Ondernemers die trots zijn op hun lunchroom en de kans willen grijpen meer gasten aan te trekken, kunnen in 2025 deelnemen aan een uniek evenement: de...
Horecaondernemers in Noord-Holland krijgen meerdere nieuwe praktische mogelijkheden aangereikt om de veiligheid en gastvrijheid in hun horecabedrijven...
Ondernemen in Groningen, een levendige stad in het noorden van Nederland, bekend om zijn rijke geschiedenis en studentenleven. In het hart van de stad...
Ook vandaag mag ik een genomineerde voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2024 presenteren. De tweede genomineerde is: Surf & Turf van...
Vandaag mag ik, in willekeurige volgorde, de eerste genomineerde voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2024 presenteren: Sushi Blendwich v...
De inschrijvingsperiode voor het 'Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland' is afgelopen vrijdag officieel gesloten. Ook dit jaar hebben we drie brood...
Veel kleine bedrijven in de sectoren handel, vervoer en horeca hebben nog niet genoeg maatregelen genomen om hun cyberveiligheid te waarborgen. Dit bl...
Merchandise branding. Een marketingtool die bands en filmproducenten al jaar en dag omarmen. Maar succesvolle merchandise is niet alleen weggelegd voo...
De manier hoe je met je doelgroep communiceert, zegt heel veel over je merk. Het is een belangrijke eerste indruk waarmee je niet alleen een boodschap...
Ook dit jaar organiseert vakblad Lunchroom voor de prestigieuze wedstrijd genaamd Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland. Wordt jouw broodje wor...
De vernieuwde vestiging van franchiseketen Eazie is onlangs heropend. Hiermee ligt Eazie, the asian good food bar, op koers om in drie jaar tijd door...
Als ondernemer van een lunchroom of dagzaak weet je dat het aanbod van smakelijke en unieke gerechten belangrijk is om gasten te verrassen. Het is dan...
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...
Het wettelijk minimumloon (WML) stijgt per 1 juli 2024 met 3,1 procent. Dit betreft de halfjaarlijkse reguliere stijging. KHN heeft zijn loontabelle...
Lang werd gedacht dat een hoge sterrenscore op Google het belangrijkste is voor het vertrouwen van potentiële gasten in een (horeca)bedrijf. Uit...
Na een toegewijde periode van ruim negen jaar, waarin Dirk Beljaarts zich met hart en ziel heeft ingezet voor de belangen van de horeca, vertrekt hij...
Door klimaatverandering zien we meer weersextremen, zoals hevige regenval. Ook staat het water in de rivieren hoog. Bij een overstroming kan de elektr...
In november van 2023 won Ferron in Heerenveen met hun inzending 'Avocado Nomadenkaas' de prijs voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland. Dit...
Dunkin' presenteert samen met Selecta, Alpro en Monin ‘De World of Dunkin', een slimme verkoopoplossing met koffie, ijsdranken, Dunkin' Donuts,...
Ondernemen in Maastricht. De drukbezochte dagzaak ‘Van Wijck’ heeft een stijlvol concept. Dankzij doordachte inzichten, weloverwogen keuze...
Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team en ben je gedreven om commerciële doelstellingen te behalen? Uitgeverij PS: zoekt een enthousiaste a...
Ruim 2 op de 5 (44 procent) Nederlanders begrijpt niet waarom ze een aanbetaling moeten doen bij het plaatsen van een online reservering voor een rest...
Met lagere temperaturen en de vroeg invallende duisternis brengt de winter voor horecaondernemers meer uitdagingen met zich mee dan warme zomeravonden...
Ben jij trots op je vak en ben je benieuwd wat anderen van jouw culinaire creaties vinden? Dan hoor je thuis op het NK de Lekkerste tijdens de Horecav...
Regelmatig worden er nieuwe producten voor de horeca gelanceerd. Van trendgerichte keukeningrediënten tot handige technologieën die het hoof...
Black Friday, Cyber Monday, Sinterklaas, Kerst: bij de meeste ondernemers staan ze omcirkeld in de kalender. De laatste maanden van het jaar zijn een...
De aankondiging van 'Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland' nadert snel. De deskundige jury heeft de afgelopen weken de locaties bezocht om de...
Er staan nieuwe producten op het menu voor de horeca-industrie; ontdek in deze rubriek welke producten dat deze maand zijn. Van ingrediënten in d...
De inschrijving voor het NK de Lekkerste 2024 is geopend. De wedstrijden vinden plaats tijdens de komende editie van de Horecava, van 8 tot en met 11...
Met grote vreugde kondigen we de derde, en daarmee laatste, genomineerde aan voor de prijs van Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2023. Dit is B...
De inschrijving voor het felbegeerde 'Lekkerste Lunchroombroodje' is afgelopen vrijdag officieel gesloten. Wat een geweldige respons hebben we gekrege...
Maandag 9 oktober om 11 uur opende MECC Maastricht de deuren van weer een nieuwe editie van BBB Maastricht, de jaarlijkse horecavakbeurs die Nederland...
Vanaf 5 oktober is het mogelijk om je in te schrijven voor de wedstrijden die het Gastronomisch Gilde organiseert op de Horecava in januari 2024. De w...
Dit jaar organiseert vakblad Lunchroom voor de veertiende keer de prestigieuze wedstrijd het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland. Op vrijdag 6 ok...
In dit artikel licht deze website de wereld van bier toe, in alfabetische volgorde. Van een simpel fluitje tot het verschil tussen geuze en gose, je l...
De award voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland bestaat sinds 2011. Ook dit jaar kunnen lunchroomondernemers hun favoriete broodje insturen...
In november van 2022 won Copper Branch met hun inzending 'Copper Power' het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland. Dit jaar organiseert Lunchroom v...
In deze rubriek presenteert Lunchroom de bekende en onbekendere franchiseketens binnen de horecadagzaken. Een historisch overzicht met actuele cijfers...
Het Horeca & Toerisme College in Nieuwegein en de Koffieschool in Utrecht slaan de handen ineen om - met ingang van het nieuwe schooljaar - hoogwa...