Ondernemen in Amersfoort. Dirk-Jan Stip (62) opende in november vorig jaar zijn derde Corazon-zaak: Corazon Park in Amersfoort Vathorst. In de Vinex-w...
Een manier om omzet in de horeca te verhogen, is het toepassen van verkoopstrategieën. Hoe kunnen horecaondernemers deze strategieën inzette...
Ondernemen in de horeca is vooruitkijken. Waar liggen de kansen die net voor dat extra beetje omzet zorgen? De redactie van Lunchroom heeft alle...
Ondernemen in Rotterdam. Na een bezoek aan de Big Apple, waar zij kennismaakten met het hippe all-day breakfast concept, besloten Chantal de Raaf (36)...
Ondernemen in Groningen. Elvis Chokas (23), eigenaar van lunchroom-restaurant Rå (uitgesproken als ‘Ro’) in Groningen, kwam uit Li...
Awardwinning 'Asian good food bar' Eazie heeft een nieuwe vestiging geopend in Nederland. Met de opening aan het Bachplein in Zwolle telt de keten nu...
In deze rubriek presenteert Lunchroom de bekende en onbekendere franchiseketens binnen de horecadagzaken. Een historisch overzicht met actuele cijfers...
Vanaf maandag kan ook Amsterdam Zuid-Oost kennis maken met het Ierse en gezonde Freshly Chopped. Deze nieuwe locatie bevindt zich aan het Bijlmerplein...
Het personeelstekort en duurzaamheidsdoelen zorgen in de horeca voor innovaties. Dat is dit jaar op de Horecava duidelijk te merken. Onze redactie gin...
Het Ierse franchiseconcept Freshly Chopped opent in september dit jaar een tweede vestiging in Nederland, namelijk in de Markthal in Rotterdam. In maa...
Autogrill, de wereldwijde operator in food & beverage-diensten voor reizigers, kondigt de opening van zijn nieuw 3-in-1 concept in Station Brussel...
Gezellig, gezond en kleurrijk. Zo kan je Loua Juicebar omschrijven. De juicebar is gevestigd in het mooie oude centrum van Utrecht, gelegen aan de Vis...
HMSHost International, wereldwijd marktleider in de food- en horeca-industrie voor mensen onderweg, verwelkomt de snelgroeiende foodservice-formule Ba...
Mensen met een lactose-intolerantie of koemelkallergie (twee heel verschillende dingen, maar daarover straks meer) gebruiken vaak plantaardige melkver...
In het lieftallige Almkerk, gelegen in de provincie Noord-Brabant, maar onder de rook van Gorinchem, vind je lunchroom Van Alles Wat. De locatie is un...
Het is lastig ondernemen in deze uitdagende tijden, maar Lisette de Jong laat met haar zaak The Blueberry zien dat er nog steeds heel veel mogelijk is...
Op de hoek van de altijd levendige Voorstraat in Utrecht bevindt zich lunchroom De ontdekking, die je in gedachten even meeneemt naar een ander land....
De bruisende Neude is een begrip en niet alleen in het Utrechtse. Dit charmante plein in de Domstad staat garant voor bedrijvigheid, toch bleef het vo...
Aan de rand van het centrum in Groningen bevindt zich een heel bijzondere lunchroom. In deze lunchroom heb je namelijk pluizige tafelgenoten die je ma...
Doordeweeks een bammetje kaas met een glaasje melk en op zondag bij wijze van uitzondering een supermarktcroissant met halfvolle jam en een glas jus d...
De Buytenplaets is een ‘brasserij’ en B&B in een van de modernste wijken van Rijswijk en omstreken. Wanneer je aan komt rijden, verrij...
In de stationshal – binnen de poortjes – opent KAUAI vandaag haar eerste Europese vestiging. Je kunt er terecht voor vers gemaakte wraps,...
Healthy food restaurantketen eazie mag zichzelf de titel ‘Beste Fastservice formule van Nederland’ toe-eigenen. Volgens het GfK Out o...
Met de opkomende bewustwording van de consument, worden lunchroomhouders gedwongen goed over hun producten na te denken. Zuivel heeft een dubieuze rep...
Wie is Dimitri, dat zullen veel mensen zich afvragen. Dimitri gaf in ieder geval zijn naam aan de allernieuwste food, drink en work space in Amsterdam...
Dunkin’ Donuts, een van ’s werelds grootste ‘coffee and baked goods’ merken, opent dit najaar haar dertiende vestiging van Ned...
De eerste volledige groente -en juicebars zijn steeds vaker te zien in het straatbeeld. Voor horecadagzaken liggen er kansen om deze niche binnen hun...
Fuze Tea is hoofdsponsor van de wedstrijd 'Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland'. Nu willen we natuurlijk graag weten waarom dit drankje z...
Amsterdam is wederom de duurste terrasstad van Nederland. De gemiddelde prijs voor een rondje drank op het terras in onze hoofdstad is € 25,10, d...
’s Werelds grootste ijsketen, Baskin-Robbins, en een van de meest toonaangevende coffee & baked goods merken, Dunkin’ Donuts, openen o...
Vegan is helemaal ‘hot’, de klimaatproblematiek vindt deels zijn oorsprong op het bord. Het eetgedrag wordt daarom door velen al aangepast...
Vandaag, 7 juni, opent Kwalitaria Délifrance Delden haar deuren. Bedrijfsleider Maurice Pannemans is ervan overtuigd dat de zaak een mooie toev...
Op het nieuwe Vak Event Groente & Fruit Helden (VEG.) is één paviljoen exclusief gereserveerd voor kleinschalige ondernemers. Met di...
Van dagzaak tot avondhoreca: enkele nieuwe namen versterken het horeca-aanbod van Leidsche Rijn Centrum. Backerij Werelds, Bagels & Beans, Ma Bell...
Almere Centrum is twee unieke horecagelegenheden rijker. Vorige week opende ijssalon Soof Icecream & more op de grote markt. In deze sfeervolle sa...
In de rubriek 'Het Bedrijfspaspoort' stellen we een ondernemer in een dagzaak een aantal vragen over de bedrijfsvoering, het concept...
2018 wordt het jaar van... Ja, van wat eigenlijk? Wij denken het te weten en presenteren je vijf food trends die dit jaar zullen domineren. Met een fo...
De vegan winkel met biologische lunchroom Your Foodprint in het centrum van Gouda is geopend. Marleen Schrijvers, de eigenaresse van Your Fo...
De Wagenwerkplaats. De naam verraadt het al: het is een terrein waar vroeger treinstellen opgeknapt werden. Tegenwoordig wordt dit terrein in Amersfoo...
De nieuwe fastserviceformule WOK& opent op 24 november 2017 haar eerste store in Rotterdam aan de Zwart Janstraat. Franchisenemer Nawal Hasan (35)...