Foodmarkt De FAM opent in Den Bosch; ruimte beschikbaar

Auteur: Redactie
Fastservice 24 januari 2023
Foodmarkt De FAM opent in Den Bosch; ruimte beschikbaar

De eerste Foodmarkt van Den Bosch opent in het voorjaar 2023 aan de Korenbrugstraat. Op deze A-locatie in de binnenstad verrijst het nieuwe concept ‘De FAM’. Enthousiaste horecaondernemers hebben nu nog de kans om hun dromen uit te laten komen op deze nieuwe locatie.

Nieuwe foodconcepten welkom bij Foodmarkt De FAM

Een foodmarkt ontbrak nog in Den Bosch. Oprichter en bedenker van De FAM, Stephanie Schulte, kent de stad en haar horeca-aanbod als geen ander. Als eigenaresse van de nabijgelegen restaurants Bistro Bon en Grand Café Carras zag ze volop kansen voor een nieuw foodconcept. Dankzij een geslaagde crowdfunding kan de Foodmarkt binnenkort de deuren voor bezoekers openen. Het benodigde streefbedrag van € 525.000 was ruim op tijd binnen. De FAM biedt plaats aan 7 passievolle horecaondernemers.

Er is op dit moment nog ruimte voor originele foodconcepten met een verrassend aanbod aan shared dining porties. Met een relatief kleine investering krijgen ondernemers hier de kans om op deze A-locatie hun horecadroom te realiseren of een nieuwe vestiging van hun (franchise)concept te openen. De aandacht die de nieuwe Foodmarkt genereert, de marketing die wordt verzorgd, de mogelijkheid om een stand te delen en een interessant netwerk aan collega’s zijn enkele van de voordelen voor geïnteresseerden. Enthousiaste ondernemers zijn welkom om zich kenbaar te maken.

De nieuwste hotspot van Den Bosch

Foodmarkt De FAM is een plek om na een dag in de stad spontaan aan te schuiven voor eten en drinken van uitstekende kwaliteit. De groene oase, gevuld met grote en kleine tafels, biedt plaats aan 200 gasten. Op het terras kunnen nog eens 25 bezoekers zitten. In de Foodmarkt worden bezoekers verleid om allerlei wereldse smaken te proberen. Van de menukaart bestellen gasten gerechten uit verschillende keukens. Hierdoor ontstaat vanzelf een shared dining concept. Bestellen is mogelijk via een QR-code of bij het bedienend personeel. Alle gerechten worden persoonlijk aan tafel geserveerd. Bij de nieuwste hotspot van de stad vind je daarom geen buzzers. 

Over Foodmarkt De Fam

Adres: Korenburgstraat 9, Den Bosch
Openingstijden: Dinsdag t/m zondag van 9.00u tot 22.00u
Website: https://www.foodmarktdefam.nl/
E-mail: info@foodmarktdefam.nl
Instagram: https://instagram.com/foodmarktdefam

Voor horecaondernemers:

Interesse? Stuur een e-mail naar: info@foodmarktdefam.nl met:

- Jouw gegevens
- Een omschrijving van je concept
- Een korte onderbouwing waarom ze jou nodig hebben in De Fam

Overig nieuws