Groots ondernemen. Waar de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is hun...
In het eerste kwartaal staat bij ons de omzet, en daarmee het resultaat, altijd wat onder druk doordat er niet veel feestdagen met extra omzet zijn, e...
In de rubriek ‘Het Lunchroompanel’ worden actuele ondernemersvraagstukken beantwoord door ondernemers in horecadagzaken uit het hele land....
Too Good To Go, is deze maand vijf jaar actief in Nederland. In een korte tijd heeft de app tegen voedselverspilling hier achttien miljoen maaltijden...
Ondernemers die aangesloten zijn bij Koninklijke Horeca Nederland (KHN) worden sinds deze maand actief geïnformeerd over het tegengaan van voedse...
Poké Perfect groeit. De afgelopen maanden opende het Nederlandse familiebedrijf – dat gespecialiseerd is in gezonde maaltijden – we...
Nederlandse horecabedrijven staan momenteel voor een grote uitdaging. Nu hun deuren gesloten zijn, kan de mogelijkheid tot afhalen en bezorgen houvast...
Binnen de horeca kan enorm bespaard worden op voedselverspilling. Rabobank is de Food Waste Challenge gestart en heeft met 170 ondernemers a...
Jaarlijks gooit de Nederlandse horeca ruim 50.000 ton aan voedsel weg. Dat zijn ongeveer 80 miljoen borden. Dit gebeurt zowel in de keuken als bij de...
De toekomst in de horeca-wereld is te vinden op de 63e editie van de Horecava. Nieuw dit jaar is het Start-upLAB, de springplank voor nieuwe onderneme...