Je hebt gezocht op: Nijmegen

Bakker Bart Nijmegen Broerstraat heropent in een nieuw jasje
Bakker Bart in hartje Nijmegen is terug. Na een maand van verbouwing opent de winkel aan de Broerstraat op donderdag 28 november opnieuw haar deuren....
Bakker Bart opent tweede winkel met vernieuwd concept, nu in Wageningen
Op dinsdag 12 november opent Bakker Bart Wageningen na meer dan een jaar gesloten te zijn geweest, weer haar deuren. De winkel heeft een volledige tra...

Dit zijn de meest vega-friendly steden van Nederland
We zijn allemaal bewust dat we onze planeet moeten beschermen, waardoor we steeds meer op zoek zijn naar ecologische alternatieven zoals elektrische a...

Bakker Bart opent nieuw winkelconcept in Kampen
Op dinsdag 1 oktober is het feest in Kampen! Na een maand verbouwen, openen Bakker Bart ondernemers Judith en Patrick hun nieuwe Bakker Bart, volgens...

Selmar de Roo: van nul tot een bloeiend imperium; het succes van Horecalegioen
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...

Den Haag duurste terrasstad van Nederland, Leeuwarden de goedkoopste
Met de langverwachte komst van het mooie weer is het terrassenseizoen afgelopen weekend geopend. Hierom heeft Firstmate Hospitality Consultants, onder...
Poké Perfect opent grootste locatie in Rotterdam
Poké Perfect opent een nieuwe vestiging op de Oude Binnenweg in Rotterdam. Op het menu: gezonde, snelle en lekkere poké bowls, side dish...

Vernieuwde Bakker Bart in Alkmaar heropent met bestelzuilen
Op dinsdag 27 februari heeft Bakker Bart in Alkmaar Europaboulevard, gelegen in het Winkelcentrum de Mare, opnieuw haar deuren geopend. Na een maand v...

Themamaand Rendement: 8 Tips voor succesvolle leveranciersafspraken
De gestegen inkoopkosten spelen een aanzienlijke rol in het lagere rendement van horecaondernemingen. De redactie van Lunchroom heeft acht waardevolle...

Anne&Max opent deuren van 29ste vestiging
De 29ste Anne&Max huiskamer is sinds 9 november in Nijmegen te vinden. De vestiging aan de Lange Hezelstraat opende om acht uur ‘s ochtends...

Hoe ziet de horeca er over 10 jaar uit? Groot horecaondernemer Bas Neienhuijsen: “Wees geen idealist”
De horecabranche is momenteel onrustig. Inflatie, personeelstekort, hoge energiekosten en de naweeën van corona beïnvloeden de sector. In de...

Column Bart van der Schoot: Samenwerking tijdens de Vierdaagsefeesten
De Nijmeegse Vierdaagsefeesten zijn een jaarlijks terugkerend evenement dat sinds 1970 gehouden wordt in de week van de Nijmeegse Vierdaagse. Dat is...

Franchiseketen uitgelicht: Bakker Bart
In deze rubriek presenteert Lunchroom de bekende en onbekendere franchiseketens binnen de horecadagzaken. Een historisch overzicht met actuele cijfers...
Hoe word je als lunchroomeigenaar een succesvolle franchisegever?
Franchising is een populaire manier van ondernemen geworden voor lunchroomeigenaren. Voor franchisegevers biedt het model tal van voordelen, zoals het...

Mike tekent geen contracten met leveranciers
Ondernemen in Nijmegen. Mike Neuij (54) is al 21 jaar horecaondernemer in Nijmegen. Eerst werkte hij honderd uur per week voor zijn grand café,...

"Hoe groter we worden, hoe makkelijker het is"
Ondernemen in Breda. In 2015 startte Sanne Huisman (40) Teds All day Brunch. Een leven met inmiddels negen locaties en twee jonge kinderen, klinkt als...

Bagels & Beans wordt onderdeel van Vital Food Group
Op 20 december 2022 is bekend gemaakt dat de toonaangevende franchiseformule Bagels & Beans onderdeel wordt van de Vital Food Group B.V., de moede...

Horecaondernemer en KHN over waarom het nu goed kan zijn te kiezen voor duurzame terrasverwarming voor lunchrooms
Nu de herfst volop is losgebarsten, staan de terrasverwarmers weer op aan. Hierdoor kunnen gasten alsnog buiten droog, warm en knus genieten van een b...

''De werkgever moet tegenwoordig flexibel zijn en slim roosteren''
Vandaag de dag blijft het personeelstekort het grootste probleem voor menig horecaondernemer. Hoe je het team slim kan managen en hoe je ervoor kan zo...

"Voor overdag is personeel makkelijker te vinden"
Volgens het CBS zegt maar liefst 43 procent van de horecaondernemers in het tweede kwartaal van dit jaar het tekort aan arbeidskrachten als belangrijk...

Kabinet houdt poot stijf: horeca blijft in de wachtkamer
Hoewel de druk om te versoepelen op het kabinet alsmaar toeneemt, neemt 'Den Haag' pas dinsdag 25 januari een beslissing over het openen van d...

Deliveroo ziet aantal vegan bestellingen explosief stijgen en deelt hardlopers
Het aantal veganistische bestellingen bij Deliveroo is met 236(!) procent gestegen. Dat maakt Deliveroo vandaag bekend in aanloop naar Wereld Veganism...

Bakker Bart Rotterdam is weer open
Bakker Bart heropent vandaag, 26 oktober, ook zijn winkel aan de Lijnbaan 67 in Rotterdam. Met deze volledig vernieuwde en ook verruimde winkel, krijg...

Gelderland laat 'coronaterrassen' nog even staan
De horeca in de provincie Gelderland mag de vergrote terrassen in de meeste gemeente voorlopig laten staan. Dat blijkt uit een rondgang van Omroep Gel...

Bakker Bart heropent de vestiging aan de Demer in Eindhoven
Bakker Bart heeft op 13 oktober zijn winkel aan de Demer 21 in Eindhoven heropend. Met deze volledig vernieuwde en ook verruimde winkel, krijgt de ond...

Dit bestelden we het liefst bij Deliveroo
Deze maand is het alweer zes jaar geleden dat Deliveroo zich in Nederland vestigde en inmiddels zijn we heel wat patatjes, pizza’s en...

''Vis wordt vaak te heet gebakken en vis koken is een doodzonde''
"Vis koken is een doodzonde, net als het te heet bakken van zalm", verklaart Leonie van Mierlo. Van Mierlo is een protegé van wi...

Leiden verwelkomt Poké Perfect
Poké Perfect groeit. De afgelopen maanden opende het Nederlandse familiebedrijf – dat gespecialiseerd is in gezonde maaltijden – we...

Italiaans Poke House neemt belang in Poké Perfect
Het succesvolle healthy food concept Poké Perfect opent in de nabije toekomst 25 nieuwe vestigingen in de Benelux dankzij de investering van It...

Aantal starters in horeca weer op niveau van voor corona
Het aantal startende bedrijven in de horeca kwam de afgelopen drie maanden terug op het niveau van voor de coronacrisis. Met name in maart was een pie...

Mens, Bedrijf & Visie: Pascal Ninaber (Upbeatles)
In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van Lunchroom vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacrisis...

Mens, Bedrijf & Visie: Ricardo Eshuis (SVH)
In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van Lunchroom vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacrisis...

Dit bestelden Nederlanders massaal tijdens de lockdowns
Terwijl we ons - onder genot van het eerste biertje op het terras - voorbereiden om tevoorschijn te komen uit een lang jaar van lockdowns, is Del...

Fotoverslag: Nederlandse horeca beleeft heropening terrassen
In dit liveblog hebben we al die enthousiaste horecaondernemers die woensdag 28 april de terrassen heropenden, en eindelijk weer kunnen ondernemen, ge...

Aantal opgeheven horecavestigingen in 2020 hoger dan ooit
In de Randstad zijn in 2020 relatief veel vestigingen van bedrijven opgeheven. In de regio’s Haarlem en Groot-Amsterdam ging het om ruim 6,5 pro...

Burgemeesters willen terrassen graag weer openen
Steeds meer burgemeesters scharen zich achter de oproep van burgemeester Halsema (Amsterdam) om de terrassen weer te openen. Dit zou het beter mo...

Zonder horeca blijven er maar weinig openbare toiletten over
Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de m...

Bakker Bart opent nieuwe vestiging in Enschede Zuid
Bakker Bart opent vandaag - 12 november - haar tweede winkel in Enschede. Met deze nieuwe winkel in winkelcentrum Wesseler-Nering krijgen het ondernem...

SPAR neemt meerderheidsbelang in The Tosti Club
SPAR neemt een meerderheidsbelang in The Tosti Club, dat elf vestigingen heeft in steden als Rotterdam, Breda en Nijmegen. In Arnhem en Zwolle is The...

Dunkin’ Opent eerste Mobile Drive Thru in de wereld
Dunkin’ trekt naar Schaijk. Vanaf zaterdag 10 oktober om 08.00 uur kunnen de Coffee- en donutliefhebbers er terecht voor heerlijke Coffee en Don...