We zijn allemaal bewust dat we onze planeet moeten beschermen, waardoor we steeds meer op zoek zijn naar ecologische alternatieven zoals elektrische a...
Ondernemen in Arnhem. Anouk Robben en haar dagzaak Koek van Nouk in Arnhem hebben één ding met elkaar gemeen: ze zijn allebei jong. Koek...
Regelmatig worden er nieuwe producten voor de horeca gelanceerd. Van trendgerichte keukeningrediënten tot handige technologieën die het hoof...
Met de langverwachte komst van het mooie weer is het terrassenseizoen afgelopen weekend geopend. Hierom heeft Firstmate Hospitality Consultants, onder...
Horeca Vakbeurs maakt bekend dat het een samenwerking aangaat met Hanos. De groothandel en totaalleverancier van de horeca presenteert zich op Horeca...
Ondernemen in Heerenveen. Shamé Keesman (31) is een gepassioneerde onderneemster die een opmerkelijke route heeft genomen; van de wereld van ar...
Awardwinning 'Asian good food bar' Eazie heeft een nieuwe vestiging geopend in Nederland. Met de opening aan het Bachplein in Zwolle telt de keten nu...
Ondernemen in Breda. In 2015 startte Sanne Huisman (40) Teds All day Brunch. Een leven met inmiddels negen locaties en twee jonge kinderen, klinkt als...
Het aantal koksstudenten bij de Horeca Academie in Amsterdam is afgelopen jaar aanzienlijk gegroeid. Vooral de Engelstalige kokstudenten weten de Hore...
Vanaf juni 2022 werken we samen met LOFF Advocaten. Maandelijks zullen zij onze lezers meenemen in een reeks van juridische onderwerpen die binnen de...
In de komende maand breidt maaltijdplatform Deliveroo haar diensten uit naar drie nieuwe Nederlandse steden in Noordoost-Nederland. De eerste uitbreid...
Na de opening van Wayback Burgers in Tilburg en de aankondiging van de nieuwe vestiging in Winschoten, kondigde Wayback Burgers deze week de open...
Onlangs is de Crowdfundingsactie voor de tweede vestiging van Van Rossum’s Koffie: VRK succesvol van start gegaan. Het doel is om deze zomer een...
Andrea de Lange is eigenaresse van Brasserie Jansen in Zwolle. De terrassen mogen weliswaar weer gedeeltelijk open, maar zij koos ervoor haar terras g...
Nog nooit zijn de bedrijfseconomische gevolgen van een crisis zo hevig geweest als nu. De maatregelen omtrent de COVID-19 crisis zorgen voor onzekerhe...
De onbetwiste hotdog- en cocktailkoning van Zwolle werd noodgedwongen een heuse koekjeskoning tijdens de coronacrisis. Rolf Dingerink vertelt ove...
Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de m...
SPAR neemt een meerderheidsbelang in The Tosti Club, dat elf vestigingen heeft in steden als Rotterdam, Breda en Nijmegen. In Arnhem en Zwolle is The...
Het centrum van Zwolle is een cafetaria en lunchroom rijker. Vandaag opent Kwalitaria Délifrance Zwolle Centrum officieel haar deuren. Ondernem...
Het ‘Fresh Coffee & Best Sandwich’ concept Hartig.nl heeft in de coronacrisis niet stilgezeten. Meteen na de lockdown besloot het bedr...
Brownies&downieS... Een concept waar Pernilla Spijker uit Ermelo wel blij van werd. “Ik studeerde commerciële economie aan Windesheim i...
Recentelijk opende Restaurant Céline in Fort Jutphaas in Nieuwegein haar deuren. Deze stoere en ruige locatie, die staatingeschreven op de Were...
Zwolle is wederom de goedkoopste terrasstad in Nederland en Amsterdam de duurste, mede doordat hier de grootste prijsstijging was. De verhoging van 7,...
De Cas Spijkers Academie is dé springplank voor aanstormend culinair talent. De ambitieuze studenten van de opleiding zijn verzekerd van een mo...
Op dinsdag 23 januari om 13.15 uur gaat op de Bio-beurs te Zwolle het onderzoek 'Echte en Eerlijke Prijs' officieel van start. Het p...
Amsterdam is wederom de duurste terrasstad van Nederland. De gemiddelde prijs voor een rondje drank op het terras in onze hoofdstad is € 25,10, d...
Als horeca ondernemer ben je steeds op zoek naar een hogere omzet en rendementmakers. Frappé is zo’n rendementmaker. Profiteer van de bek...
Librije’s Zusje, het tweesterrenrestaurant in Waldorf Astoria Amsterdam, is uitgeroepen tot Beste Groenterestaurant in Nederland 2018. Executive...
Het eerste De Beren-restaurant in de provincie Groningen is een feit. Middenin het bruisende centrum van de Groningse hoofdstad openen op dinsdag...
Nederland beschikt over veel goede restaurants. Er zijn zelfs 108 restaurants die in 2018 één, twee of zelfs drie Michelinsterren mogen...
Wanneer je de gemiddelde Nederlander vraagt naar bezienswaardigheden in Emmen, dan noemen ze waarschijnlijk stuk voor stuk de dierentuin als eerste. D...
De Beren, typisch Rotterdams, maar tegenwoordig in heel Nederland een ‘household name’. Ad Schaap is een Rotterdamse horecalegende en sind...
Wat is het meest favoriete gerecht op Thuisbezorgd.nl? Klanten kunnen uit duizenden gerechten kiezen, van boerenkool tot Japanse champignonburgers. Ma...
De proef met vrije sluitingstijden voor de horeca in Zwolle wordt nog eens met drie maanden verlengd. Dat heeft burgemeester Meijer besloten, zo...
Je moet er wellicht wat langer op wachten, maar het is dan wel voor een goed doel. Lunchroom Heerlijk in Zwolle gaat vrijdag rennend broodjes bezorgen...
Liefst vier medewerkers zijn er dit jaar genomineerd voor de Parel van het Jaar Award. Deze parels kwamen naar voren op voordracht van ondernemers in...
Per 1 september is franchisenemer Conrad Blankestijn eigenaar van een tweede Kaldi Mobiel. Kaldi Mobiel is een concept van Kaldi koffie & thee. Ee...
Chinees-Indisch restaurant Sing-Long in Zwolle moet een boete van 10.000 euro betalen. Dit blijkt uit de uitspraak van de rechtbank in Zwolle eerder...
Amsterdam is opnieuw uitgeroepen tot duurste terrasstad van Nederland. Een rondje kost daar 24,25 euro. Dit in tegenstelling tot Zwolle, dat met 21 eu...
Donderdag 20 juli werd Ilona van Veldhuizen uit Zwolle door McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle in het zonnetje gezet omdat zij deze maand van s...