Pop-up concepten en street food zijn helemaal in. Op IJsland zie je ook interessante concepten opduiken op plaatsen waar je die niet verwacht. Lunchroom ging op bezoek. Wat
te denken van Dirty Burger & Ribs? Dit is een zaak bij een benzinestation die opgezet is door de IJslandse topchef Agnar Sverrisson, bekend van Texture Restaurant in Londen.
*Lobster Hut*
Op de dag van opening zagen we een enorme rij voor de deur staan. Allemaal mensen die wilden weten of de sterrenchef het burgerconcept naar een hoger plan kan tillen. Of de Lobster Hut in Reykjavik: een hutje waar je kreeftensoep, kreeftensalade en andere kreeftengerechten kunt bestellen. Deze twee concepten hebben een essentiële gemeenschappelijke factor: succes door focus en vernieuwing.
"*VERDER LEZEN? DOWNLOAD GRATIS DE SEPTEMBEREDITIE VAN LUNCHROOM VIA DEZE LINK. DAARIN STAAT HET VOLLEDIGE ARTIKEL*":http://www.lunchroom.nl/blad/125/
~Dirty Burger & Ribs~
~Lobster Hut~
~Thijs Jacobs~
Street food op IJsland
10 september 2014