Who Ayam is nieuwe smaakmaker bij Utrecht CS

Auteur: redactie
Opening 19 juni 2024
Who Ayam is nieuwe smaakmaker bij Utrecht CS

22 juni opent Who Ayam officieel haar deuren naast Utrecht Centraal Station. Dit nieuwe restaurant biedt gezonde, voedzame fusiongerechten die gasten zelf kunt samenstellen. Denk aan een Javaans kipgerecht als basis, aangevuld met internationale combinaties, op een wrap of in een bowl.

Bij Who Ayam begint elk gerecht met een traditioneel Javaans kipgerecht, bereid volgens oma’s recept. Voor veganisten is er ook een variant met jackfruit. Daarna kan worden gekozen uit een kleurrijke selectie van toppings van over de hele wereld. Of je nu Mango Kissed voor een frisse twist, Tikka Masala voor een kruidige kick, of On The Rice voor een hartige basis kiest, elke maaltijd is uniek.

Eigenaar Clifford Francis vertelt: “Bij Who Ayam draait het allemaal om jouw smaakbeleving. We willen dat elke gast zijn of haar ideale gerecht kan samenstellen, met de beste ingrediënten: zo puur en natuurlijk mogelijk en zonder onnodige toevoegingen.”

Gezond en lokaal

De gerechten zijn niet alleen lekker, maar ook gezond. Ze zijn gebakken met olijfolie en gemaakt met ingrediënten van hoge kwaliteit. Alle producten zijn met precisie geselecteerd, wat zorgt voor verse en voedzame maaltijden. Ideaal voor iedereen die een druk leven leidt en toch goed voor zichzelf wil zorgen. Bij Who Ayam krijgen gasten zes dagen per week een gebalanceerde, voedzame maaltijd, zonder gedoe.

Echte gastvrijheid

Who Ayam heet gasten welkom in een warme en gezellige setting waar zij zichzelf kunt zijn. Of zij nu snel een hapje willen eten of liever uitgebreid genieten, Who Ayam staat klaar om te helpen het ideale gerecht samen te stellen. Gastvrijheid en aandacht voor detail zorgen ervoor dat gasten zich meteen thuis voelen.

“Onze missie is om gerechten aan te bieden die niet alleen lekker zijn, maar ook voedzaam en goed voor lichaam en geest”, aldus Francis. “We willen een plek creëren waar iedereen zich welkom voelt en kan genieten van een maaltijd die precies bij hen past.”

Who Ayam is geopend van dinsdag tot en met zondag, van 11.00 tot 19.00 uur. 

Overig nieuws