September 2023: Productinnovatie voor jouw lunchroom

Auteur: Redactie
productnieuws 29 september 2023
September 2023: Productinnovatie voor jouw lunchroom

Er staan nieuwe producten op het menu voor de horeca-industrie; ontdek in deze rubriek welke vier producten dat deze maand zijn. Van ingrediënten in de keuken die inspelen op trends tot handige technologieën die inspelen op het personeelstekort; allen interessante toevoegingen voor jouw horecazaak.

Koninklijke De Kuyper en ecoSpirits

ecoSpirits heeft een van de meest toonaangevende leveranciers van cocktaillikeuren ter wereld benoemd als Licensed Operator voor Nederland en België. Koninklijke De Kuyper wordt de nieuwe Licensed Operator voor ecoSpirits Benelux en zal in eerste instantie closed-loop gedistilleerd introduceren op de Nederlandse markt. Een selectie gedistilleerde dranken en likeurmerken van De Kuyper is vanaf januari 2024 verkrijgbaar in hervulbare ecoTote’s™, waarmee de hoeveelheid verpakkingsafval in de distributieketen sterk wordt verminderd. De samenwerking schept de basis van het gebruik van 100 procent circulaire verpakkingen in de gehele Benelux. 

Met staande zuilen

LoooX kondigt de uitbreiding van hun waskomcollectie aan. De nieuwe collectie is beschikbaar in nieuwe vormen en kleuren en sluit aan bij de nieuwste badkamertrends. Aan het bestaande assortiment zijn nu ook staande zuilen toegevoegd. De waskommen en zuilen zijn te bezichtigen in het LoooX Experience Center in Deventer. Het bedrijf werkt alleen met materialen van hoogwaardige kwaliteit. 

Automatisch vers roerei

Eggciting Products, een innovatieve ontwikkelaar van het gepatenteerde apparaat The Eggcheff, dat automatisch vers roerei kookt, is verheugd de samenwerking aan te kondigen met de Zwitserse fabrikant van foodservice-apparatuur Gigatherm AG, die bekend staat om zijn hoogwaardige apparaten. Samen gaan ze de langverwachte Scrambled Eggcheff voor de wereldmarkt ontwikkelen, produceren en lanceren. De Scrambled Eggcheff kan binnen een minuut verse roerei bereiden zonder dat er medewerkers of een keuken nodig zijn en is de meest hygiënische en energiezuinige manier om roerei te koken. 

Kwaliteit en gastvrijheid

Franke Coffee Systems introduceert de Mytico. Een professionele, semiautomatische koffiemachine die kwaliteit en gastvrijheid samenbrengt. De nieuwste technologie maakt het mogelijk dat niet alleen gekwalificeerde barista’s, maar ook niet getraind personeel de gasten een kop koffie van professionele kwaliteit kan aanbieden. Het apparaat heeft een automatische bediening en is door twee mensen tegelijkertijd te gebruiken. Daarnaast is door de gereduceerde hoogte, een persoonlijk contact met de gast mogelijk. 

Blijf op de hoogte!

Eén keer per week het actuele en relevante lunchroomnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws