Mijn vrouw en ik zijn echt vergroeid met onze zaak en het werken erin. Je zou kunnen zeggen dat de zaak ons vierde kind is, ons levenswerk, waar wij d...
Met de stijgende kosten ontstaat er in een razendsnel tempo een soort van squeeze in je bedrijf. Nog net bekomen van alle coronaperikelen en de volgen...
In feite zijn beide partijen gebaat bij een goede omgang en vastlegging van de spelregels van de formule. Want juist dan zijn er minder misverstanden...
De maanden januari en februari zijn bij ons eigenlijk altijd hele rustige maanden. Weinig tot geen toeristen, geen feestdagen tot aan Pasen en veel me...
Het is weer sinterklaastijd en in Heusden is het een traditie dat een werkgroep van onze ondernemersvereniging de organisatie van de sinterk...
Wat hebben wij een mooie zomer achter de rug. Alles was open, we waren helemaal vrij en het zonnetje scheen. Ook zaken liepen uitstekend. Ondanks alle...
In 1968 werd ik geboren in een landelijke omgeving. Mijn ouders hadden een café-restaurant met 150 zitplaatsen én een boerderij met een...
De maat is vol en de koek is op. Als statement openden afgelopen zaterdag veel horecabedrijven hun deuren. Als opmars naar de persconferentie was de h...
Afgelopen vrijdag keek ik naar de meest bedroevende en meest ingrijpende persconferentie tot nu toe. Het was tenenkrommend hoe het volk weer als een k...
Als jij als horecaondernemer op dit moment geen moeite hebt met het vinden van gekwalificeerde medewerkers, dan ben jij een van de weinigen. Vroeger k...
De 1,5 meter is eraf. Je mag weer meer mensen in je horecazaak ontvangen en je zou verwachten dat dit het perspectief is waar wij al die tijd op hebbe...
‘Waar je energie in stopt groeit’ of ‘Wie goed doet, goed ontmoet’. Dit soort gezegden suggereren dat de energie die je in een...