Poké Perfect opent grootste locatie in Rotterdam

Auteur: redactie
Opening 19 maart 2024
Poké Perfect opent grootste locatie in Rotterdam

Poké Perfect opent een nieuwe vestiging op de Oude Binnenweg in Rotterdam. Op het menu: gezonde, snelle en lekkere poké bowls, side dishes als tempura shrimp en health boosters, zoals verschillende vitamineshots. Het wordt de grootste locatie van de succesformule, die op volle toeren blijft draaien. 

Het healthy-foodconcept Poké Perfect is groot voorstander van een gezonde en bewuste levensstijl. Hun poké bowls zijn perfect voor mensen met een druk leven die bewuste keuzes willen maken. Door tijdgebrek wordt vaak teruggevallen op ongezond eten, maar dat hoeft nu niet meer! Even snel langs Poké Perfect na werk, tijdens de lunch, of lekker laten bezorgen: gezond en lekker is nu voor alle Rotterdammers toegankelijk. Niet alleen fijn voor de stad, maar ook Poké Perfect keek er al heel lang naar uit om te openen in Rotterdam.

Poké Perfect Rotterdam

De nieuwste aanwinst van Poké Perfect zit in een monumentaal pand in de historische Oude Binnenweg. De stad is enorm in ontwikkeling en een echte plek voor foodies geworden. De perfecte nieuwe locatie voor Poké Perfect. Quinta Witzel, mede-eigenaar van Poké Perfect: “Rotterdam stond al vanaf de oprichting heel hoog op ons wensenlijstje. De stad is ontzettend veelzijdig en we voelen ons er altijd heel erg thuis. Maar het vinden van de perfecte locatie bleek een uitdaging. Dit najaar kwam die eindelijk voorbij en we kunnen niet wachten om alle Rotterdammers te verwelkomen!”

Gezond, lekker en snel

Vandaag de dag telt Poké Perfect vestigingen in Almere, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Amsterdam, Leiden, Nijmegen, Utrecht en nu dus Rotterdam. Het concept opende in 2016 het eerste pokérestaurant van Nederland en is inmiddels een begrip. Poké Perfect is expert in de poké bowl: een gezonde en snelle maaltijd gemaakt met verse ingrediënten en een goed alternatief voor het gebruikelijke fastfood. Het van origine Hawaiiaanse gerecht zorgt met haar kleurrijke karakter voor instant happiness. Het gevarieerde menu biedt verschillende signature dishes zoals The Witzel met zalm, avocado en komkommer, heerlijke bijgerechten, desserts en verrassende, tijdelijke specials. Ook is er de mogelijkheid een eigen bowl samen te stellen: van de basis tot de toppings en de saus, alle favoriete ingrediënten kunnen worden samengevoegd.

Nederlands familiebedrijf

Poké Perfect is een echt familiebedrijf. Oprichters Quinta en Gerrit Jan Witzel groeide op in een warm gezin van vijf kinderen. Het familiegevoel is de fundering van Poké Perfect (ook zus Anna werkt bij het bedrijf) en dat voel je in iedere locatie. Passie en toewijding is waar het om draait bij Poké Perfect – voor de producten, de gasten en het bedrijf. Duurzaamheid staat heel hoog in het vaandel. Producten worden zoveel mogelijk lokaal ingekocht en alle ingrediënten zorgvuldig uitgekozen. De met aandacht geselecteerde leveranciers leveren dagelijks verse ingrediënten af bij alle locaties, zodat het weggooien van voedsel zoveel mogelijk wordt beperkt. 

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste luchroomnieuws en één keer per week de digitale nieuwsbrief van Lunchroom ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws