vestiging binnenstappen.
Drie jaar geleden begon Vos bij Bagels & Beans. Met een duidelijke missie wel te verstaan: bagelbaas worden. En zo geschiedde. Van medewerker, naar assistent-bedrijfsleider tot bedrijfsleider in Utrecht. Ze nam deel aan het Bagels & Beans Jong talentenprogramma en hierna was de wederzijdse match niet meer te ontkennen. Om verliefd te worden op de vestiging aan de Veemkade waren niet veel koffiedates nodig. Vos: “Doe je ogen dicht en luister simpelweg. De rust van het water vind ik zo bijzonder.”
Opbloeien terwijl je leert
Voordat haar leven uit bagels en koffie bestond rondde ze haar studie tot diëtiste af en hierna deed zij veel ervaring op in counterserviceconcepten. Uitserveren aan de tafel en lopen met een dienblad waren voor de ervaren Vos nieuwe werkzaamheden.
Om deze nieuwe dingen te leren zette ze bewust de stap naar Bagels & Beans: “Ik wilde ervaren of het mij zou bevallen. Stiekem vond ik het best spannend. Ik ben van mijzelf best verlegen. In de bediening moet je je daar overheen zetten. Het heeft mij uiteindelijk heel veel gebracht en laten opbloeien als persoon. Ik maak praatjes met onbekenden over de meest uiteenlopende onderwerpen, dat koester ik en vind ik heel speciaal aan mijn werk.”
‘Graag een allessap bij mijn bagel’
Als je vanaf kleins af aan regelmatig aanschoof bij Bagels & Beans in Hilversum dan kan het bijna niet anders dat je deze warme herinneringen meeneemt als volwassen vrouw. Vos is gegroeid als persoon met Bagels & Beans aan haar zij. Ze ademt de filosofie van het merk en behandelt iedere gast anders, want iedereen is uniek.
“Ik ben afgelopen jaren veel bezig geweest met mijn leven. Waar word ik nu gelukkig van? Wat past bij mij als persoon? Moet ik meer de vegetarische wereld in omdat ik dat zelf ook ben? Nee, dat is het niet. Ik wil in een wereld werken waarin alles kan en iedereen blijer vertrekt dan dat ze zijn binnengekomen. Omdat er naar hen wordt geluisterd en ieder een unieke, aparte behandeling krijgt.”
Blijf op de hoogte!
Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste luchroomnieuws en één keer per week de digitale nieuwsbrierf van Lunchroom ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.