Ondernemen in Groningen, een levendige stad in het noorden van Nederland, bekend om zijn rijke geschiedenis en studentenleven. In het hart van de stad...
51 procent van de Nederlanders bezoekt wel eens alleen een restaurant om te lunchen of te dineren. De andere helft doet dit liever in het bijzijn van...
Horecava, vond van 8 t/m 11 januari plaats in Rai Amsterdam. Deze editie stond onder andere in het teken van professionalisering. Door stijgende prijz...
Andy Hoogvliets van Ter Marsch & Co Rotterdam heeft goud gepakt tijdens het NK Lekkerste Burger 2024 op de Horecava. Daarmee raakt de prijzenkast...
Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team en ben je gedreven om commerciële doelstellingen te behalen? Uitgeverij PS: zoekt een enthousiaste a...
Net als in veel andere sectoren geldt ook in de horeca dat stilstand achteruitgang is. Concepten en businessmodellen die vijf jaar geleden voor veel a...
Als je nog niet weet wat een crompouce is, heb je onder een steen geleefd. De TikTok hype is opgestart door een collega bakker, wie is mij niet bekend...
De horecabranche is momenteel onrustig. Inflatie, personeelstekort, hoge energiekosten en de naweeën van corona beïnvloeden de sector. In de...
Een van de uitdagingen waar horecaondernemers mee worstelen is het aanspreken van een jongere generatie. In de horeca staat de mens centraal, zowel de...
De customer journey in de horeca veranderde helemaal. De QR-code maakte een comeback, reviews zijn de standaard en reserveren gebeurt digitaal. Hoe op...
Ondernemen in Nijmegen. Mike Neuij (54) is al 21 jaar horecaondernemer in Nijmegen. Eerst werkte hij honderd uur per week voor zijn grand café,...
Ondernemen in Breda. In 2015 startte Sanne Huisman (40) Teds All day Brunch. Een leven met inmiddels negen locaties en twee jonge kinderen, klinkt als...
De eerste Foodmarkt van Den Bosch opent in het voorjaar 2023 aan de Korenbrugstraat. Op deze A-locatie in de binnenstad verrijst het nieuwe concept &l...
We kunnen er niet meer om heen, de vraag naar alcoholvrije dranken stijgt snel. Misschien merkt u ook al dat er in uw horecagelegenheid meer naar alco...
De hoofdprijs van het NK Pizza bakken 2023 is voor Paolo Marino van Mangia Pizza & Pasta Centrum in Amsterdam. De Italiaan gaf tijdens de Horecava...
De Italiaanse chef-kok Gabriella Ficarelli van restaurant Divina Cucina in Oud-Beijerland heeft het allereerste NK Lekkerste Pasta gewonnen. De vierko...
In 2023 draait het om een grotere diversiteit aan keuzes. Zowel in wat we willen eten, als de momenten waarop we eten. Thuisbezorgd.nl ziet volgend ja...
Ondernemen in Hardenberg. Aan de Overijsselse Vecht in de gelijknamige provincie, ligt Hardenberg. De stad met zo’n 20.000 inwoners heeft vele h...
De meteorologische zomer liep op 31 augustus op z'n einde. Maar van een abrupt einde van de zomer is niets te merken. September is de maand van ...
Terwijl de horeca snakt naar een (her)opening, gaat het nieuwe kabinet niet mee in de wens van de branche. Volgens Haagse bronnen is de conclusie van...
Lunchrooms Coffeelicious, Den Witten Haen en supermarkt Jumbo Sterrenburg uit Dordrecht gaan de samenwerking aan voor de zorgmedewerkers van...
Vanaf 10 november gaat Chiqueolatte Breda officieel open. Vanaf dan kun je ook in Breda genieten van de food & drinks to feel good van Chiqueolatt...
Chiqueolatte neemt twee vestigingen van Coffeelicious over in Breda en Den Haag. Eelco van de Glind (Directeur Chiqueolatte) vertelt: "Wij a...
Op haar negentiende stuurde Melissa een open sollicitatie naar Bagels & Beans Alphen aan den Rijn, die toen net de deuren opende. Vijf jaar later...
De afgelopen jaren is er veel veranderd op het gebied van ontbijt, en niet alleen op het gebied van gezondheid. Waar het ontbijt 'vroeger'&nbs...
Is jouw café of restaurant al klaar voor het EK Voetbal 2021? Voor het eerst in 21 jaar kunnen we genieten van wedstrijden in eigen land! Natuu...
Onlangs is de Crowdfundingsactie voor de tweede vestiging van Van Rossum’s Koffie: VRK succesvol van start gegaan. Het doel is om deze zomer een...
In de rubriek '9 vragen aan een ondernemer' portretteren studenten van de afdeling media en communicatie van het NIMETO in Utrecht horecaonder...
De onbetwiste hotdog- en cocktailkoning van Zwolle werd noodgedwongen een heuse koekjeskoning tijdens de coronacrisis. Rolf Dingerink vertelt ove...
Duizenden horecaondernemers zetten vanmiddag rond 12.00 uur hun terrassen buiten om te protesteren tegen de coronamaatregelen. Op sommige terrassen we...
Vinh Nguyen (38 jaar), startte op 8 december 2020, middenin de coronacrisis, in Rotterdam met zijn nieuwe horecabedrijf Saigon King. Vinh: "Het i...
Loyaliteitsprogramma's zijn van alle tijden. Van het plakje worst bij de slager tot de zegeltjes bij de supermarkt en het sparen via de Starbucks-...
Vanwege corona zitten de meeste mensen ook in 2021 meer thuis dan ooit. Dit zorgt ervoor dat de verwachte food trends voor 2021 een hoog corona-proof...
Bij een goede marketingstrategie mag social media niet ontbreken. Wil je verzekerd zijn van een groot bereik, dan kun je haast niet om ‘influenc...
Hoewel het heerlijke nazomerzonnetje zich nog even van zijn beste kant laat zien, is de herfst alweer in aantocht. Dat heeft natuurlijk ook zijn voord...
Het omzetverlies binnen de horeca loopt minstens net zo snel op als het aantal coronabesmettingen. Reisbeperkingen, het advies om thuis te blijven en...
"Onze medewerkers zijn puur", laat Dave van der Wolk weten in een interview met Lunchroom.nl. Het is een belangrijk onderdeel in het concept...
Met het speciale valentijnsmenu van Bagels & Beans kunnen bagelliefhebbers op 14 februari wel iets heel bijzonders&n...
Brazzerie Abrona is gevestigd in de Meern en bezit zowel een restaurant als een bakkerij. Daarnaast werken zij met verstandelijk beperkten en mensen d...
Het bleek een ideale combinatie het roze interieur en de all day brunch die Frenchie Café Utrecht tot een succes maakt. We spreken Jacqueline S...