Je hebt gezocht op: Pizza

6 redenen om mee te doen aan het NK Lekkerste Broodje 2025
20 november 2024Nieuws

6 redenen om mee te doen aan het NK Lekkerste Broodje 2025

Ondernemers die trots zijn op hun lunchroom en de kans willen grijpen meer gasten aan te trekken, kunnen in 2025 deelnemen aan een uniek evenement: de...

Bakker Bart opent tweede winkel met vernieuwd concept, nu in Wageningen
31 oktober 2024Nieuws

Bakker Bart opent tweede winkel met vernieuwd concept, nu in Wageningen

Op dinsdag 12 november opent Bakker Bart Wageningen na meer dan een jaar gesloten te zijn geweest, weer haar deuren. De winkel heeft een volledige tra...

Bakker Bart opent nieuw winkelconcept in Kampen
24 september 2024Nieuws

Bakker Bart opent nieuw winkelconcept in Kampen

Op dinsdag 1 oktober is het feest in Kampen! Na een maand verbouwen, openen Bakker Bart ondernemers Judith en Patrick hun nieuwe Bakker Bart, volgens...

Rob Leemker: “De vrijheid om leuke dingen te kunnen doen is belangrijk”
6 juni 2024Nieuws

Rob Leemker: “De vrijheid om leuke dingen te kunnen doen is belangrijk”

Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...

Ontdek de verschillende soorten brood voor jouw lunchroom
4 juni 2024Nieuws

Ontdek de verschillende soorten brood voor jouw lunchroom

Of het nu gaat om klassieke favorieten zoals wit- en volkorenbrood of om bijzondere opties zoals zuurdesembrood en brioche, er is voor elk wat wils. W...

Yossi Eliyahoo: “Don’t cut corners”
23 mei 2024Nieuws

Yossi Eliyahoo: “Don’t cut corners”

Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...

Anouk Robben: “Ik doorbreek die associaties”
15 mei 2024Nieuws

Anouk Robben: “Ik doorbreek die associaties”

Ondernemen in Arnhem. Anouk Robben en haar dagzaak Koek van Nouk in Arnhem hebben één ding met elkaar gemeen: ze zijn allebei jong. Koek...

Column Lucas Vermeulen: brood is de moneymaker
9 april 2024Nieuws

Column Lucas Vermeulen: brood is de moneymaker

In onze bakkerslunchroom staat natuurlijk brood centraal in al zijn diversiteit. Maar wij leveren vanuit onze eigen bakkerij ook veel aan andere lunch...

Pirjo de Winkel: “In de horeca is niet alles in modellen te vatten”
27 maart 2024Nieuws

Pirjo de Winkel: “In de horeca is niet alles in modellen te vatten”

Pirjo de Winkel (50) leidt samen met Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven, bekend van het programma 'Heel Holland Bakt',...

Tijn Verstappen: “Mijn keuzes zijn gebaseerd op intuïtie”
15 februari 2024Nieuws

Tijn Verstappen: “Mijn keuzes zijn gebaseerd op intuïtie”

Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters al hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat...

Column Lucas Vermeulen: Duurzaamheid als besparingstool
6 februari 2024Nieuws

Column Lucas Vermeulen: Duurzaamheid als besparingstool

In het eerste kwartaal staat bij ons de omzet, en daarmee het resultaat, altijd wat onder druk doordat er niet veel feestdagen met extra omzet zijn, e...

Vijfde hoofdprijs voor Firma van Buiten tijdens Lekker Anders 2024
10 januari 2024Nieuws

Vijfde hoofdprijs voor Firma van Buiten tijdens Lekker Anders 2024

De kookwedstrijd Lekker Anders 2024 is gewonnen door Yarom Timmermans van Firma van Buiten in Delft. Hij pakte tijdens de Horecava alweer de vijfde ho...

5 redenen om mee te doen met het NK de Lekkerste 2024
4 december 2023Nieuws

5 redenen om mee te doen met het NK de Lekkerste 2024

Ben jij trots op je vak en ben je benieuwd wat anderen van jouw culinaire creaties vinden? Dan hoor je thuis op het NK de Lekkerste tijdens de Horecav...

De duurste bestellingen en populairste gerechten: het jaaroverzicht van Thuisbezorgd.nl
30 november 2023Nieuws

De duurste bestellingen en populairste gerechten: het jaaroverzicht van Thuisbezorgd.nl

Terwijl de feestdagen in aantocht zijn, deelt Thuisbezorgd.nl haar jaarlijkse overzicht met de populairste, ongewone en opvallendste bestellingen in N...

Inschrijving NK de Lekkerste 2024 geopend
19 oktober 2023Nieuws

Inschrijving NK de Lekkerste 2024 geopend

De inschrijving voor het NK de Lekkerste 2024 is geopend. De wedstrijden vinden plaats tijdens de komende editie van de Horecava, van 8 tot en met 11...

Plantaardige markt blijft groeien in Europa
5 mei 2023Nieuws

Plantaardige markt blijft groeien in Europa

De plantaardige retailmarkt in Europa blijft groeien, terwijl de markt voor dierlijk vlees, melk en kaas krimpt. Dit blijkt uit onderzoek van Goo...

Dunkin' viert zesjarig bestaan met Donut Pizza
28 maart 2023Nieuws

Dunkin' viert zesjarig bestaan met Donut Pizza

Dunkin’ bestaat zes jaar in Nederland en dat wordt gevierd met de lancering van de Dunkin’ Pizza. De Amerikaanse donut- en koffiespecialis...

De extra omzetmomenten voor jouw lunchroom in februari 2023
2 februari 2023Nieuws

De extra omzetmomenten voor jouw lunchroom in februari 2023

Ondernemen in de horeca is vooruitkijken. Waar liggen die extra omzetkansen die net voor dat extra stukje omzet zorgen? De redactie van Lunchroom...

Roos Rutjes zet vega(n) horecaconcept op de kaart
18 januari 2023Nieuws

Roos Rutjes zet vega(n) horecaconcept op de kaart

Roos Rutjes opende in 2019 de deuren van restaurant Rozey in Rotterdam. Het stylish en volledig vega(n) dining concept is uniek in Nederland: voor een...

Paolo Marino pakt goud tijdens NK Pizza bakken 2023
10 januari 2023Nieuws

Paolo Marino pakt goud tijdens NK Pizza bakken 2023

De hoofdprijs van het NK Pizza bakken 2023 is voor Paolo Marino van Mangia Pizza & Pasta Centrum in Amsterdam. De Italiaan gaf tijdens de Horecava...

Dit zijn de genomineerden voor de Foodservice Award 2023 verkiezing
12 december 2022Nieuws

Dit zijn de genomineerden voor de Foodservice Award 2023 verkiezing

De genomineerden van de Foodservice Award 2022-2023 verkiezing zijn bekend. 21 foodservice bedrijven maken kans op een (categorie)prijs. Op 10 ja...

Cafe Martinot gesloten vanwege verbouwing pand, crowdfunding gestart om te heropenen
4 oktober 2022Nieuws

Cafe Martinot gesloten vanwege verbouwing pand, crowdfunding gestart om te heropenen

Ilan en Joël Benamara, twee Amsterdamse broers met Israëlische roots met beiden zo’n 25 jaar horeca ervaring heropenen binnenkort...

Rebel Foods; wereldwijd succes met Dark Kitchens
30 juni 2022Nieuws

Rebel Foods; wereldwijd succes met Dark Kitchens

Het summum van een slimme keuken is de zogenaamde Dark Kitchen. Het restaurant waar geen gasten worden ontvangen en waar strikt en alleen voor de bezo...

Renato's geopend in Bloemendaal
27 juni 2022Nieuws

Renato's geopend in Bloemendaal

Restaurant Renato’s is officieel geopend in het zonnige Bloemendaal aan Zee. Met haar familiaire benadering, de dunne ‘Roman style’...

''De werkgever moet tegenwoordig flexibel zijn en slim roosteren''
21 juni 2022Nieuws

''De werkgever moet tegenwoordig flexibel zijn en slim roosteren''

Vandaag de dag blijft het personeelstekort het grootste probleem voor menig horecaondernemer. Hoe je het team slim kan managen en hoe je ervoor kan zo...

Autogrill opent counter op Brussel-Centraal met producten YB
19 mei 2022Nieuws

Autogrill opent counter op Brussel-Centraal met producten YB

Autogrill, de wereldwijde operator in food & beverage-diensten voor reizigers, kondigt de opening van zijn nieuw 3-in-1 concept in Station Brussel...

HorecaEvenTT heeft horecabeurssmaak weer te pakken
1 april 2022Nieuws

HorecaEvenTT heeft horecabeurssmaak weer te pakken

Op 11, 12 en 13 april vindt het HorecaEvenTT 2022 plaats in WTC Expo Leeuwarden. Op de veertiende editie van de toonaangevende horecabeurs van Noord-...

Dit zijn de winnaars van de Thuisbezorgd.nl Awards 2021
21 februari 2022Nieuws

Dit zijn de winnaars van de Thuisbezorgd.nl Awards 2021

Abi Patat uit Amsterdam (zie foto) is het beste bezorgrestaurant van Nederland en heeft vandaag een Thuisbezorgd.nl Award 2021 in ontva...

Deliveroo geeft inzicht in data: dit zijn de populairste pizza's
3 februari 2022Nieuws

Deliveroo geeft inzicht in data: dit zijn de populairste pizza's

Dat Nederlanders dol zijn op pizza moge duidelijk zijn: deze Italiaanse lekkernij staat met stip op nummer één van de meest bestelde ger...

Horecava Innovation Awards uitgereikt; dit zijn de winnaars
3 februari 2022Nieuws

Horecava Innovation Awards uitgereikt; dit zijn de winnaars

De winnaars van de Horecava Innovation Award 2022 zijn bekendgemaakt. Overall winnaar 2022 is ENJAY, die met haar energie-terugwin systeem een ‘...

Dit zijn de genomineerden voor de Foodservice Awards 2022
12 januari 2022Nieuws

Dit zijn de genomineerden voor de Foodservice Awards 2022

De genomineerden voor de ‘Foodservice Award 2022’ zijn bekend! Twintig foodservice bedrijven maken kans op een (categorie)prijs. Tijd...

De foodtrends voor 2022
2 januari 2022Nieuws

De foodtrends voor 2022

Thuisbezorgd.nl introduceert vandaag het Food Trend Rapport 2021. In deze eerste editie van het rapport zijn de laatste trends en ontwikkeli...

Thuisbezorgd geeft inkijkje: dit werd besteld in 2021
14 december 2021Nieuws

Thuisbezorgd geeft inkijkje: dit werd besteld in 2021

Thuisbezorgd.nl deed voor het eerst onderzoek naar het eet- en bestelgedrag van Nederlanders. Met de geanonimiseerde data van de bestellingen van...

Nominaties Horecava Innovation Award 2022 bekend
29 november 2021Nieuws

Nominaties Horecava Innovation Award 2022 bekend

Van robots tot plantaardige eieren en van schoonmaken zonder plastic flessen tot DIY software-oplossingen. Het is een greep uit de selectie van genomi...

Personeel werven met een trip door de ruimte? New York Pizza doet het
17 november 2021Nieuws

Personeel werven met een trip door de ruimte? New York Pizza doet het

In een ultieme poging om bezorgers te vinden, gaat New York Pizza vanaf 17 november op zoek naar ‘s werelds allereerste pizzabezorger in de ruim...

Deliveroo breidt uit naar drie steden in Noordoost-Nederland
11 november 2021Nieuws

Deliveroo breidt uit naar drie steden in Noordoost-Nederland

In de komende maand breidt maaltijdplatform Deliveroo haar diensten uit naar drie nieuwe Nederlandse steden in Noordoost-Nederland. De eerste uitbreid...

Bezorgers veiliger en bewuster de weg op door 'NL Delivery Game'
9 november 2021Nieuws

Bezorgers veiliger en bewuster de weg op door 'NL Delivery Game'

Volgens het Food Service Instituut Nederland (FSIN) is het aantal maaltijdbezorgingen in Nederland sinds de coronapandemie met 37% gestegen ten o...

Deliveroo ziet aantal vegan bestellingen explosief stijgen en deelt hardlopers
28 oktober 2021Nieuws

Deliveroo ziet aantal vegan bestellingen explosief stijgen en deelt hardlopers

Het aantal veganistische bestellingen bij Deliveroo is met 236(!) procent gestegen. Dat maakt Deliveroo vandaag bekend in aanloop naar Wereld Veganism...

Dit bestelden we het liefst bij Deliveroo
5 oktober 2021Nieuws

Dit bestelden we het liefst bij Deliveroo

Deze maand is het alweer zes jaar geleden dat Deliveroo zich in Nederland vestigde en inmiddels zijn we heel wat patatjes, pizza’s en...

Steffen van Dijk, New York Pizza: ''Horecapersoneel vinden is inderdaad lastig geworden''
30 juli 2021Nieuws

Steffen van Dijk, New York Pizza: ''Horecapersoneel vinden is inderdaad lastig geworden''

De horeca klimt uit het dal, de blik is gericht op de horizon. Natuurlijk zijn er zaken, al dan niet blijvend, veranderd. Hoe kijkt Steffen van Dijk&n...