In deze rubriek presenteert Lunchroom de bekende en onbekendere franchiseketens binnen de horecadagzaken. Een historisch overzicht met actuele cijfers...
Voor alle horecaondernemers die een bezorg- en afhaalservice hebben óf die hiermee willen starten, ontwikkelde Sligro handige tips en oplossing...
In de rubriek ‘Het Lunchroompanel’ worden actuele ondernemersvraagstukken beantwoord door ondernemers in horecadagzaken uit het hele land....
Ingemar Visch Karlsson (71) is geboren in Zweden. Door zijn toenmalige Nederlandse vrouw belandde hij in de horeca in het Scandinavische land. Onder h...
Na een carrière als professioneel ballerina wist Molly het zeker: “Op een gegeven moment werd ik gelukkiger van koffies maken dan van dan...
In de levendige volksbuurt de Pijp runt Richard Duijster al bijna 13 jaar vol passie en trots zijn Bagels & Beans aan de Ferdinand Bolstraat. Het...
In deze nieuwe rubriek stelt dit blad elf vragen aan een grote horecaondernemer. Hoewel de meeste uitbaters al hun energie kwijt zijn aan é&eac...
YB vergroot samen met bedrijfshoreca Food&i haar franchise activiteiten, met als doel om plantaardig eten de norm te maken en zo maximale impact t...
Iedere ondernemer probeert zijn klanten of gasten op een manier aan zich te binden. Het is namelijk erg fijn als ze vaker terugkomen en daar zijn dive...