In dit artikel wordt de wereld van brood in alfabetische volgorde toegelicht. Van simpel afbakbrood tot de termen lamineren en poolish, je leest...
Ondernemen in Rotterdam. Na een bezoek aan de Big Apple, waar zij kennismaakten met het hippe all-day breakfast concept, besloten Chantal de Raaf (36)...
De horecabranche is momenteel onrustig. Inflatie, personeelstekort, hoge energiekosten en de naweeën van corona beïnvloeden de sector. In&nb...
De plantaardige retailmarkt in Europa blijft groeien, terwijl de markt voor dierlijk vlees, melk en kaas krimpt. Dit blijkt uit onderzoek van Goo...
YB vergroot samen met bedrijfshoreca Food&i haar franchise activiteiten, met als doel om plantaardig eten de norm te maken en zo maximale impact t...
Ondernemen in Breda. In 2015 startte Sanne Huisman (40) Teds All day Brunch. Een leven met inmiddels negen locaties en twee jonge kinderen, klinkt als...
December: de maand van lijstjes, terugblikken en voorspellingen doen. Niemand weet wat 2023 gaat brengen, maar wat de redactie wel weet is welke artik...
Ondernemen in Hardenberg. Aan de Overijsselse Vecht in de gelijknamige provincie, ligt Hardenberg. De stad met zo’n 20.000 inwoners heeft vele h...
Vol trots presenteren we je de derde en laatste genomineerde voor de award van het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2022. Dit is de...
Dat de omzet in de horeca de afgelopen twee jaar zwaar te lijden had onder de lockdowns, is bekend. Dat dit effect ongelijk verdeeld is over de catego...
De explosieve groei van bezorgformules voor boodschappen en maaltijden is dé ontwikkeling van 2021 in de Nederlandse foodmarkt. Dat laat de FSI...
Autogrill, de wereldwijde operator in food & beverage-diensten voor reizigers, kondigt de opening van zijn nieuw 3-in-1 concept in Station Brussel...
YB zet in op internationale expansie in zowel master franchise als met haar producten voor retail en foodservice. Tevens wordt het merk geheel plantaa...
Zoveel mensen, zoveel wensen luidt het gezegde. Dat geldt ook voor de horeca. Met de verschillende gasten in de zaak heb je als chef te maken met meer...
Een Europees onderzoek door ProVeg International in samenwerking met Innova Market Insights, de Universiteit van Kopenhagen en de Universiteit Gent al...
Wie bij YB (de nieuwe naam van Yoghurt Barn) een frozen yoghurt of 'froyo' bestelt, krijgt vanaf vandaag geen yoghurt van koeienmelk meer, maa...
Marineren met zuivel is niet nieuw. Als je kijkt naar de Indiase keuken, is marineren in yoghurt al een eeuwenoud gebruik in curries. Ook in de Turkse...
Yoghurt Barn verandert haar naam en logo naar YB. De focus op duurzaamheid wordt steeds groter en daarmee ook de overgang naar plantaardige producten....
In Nederland is twee procent van de volwassen bevolking lactose-intolerant. Dat zijn ongeveer 350.000 mensen. Er bestaan veel misverstanden over de ge...
Zuivel is er altijd en overal. In de ochtend in de cappuccino, om 11 uur bij het appelgebak met slagroom, tijdens de lunch in de vorm van een broodje...
De afgelopen jaren is er veel veranderd op het gebied van ontbijt, en niet alleen op het gebied van gezondheid. Waar het ontbijt 'vroeger'&nbs...
Mensen met een lactose-intolerantie of koemelkallergie (twee heel verschillende dingen, maar daarover straks meer) gebruiken vaak plantaardige melkver...
Zuivel is in beweging. De populariteit van zuivelvervangers neemt toe, maar zuivel laat zich niet zomaar verslaan. In dit artikel lees je welke zuivel...
Yoghurt Barn maakt het vanaf nu makkelijker voor gasten om te kiezen voor plantaardige opties. De ontbijt- en lunchketen rekent in alle locaties geen...
Wie geen koemelk wil gebruiken, denkt al snel aan plantaardige melk. Toch zijn er verschillende soorten dierlijke melk die minder gangbaar zijn dan ko...
Terwijl we ons - onder genot van het eerste biertje op het terras - voorbereiden om tevoorschijn te komen uit een lang jaar van lockdowns, is Del...
Vanaf de heropening kunnen horecaondernemers laptopgebruikers in de eigen zaak reguleren en ontvangen met Wise. Via het innovatieve platform bieden ho...
In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van Lunchroom vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coronacr...
Yoghurt Barn staat met haar dertien vestigingen in het land voor feel-good-food met een positieve impact op mens, dier en onze aarde. Aan de hand van...
Vanwege corona zitten de meeste mensen ook in 2021 meer thuis dan ooit. Dit zorgt ervoor dat de verwachte food trends voor 2021 een hoog corona-proof...
Vandaag stemt het Europees parlement over het ‘vegaburgerverbod’. Een petitie tegen het verbod, op initiatief van ProVeg, werd ruim 2...
Nederlanders eten de meeste yoghurt ter wereld. Toch is Yoghurt Barn het enige restaurant in Nederland dat geheel in het teken van deze frisse lekkern...
Yoghurt Barn lanceert haar nieuwe menu rond de herfstvakantie dit jaar met een unicum. Als één van de eerste horecaketens wereldwijd zal...
De natuur beschermen door gezond en lekker te eten: dat is het uitgangspunt van de actie van Yoghurt Barn met Het Wereld Natuur Fonds (WWF-NL). Door v...
Yoghurt Barn Neude - Loïs Langenberg In een zijstraatje van de Neude vinden we lunchzaak Yoghurt Barn, een zaak die zich specialiseert in yoghurtge...
Yoghurt Barn is de eerste Nederlandse horecaformule die klimaatpositief gaat ondernemen. Dat betekent dat elke gast vanaf nu een positieve impact heef...
Op 1e en 2e Paasdag bezorgt 30ml Nachtegaalstraat een rijkelijk gevulde ontbijtbox bomvol verse producten aan huis. In een tijd waarin iedereen het Pa...
Er zijn al horecaondernemingen in Nederland die hun zaken sluiten om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Wouter Staal, CEO van Yog...
“Soms willen mensen wel eens aan een bepaalde hype meedoen, maar ze weten niet waar het over gaat. Dan zeggen ze bijvoorbeeld: doe maar glutenvr...
In de Rotterdamse wijk Blijdorp is sinds maart 2018 het gezellige Breakfast in Rotterdam te vinden. Gevestigd in de vintageshop Spullen voor in je hui...