Bagels & Beans verwelkomt nieuwe bagelbazen in Amsterdam

Auteur: Redactie
Opening 5 maart 2024
Bagels & Beans verwelkomt nieuwe bagelbazen in Amsterdam

Dylan Hattuma en Paul Leuverman nemen per 11 maart de Bagels & Beans vestiging ‘op de hoek’ aan de Willem de Zwijgerlaan in Amsterdam over. Beiden hebben veel ervaring in franchise en horeca en kunnen niet wachten om zich onder te dompelen in bagels, koffie en veel geluk. 

Hattuma: "Waar moet ik beginnen? De naam is eigenlijk al een homerun: Bagels & Beans! Het heeft iets spannends, internationaals maar toch ook iets heel vertrouwds. Het is zo grappig om te merken dat iedereen het merk kent. We horen opmerkingen als ‘oh dat is mijn favoriete tent’ en ‘de koffie is zo lekker daar’. Al die positieve reacties maakt ons alleen maar meer trots dat wij nu ook onderdeel van dit merk zijn."

Een wisselwerking door de jaren heen

Hattuma en Leuverman zijn elkaar in hun carrières al vaker tegengekomen. De één had een zaak in Amsterdam en woonde in Haarlem, de ander had dit net andersom. Elkaar helpen, adviseren of even snel iets afgeven (lag toch op de route) was niet meer dan normaal voor de twee. Toen de kans zich aangreep om een franchise gericht op koffie te openen hoefde Hattuma hier niet twee keer over na te denken. De vestiging lag notabene in de wijk waar hij zelf woont.

Hattuma wilde niet alleen ondernemen en zocht een compagnon. En dat dit Leuverman moest zijn, wist hij al snel. Leuverman: "Dylan en ik hebben samen verschillende keren gezeten om te praten over onze verwachtingen, manier van samenwerken en hoe wij de zaak willen managen. Ik ben van de gastvrijheid en volledig op onze gasten gericht. Dylan heeft dit natuurlijk ook, maar richt zich meer op al het organisatorische achter de bagelbar en administratie. Die combinatie in onze persoonlijkheden en sterke kanten zorgt voor een goede dynamiek."

Balans

Hattuma: "Een eigen onderneming hebben is superhard werken, maar het geeft ons beide ook vrijheid. Als wij er een succes van willen maken, moeten wij ook die input leveren, we hebben het zelf in de hand." Leuverman: "Die vrijheid samen met het ondernemerschap past goed bij ons. Van een kantoorbaan worden wij gewoon niet blij, ieder zijn ding toch!?"

En wat het ondernemersduo naast hun eigen vestiging dan vooral bezighoudt? Hun dagelijkse levens vullen ze met sporten, de natuur in en mooie reizen maken samen met hun partners. Om zo weer met een berg inspiratie en heimwee terug te keren naar hun koffiezaak op de hoek.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste luchroomnieuws en één keer per week de digitale nieuwsbrierf van Lunchroom ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws