Nadia Stam (27, links op de foto) en Yvette Jansen (30, rechts op de foto) openden dit weekend de deuren van Krozant in het Groot Handelsgebouw (GHG)...
Antonio Meijer opent 30 januari zijn tweede Bagels & Beans vestiging in de Spoorzone vlak bij het centraal station in Tilburg. Antonio: “Er...
Lunchbezorging groeit. Eigenlijk groeit de hele bezorgsector van food. Takeaway.com liet onlangs dan ook imposante groeicijfers zien: een toename van...
Nadat MaMa Kelly in november 2017 haar roze deuren opende in het Olympisch Stadion in Amsterdam, heeft ze menig fijnproever verblijd. De hotspot die b...
Het bericht dat de redactie van Lunchroom deze week bereikte, kwam hard aan. Pieter Punter, de aimabele, zachtaardige en culinair zeer onderlegde man...
RTL Nieuws sprak met haar correspondenten over de hele wereld over verschillende lunchculturen. Gemiddeld pakken we in Nederland 26 minuten voor onze...
Heeft de smaak van de Nederlander zich ontwikkeld de laatste decennia? Wat zijn de smaaktrends op dit ogenblik? Er is misschien maar één man in Ned...
Deze uitgave staat geheel in het teken van recepten. Smakelijke recepten, wat ons betreft. Maar wat is smaak? Heeft de smaak van de Nederlander zich o...
Op 1 november is het zover, dan opent de eerste GrabaMelt in Nederland haar deuren. De pilotstore van de nieuwe franchiseformule is te vinden aan de...
Duurzame en gezonde oplossingen om te lunchen aanbieden die bedrijven in hun bedrijfscultuur kunnen implementeren. Dit was de opdracht van de Sustaina...
Stichting Professional Passionates gaat ook dit jaar het bedrijfsleven stimuleren om een duurzamer beleid te voeren. Thema is een duurzame lunch....
Met de presentatie van ‘Lunch-tv’ en het zondagochtendprogramma ‘Wegwezen’ keerde Mireille Bekooij terug bij de TROS, de omroe...