Dinsdag 13 december a.s. om 11.00 uur wordt de volledig verbouwde Sligro-vestiging in Doetinchem heropend. Angélique Schmeinck (24Kitchen), Kees Kiestra (directeur Sligro zelfbedieningsgroothandels en Albert Ketz (vestigingsdirecteur Sligro Doetinchem) verrichten samen de officiële openingshandeling.
Na vele andere steden in het land, kan nu ook ondernemend Doetinchem kennismaken met de vernieuwde Sligro. Het assortiment is uitgebreid inclusief een compleet nieuwe versafdeling met een divers aanbod vlees, vis, wild & gevogelte, groente & fruit en brood & banket. Uniek in de regio en een ‘must-see’ voor iedere ondernemer.
Albert Ketz: “De complete verbouwing van onze groothandel was een enorme klus, want wij bleven gewoon in bedrijf en we hebben geprobeerd de overlast voor onze klanten tot een minimum te beperken. Dat is prima gelukt en naarmate de verbouwing vorderde werden de klanten bijna enthousiaster dan wijzelf! Echt elke horecaondernemer en MKB-er kan bij ons terecht voor zijn bedrijfsmatige inkopen”.
Regionaal culinair podium
Op dinsdag 13 december hebben we een inspirerend programma samengesteld met kookdemonstraties, proeverijen, workshops, masterclasses, foodtrucks en nog veel meer. Tv-koks, topchefs uit de regio, leveranciers, vakspecialisten en onze beste wijnhuizen komen naar Doetinchem om te inspireren voor de feestdagen.
Er worden masterclasses gegeven door onder meer tv-kok Angélique Schmeinck (SVH Meesterkok en bekend van 24Kitchen). Culinaire demonstraties worden verzorgd door onder andere Bjorn Massop (Restaurant Lokaal, Doetinchem), Marco Derksen (Kookstudio 75, Wehl), Mark Captein JRE (Orangerie De Pol, Doetinchem) en vele anderen.