Good Fish Foundation heeft een overzichtskaart gemaakt waarmee de consument heel eenvoudig een visser kan vinden die rivierkreeften verkoopt. Als je z...
De Cas Spijkers Academie is dé springplank voor aanstormend culinair talent. De ambitieuze studenten van de opleiding zijn verzekerd van een mo...
Anne-Marie van Leggelo is expert op het gebied van etiquette. Ze brengt ons graag de fijne kneepjes van haar vak bij. Dit keer behandelen we de K...
Sterrenrestaurant Valuas in Venlo heeft een speciale Koningsbitterbal ontwikkeld. De bitterbal is gevuld met pompoen en oud-Hollandse specerijen en is...
Dat New York oneindig veel goede restaurants telt is geen geheim meer. In deze stad ontstaan food trends die over de hele wereld worden gekopieerd. Ma...
Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Daarom is het best gek dat stadscentra gevuld zijn met restaurants en lunchzaken, maar dat er haa...
In onderstaande video legt CBS-hoofddemograaf Jan Latten uit, dat de vergrijzing het meest toegenomen is in Limburg. Hij concludeert dat de  ...
Het seizoen van de Oosterscheldekreeft is weer in aantocht. Traditioneel start het seizoen met de veiling van de eerste Oosterscheldekreeft voor het...
We presenteren je het Horeca Jaaroverzicht 2015 in 100 momenten. Het jaar is nog net niet afgelopen, maar we nemen je graag nu al mee door een roeri...
Van kikkerbilletjes en stoofvlees in de bistro tot kreeftensoep en eendenborstfilet in de brasserie: lekker eten kunnen gasten bij beiden. Hoewel de...
Groothandel De Kweker start vanaf vandaag met een nieuw concept: de Kreeft Express. Amsterdamse horecaondernemers kunnen hier dagelijks verse kreeft...
Martins Brasserie is een begrip in Apeldoorn. De gasten zijn trouw, en dat terwijl er zoveel veranderd is in de afgelopen tachtig jaar. Martins Brasse...
De hamburgertenten schieten in Nederland als paddenstoelen uit de grond en nu heeft ons land dan ook de lobster (kreeft) ontdekt. Kreeft is een del...
Op 15 oktober zwaaien de deuren van Makro Vianen voor u open. En u zult zien: Makro heeft naar u geluisterd. Alles is overzichtelijker en verrassend...
Pop-up concepten en street food zijn helemaal in. Op IJsland zie je ook interessante concepten opduiken op plaatsen waar je die niet verwacht. Lunchro...
In iedere editie van Lunchroom lees je het voorwoord van hoofdredacteur Thijs Jacobs. De septembereditie is zojuist verschenen, dus ook online is deze...
Op 28 maart is het nieuwe Oosterscheldekreeft-seizoen officieel van start gegaan. De eerste kreeft werd geveild door Erica Terpstra en voor 19.850 eur...
OudHollands boterbabbelaar-ijs wordt de smaak van 2012. Vandaag werd het ambachtelijke ijsseizoen geopend bij Nelis' IJssalon in Weesp. Ook de trends...
Er was in Bilthoven al van alles gepasseerd op de plek waar nu Bubbles & Blessings (B&B) zit. Van een boekenwinkel tot een Surinaams eethuis...
Unilever Foodsolutions heeft flink uitgepakt voor de introductie van haar samenwerking met topchefs Onno Kokmeijer (Executive Chef bij restaurant Ciel...
Viswinkel en lunchroom De Plantage aan Zee in Beverwijk houdt de deuren langer open. Tot 19.00 uur is er voortaan tijd voor het halen van verse vismaa...
Kroketten zijn in veel lunchrooms echte hardlopers. Maar er zijn ook genoeg zaken die hem liever niet op de menukaart zetten, omdat het een Âalledaag...