Je hebt gezocht op: verbouwing
Dagzaak Van Wijck opent buitenlocatie in Maastricht
Vanaf 2025 kunnen gasten de hele dag door ontbijten op de Sint-Pietersberg in Maastricht. Ondernemer Jaap van Wijck neemt per 1 januari het huidige Ch...

Louis Wesseling: "Het is een klein wonder"
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...

Bakker Bart Nijmegen Broerstraat heropent in een nieuw jasje
Bakker Bart in hartje Nijmegen is terug. Na een maand van verbouwing opent de winkel aan de Broerstraat op donderdag 28 november opnieuw haar deuren....

Rob Leemker: “De vrijheid om leuke dingen te kunnen doen is belangrijk”
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...
Bakker Bart opent tweede winkel met vernieuwd concept, nu in Wageningen
Op dinsdag 12 november opent Bakker Bart Wageningen na meer dan een jaar gesloten te zijn geweest, weer haar deuren. De winkel heeft een volledige tra...

Bagels & Beans Hoog Catharijne heropent deuren na ‘Refresh’
Bagels & Beans Hoog Catharijne heeft 26 september haar deuren heropend. Van 15 tot en met 25 september vond er een verbouwing plaats. Of in Bagels...

Bakker Bart opent nieuw winkelconcept in Kampen
Op dinsdag 1 oktober is het feest in Kampen! Na een maand verbouwen, openen Bakker Bart ondernemers Judith en Patrick hun nieuwe Bakker Bart, volgens...
“De wisselwerking draagt bij aan de omzet van het bedrijf”
Ondernemen in Assen. Maarten Ritsma (29) beheert nu 3 jaar De Kaaswaag in Assen, een delicatessenwinkel met een geïntegreerde lunchroom. Wat zijn...

Brouwerijcontracten voor lunchrooms: Een complex samenspel van bier, business en recht
In de schaduw van glanzende tapkranen en het proosten door tevreden gasten staat een onderwerp dat diep geworteld is in de wereld van de horeca: brouw...
“Daarom besloot ik ook een keuken in het pand te bouwen en daarop in te spelen”
Ondernemen in Heerenveen. Shamé Keesman (31) is een gepassioneerde onderneemster die een opmerkelijke route heeft genomen; van de wereld van ar...

Starten en groeien in de horeca: Welke vergunningen heb je nodig?
In een eerdere bijdrage hebben wij al eens aandacht besteed aan een aantal onderwerpen die aandacht behoeven bij een overname van een horecabedrijf. W...

Mike tekent geen contracten met leveranciers
Ondernemen in Nijmegen. Mike Neuij (54) is al 21 jaar horecaondernemer in Nijmegen. Eerst werkte hij honderd uur per week voor zijn grand café,...

Bagels & Beans Hoofddorp verhuist
Vanwege de complete transformatie van winkelcentrum Vier Meren in Hoofddorp gaat Bagels & Beans verhuizen. De nieuwe vestiging mag er zijn: groter...

Sligro heropent vestiging Doetinchem na flinke verbouwing
Dinsdag 13 december a.s. om 11.00 uur wordt de volledig verbouwde Sligro-vestiging in Doetinchem heropend. Angélique Schmeinck (24Kitchen)...

Serpil Alkan serveert de hele dag door cocktails en ontbijt
Ondernemen in Den Haag. Serpil Alkan (49) is met horecabloed geboren. De eigenaar opende op 6 juli dit jaar Brasserie Fred in Den Haag. Zij koos voor...

Toastable opent filiaal in Arnhem
In deze tijd een horecaonderneming beginnen. Zou je dat nou wel doen? “Die vraag heb ik zeker vaak gekregen!” lacht franchisenemer Kev...

Lunchroomeigenaar van De Koffiepot gaat met 'Sticky Piggy' weer voor goud
Ondernemen in Hardenberg. Aan de Overijsselse Vecht in de gelijknamige provincie, ligt Hardenberg. De stad met zo’n 20.000 inwoners heeft vele h...
Cafe Martinot gesloten vanwege verbouwing pand, crowdfunding gestart om te heropenen
Ilan en Joël Benamara, twee Amsterdamse broers met Israëlische roots met beiden zo’n 25 jaar horeca ervaring heropenen binnenkort...

Sligro in Haarlem heropent
Dinsdag 6 september om 11.00 uur wordt de volledig verbouwde Sligro-vestiging in Haarlem heropend. Angélique Schmeinck (24Kitchen), Kees Kiestr...

The Blueberry realiseert nieuwe vestiging met behulp van gasten
The Blueberry is in Amersfoort al jaren een gevestigde naam in de horeca. De dagzaken vind je op de Hof in het centrum van de stad, en een grote 2e ve...

Grand Café de Hopbel in Schijndel sluit; inboedel te koop
Een einde van een tijdperk: Mari en Rachel Venrooij hebben na 72 jaar de deuren van Grand Café de Hopbel in Schijndel gesloten. De buren v...

Bagels & Beans Utrecht heropent
Tien jaar geleden begon het Bagels & Beans avontuur voor Utrechters Nienke Kroneman & Dave Kieft met de opening van hun eerste vestiging aan d...

Horecagroep RCE opent vijfde Beers & Barrels
Restaurant Company Europe (RCE) opent binnenkort horecaformule Beers & Barrels op een toplocatie op het Rembrandtplein in Amsterdam. Dit...

LOFF Advocaten: meesters in horecarecht
Vanaf juni 2022 werken we samen met LOFF Advocaten. Maandelijks zullen zij onze lezers meenemen in een reeks van juridische onderwerpen die binnen de...

Café Pierre: Museum Arnhem eert voormalig museumdirecteur
Arnhem krijgt er een nieuwe horecagelegenheid bij: Café Pierre. In de koepel van Museum Arnhem vestigt zich het café, vernoemd naar de p...

Brunchcafé Eighty-Two: co-created by Tik-Tok
De Finse Ella Taivalsaari (25) en Maxime Peters (23) uit Giethoorn hebben elkaar 5 jaar geleden leren kennen op de Hotelschool (The Hague) in Amsterda...

Maartje neemt Bagels & Beans Amsterdam Oostpoort over
Na de hogere hotelschool ging Maartje Stuijfbergen (30) aan de slag als sales- en accountmanager. Ze verkocht vakanties en later zonnepanelen. "D...

Wayback Burgers opent vierde vestiging in Zwolle
Na de opening van Wayback Burgers in Tilburg en de aankondiging van de nieuwe vestiging in Winschoten, kondigde Wayback Burgers deze week de open...

4 jaar geleden in Lunchroom: hoe onderneem je in een kattencafé?
Lunchroom is dit jaar volwassen en bestaat 21 jaar. Tijd om terug te blikken en een greep te doen uit de welhaast onuitputtelijke voorraad interv...

De transitie; van gas naar inductie in de horeca
De keuken is het hart van iedere horecazaak. Het epicentrum waar alle processen samenkomen. De verbouwing van de keuken is dan ook een intensief traje...

Meer energie voor horecaondernemers
De horeca heeft het bijzonder zwaar. Noodlijdende ondernemers zijn naarstig op zoek naar perspectief, besparingen en nieuwe omzetstromen. Interne ener...

In coronatijd een nieuwe dagzaak openen, het kan!
In Veldhoven pakten Nick en Rebecca Schaminée hun kans. De coronacrisis krijgt het stel niet klein en ze maakten van de nood – ze zagen b...

5 jaar geleden in Lunchroom: blurring in Soest
Lunchroom is dit jaar volwassen en bestaat 21 jaar. Tijd om terug te blikken en een greep te doen uit de welhaast onuitputtelijke voorraad interv...

Loetje opent vier nieuwe locaties na heropening horeca
Ondanks alle problemen die de lockdown veroorzaakt voor de horeca, werkt Loetje hard door aan de beoogde groei. Na de heropening van de horeca zal het...

Let op: wijzigingen in de wetgeving voor de horeca
Op het kantoor van Catch Legal werken juristen aan allerhande kwesties die betrekking hebben op bestuursrecht en omgevingsrecht. Binnen dit domein val...

Deze lunchroom is springlevend dankzij bezorging en afhaal
In het lieftallige Almkerk, gelegen in de provincie Noord-Brabant, maar onder de rook van Gorinchem, vind je lunchroom Van Alles Wat. De locatie is un...

Nieuwe restaurantmanager voor Wayback Burgers Breda
Sinds 7 september staat er een nieuwe kapitein in het vlaggenschip van Wayback Burgers in Breda; Roxanne Willemse. Met haar achtergrond in de keuken e...

Nieuwste horecalocatie van Utrecht geopend
Drukke dagen in de keuken, nieuwe soepproevers en een volgeboekt hotel: de opening van Utrechts eerste soepbar Soep-er, én van de negen sfeervo...

Coffeecompany opent nieuw filiaal aan Bos en Lommerplein
Coffeecompany opent in mei zijn deuren aan het Amsterdamse Bos en Lommerplein. Het is de eerste nieuwe huurder sinds het plein in handen is van Proper...
![Zus&Zus: eigentijdse lunchroom in Barneveld [video]](https://cloud01.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/23757/1579095183-6058-34990_100x100_fit.jpg)
Zus&Zus: eigentijdse lunchroom in Barneveld [video]
Zus&Zus is een kleine lunchroom gevestigd op het Dijkje in Barneveld. Het is opgericht door de twee zussen Dynande en Sharissa. Nadat Dynande...