Personeel werven met een trip door de ruimte? New York Pizza doet het

Auteur: Redactie
Personeel Fastservice 17 november 2021
Personeel werven met een trip door de ruimte? New York Pizza doet het

In een ultieme poging om bezorgers te vinden, gaat New York Pizza vanaf 17 november op zoek naar ‘s werelds allereerste pizzabezorger in de ruimte. Nu het personeelstekort een ongekende hoogte heeft bereikt, kunnen potentiële bezorgers zich melden voor de ruimtereis door te solliciteren op een van de 500 openstaande vacatures, Voor de uitverkoren pizzabezorger heeft New York Pizza een plek gereserveerd bij de eerst mogelijke commerciële ruimtevlucht. Planning en voorbereiding in acht nemend zal in 2023 de allereerste pizza in de ruimte bezorgd worden. 

CEO en oprichter New York Pizza Philippe Vorst: “We willen simpelweg het tofste bedrijf voor bezorgers zijn. Zeker nu iedereen de krapte op de arbeidsmarkt voelt, gaan we heel ver om dit voor elkaar te krijgen. Dus kom je bij ons werken dan is zelfs de sky niet de limit!”

Pizzabezorger in space

Pizzabezorgers die minimaal vier maanden in dienst zijn bij New York Pizza maken kans op het plekje in de space shuttle. Komend jaar bepalen klanten van de pizzaketen dan wie de allerbeste pizzabezorger van Nederland is. Daarna begint voor de gelukkige winnaar de training voor de allereerste pizzabezorging in de ruimte. Met een gereserveerde plek voor een commerciële ruimtevlucht komt die pizzabezorger in ieder geval goed voorbereid én met verse pizza aan op de buitenaardse bestemming.

Philippe Vorst vult aan: “In 2023 bestaan we ook nog eens 30 jaar. Een extra mooi moment om als eerste pizzaketen wereldwijd een pizza in de ruimte proberen te bezorgen. Ik kijk er in ieder geval naar uit om onze beste pizzabezorger te volgen in zijn of haar weg naar ongekende hoogte.”

Blijf op de hoogte

Eén keer per week het actuele en relevante lunchroomnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws