Laatst ontmoette ik een spreker: Erik Bemelmans. Hij sprak als Executive Director van EHERO, Erasmus Happiness Economics research Organisation. EHERO...
Het is hoogseizoen in Heusden en dat betekent in ons familiebedrijf ‘alle zeilen bijzetten’, maar het is ook vakantietijd voor ons team. W...
Heb je je ooit afgevraagd wat de ecologische voetafdruk van je lunchroom is? Het is een vraag die we ons pas de laatste decennia zijn gaan stellen, me...
In onze bakkerslunchroom staat natuurlijk brood centraal in al zijn diversiteit. Maar wij leveren vanuit onze eigen bakkerij ook veel aan andere lunch...
In het eerste kwartaal staat bij ons de omzet, en daarmee het resultaat, altijd wat onder druk doordat er niet veel feestdagen met extra omzet zijn, e...
Als je nog niet weet wat een crompouce is, heb je onder een steen geleefd. De TikTok hype is opgestart door een collega bakker, wie is mij niet bekend...
Nu het toeristenseizoen ten einde komt, maken wij ons op voor de laatste stuiptrekkingen van deze periode. Voordat we worden ondergedompeld in de dece...
Je kent het wel, de oudere generatie die klaagt over de jeugd van tegenwoordig, maar dat is niet nieuw! Bij iedere generatie vinden ouders dat hun kin...
Mijn vrouw en ik zijn echt vergroeid met onze zaak en het werken erin. Je zou kunnen zeggen dat de zaak ons vierde kind is, ons levenswerk, waar wij d...
Iedere ondernemer probeert zijn klanten of gasten op een manier aan zich te binden. Het is namelijk erg fijn als ze vaker terugkomen en daar zijn dive...
De maanden januari en februari zijn bij ons eigenlijk altijd hele rustige maanden. Weinig tot geen toeristen, geen feestdagen tot aan Pasen en veel me...
December: de maand van lijstjes, terugblikken en voorspellingen doen. Niemand weet wat 2023 gaat brengen, maar wat de redactie wel weet is welke artik...
Het is weer sinterklaastijd en in Heusden is het een traditie dat een werkgroep van onze ondernemersvereniging de organisatie van de sinterk...
Ondernemen in Heusden. Een bakkerswinkel en ‘gewone’ lunchroom was niet genoeg voor Lucas Vermeulen (55), daarom kwam daar op jongstleden...
Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de m...
Alle leden van Les Jeunes Restaurateurs werden uitgedaagd een spannend gerecht te bedenken dat perfect past bij Domaine du Tariquet Prèmieres G...
Restaurant 't Veerhuis in Opheusden is failliet, maar blijft open. Bruidsparen die het restaurant hebben geboekt, zijn gerustgesteld door de curator...
Pain de campagne van Bakkertje Deeg en De Contente Mensch, Heusden Ingrediënten pastastrikjes kruidenkaas uitgebakken spekjes paprika&nb...
We presenteren je het Horeca Jaaroverzicht 2015 in 100 momenten. Het jaar is nog net niet afgelopen, maar we nemen je graag nu al mee door een roeri...
Gemaksproducten zijn niet meer weg te denken uit de professionele keuken. Toegegeven, een chef zet niet op de kaart dat de fond van Âmerk XÂ is geb...
Horeca Vlaanderen roept zijn leden op om het personeelsbestand in te krimpen, minder dagen en uren open te zijn en de prijzen met 20 procent te verh...
In de vestingstad Heusden worden inwoners en toeristen 360 dagen per jaar verwend door bijzonder brood van Bakkertje Deeg. Eigenaar Lucas Vermeulen is...
Acht leerbedrijven zijn geselecteerd voor de titel Leerbedrijf van het Jaar 2014 Bakkerij. Op 3 februari 2014 vind een nieuwe selectieronde plaats, wa...