Vier nieuwe foodconcepten openen in Foodhall Scheveningen

Auteur: Redactie
Opening 25 mei 2023
Vier nieuwe foodconcepten openen in Foodhall Scheveningen

Met maar liefst vier nieuwe keukens én een vernieuwd terras, is de Foodhall op de Scheveningse Noordboulevard klaar voor het aankomende zomerseizoen. Gasten kunnen langs bij restaurant Playa voor gerechten uit de Caraïben, Wantsam Roast voor Chinese specialiteiten van de grill en restaurant Lana's Kitchen voor de Surinaamse keuken. Wie daarna wel een drankje lust, kan terecht bij BOBO, voor een bubble tea.

"We zijn ontzettend blij om deze vier nieuwe foodconcepten aan onze bezoekers te kunnen presenteren", zegt Jie Ling van de Foodhall Scheveningen. "We willen mensen de mogelijkheid bieden om kennis te maken met verschillende keukens en gerechten, en tegelijkertijd een unieke beleving bieden in onze prachtige Foodhall."

Surinaamse familierecepten

Restaurant Lana’s Kitchen is gespecialiseerd in de Surinaamse keuken en biedt een verscheidenheid aan gerechten, van roti tot saotosoep en broodjes. "Onze roti is volledig huisgemaakt en slaat enorm goed aan", aldus eigenaar Lana. Het restaurant legt veel nadruk op service en persoonlijke aandacht. "We willen dat onze gasten zich welkom voelen en echt de Surinaamse gastvrijheid ervaren," voegt Lana eraan toe.

Caribische smaken

Twee ondernemers, Aaron Mills en Kawei Gary Yan, hebben hun krachten gebundeld met restaurant Playa. "We willen de mensen laten genieten van de smaken die wij als kind thuis hebben leren kennen: de Caribische en Aziatische keuken. We zijn trots op de smaakcombinaties die we hebben gecreëerd en hopen onze gasten mee te nemen op een culinaire reis door onze achtergrond en cultuur", aldus Aaron Mills. Het restaurant biedt een combinatie van vis en kip gerechten, waaronder de hardloper: chicken wings in verschillende uitvoeringen, zoals met lemon pepper of met roze gekleurde lime spicy mayo.

Chinese specialiteiten van de grill

Het Wantsam Dim Sum restaurant in de Foodhall is uitgebreid met Wantsam Roast, waar geroosterde Chinese gerechten geserveerd worden. Na het succes van de dim sum, wil eigenaar Wilson nu de sfeer van Zuid-China naar Scheveningen brengen. "Dim sum is redelijk bekend, maar we willen meer doen. Met Wantsam Roast serveren we geroosterde Chinese producten, zoals buikspek en geroosterd rood vlees. Het zijn geen hapjes, maar echte maaltijden, met tal van bijpassende groentes erbij.”

BOBO

Het zomerseizoen staat voor de deur en dat betekent dat de vraag naar verfrissende drankjes toeneemt. Bij het nieuwe BOBO Bubble Tea zijn ze er in elk geval klaar voor. "Bubble tea is het ideale zomerdrankje. Het is koud en verfrissend, met opties zoals de classic milk tea of fruitige green tea. Vooral jongeren weten precies wat ze moeten bestellen, maar ook volwassenen ontdekken steeds meer de verrassende smaak van bubble tea."

Foodhall klaar voor de zomer

De Foodhall Scheveningen is de afgelopen maanden druk bezig geweest met het vernieuwen van het terras, zodat bezoekers in een sfeervolle omgeving kunnen genieten van gerechten uit zestien verschillende keukens. Met de opening van deze nieuwe foodconcepten en het vernieuwde terras is de Foodhall Scheveningen klaar voor het aankomende zomerseizoen.

Blijf op de hoogte

Eén keer per week het actuele en relevante lunchroomnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws