Je hebt gezocht op: lunchcultuur

[Interview] Starten en groeien in de horeca: Startende ondernemers openen nieuw mono-concept ‘Krozant’
22 juni 2023Nieuws

[Interview] Starten en groeien in de horeca: Startende ondernemers openen nieuw mono-concept ‘Krozant’

Nadia Stam (27, links op de foto) en Yvette Jansen (30, rechts op de foto) openden dit weekend de deuren van Krozant in het Groot Handelsgebouw (GHG)...

"Ik vind dat wij daar met Bagels & Beans goed op inspelen"
24 januari 2023Nieuws

"Ik vind dat wij daar met Bagels & Beans goed op inspelen"

Antonio Meijer opent 30 januari zijn tweede Bagels & Beans vestiging in de Spoorzone vlak bij het centraal station in Tilburg. Antonio: “Er...

Interview Jitse Groen, oprichter Takeaway.com: "Lunchbezorging gaat echt flink groeien"
18 april 2019Nieuws

Interview Jitse Groen, oprichter Takeaway.com: "Lunchbezorging gaat echt flink groeien"

Lunchbezorging groeit. Eigenlijk groeit de hele bezorgsector van food. Takeaway.com liet onlangs dan ook imposante groeicijfers zien: een toename van...

MaMa Kelly Amsterdam nu ook Lunchroom
9 mei 2018Nieuws

MaMa Kelly Amsterdam nu ook Lunchroom

Nadat MaMa Kelly in november 2017 haar roze deuren opende in het Olympisch Stadion in Amsterdam, heeft ze menig fijnproever verblijd. De hotspot die b...

In memoriam: Pieter Punter
24 maart 2017Nieuws

In memoriam: Pieter Punter

Het bericht dat de redactie van Lunchroom deze week bereikte, kwam hard aan. Pieter Punter, de aimabele, zachtaardige en culinair zeer onderlegde man...

RTL Nieuws onderzoekt Nederlandse lunchcultuur
6 oktober 2016Nieuws

RTL Nieuws onderzoekt Nederlandse lunchcultuur

RTL Nieuws sprak met haar correspondenten over de hele wereld over verschillende lunchculturen. Gemiddeld pakken we in Nederland 26 minuten voor onze...

'Nederlandse lunchcultuur bestaat niet'
2 december 2015Nieuws

'Nederlandse lunchcultuur bestaat niet'

Heeft de smaak van de Nederlander zich ontwikkeld de laatste decennia? Wat zijn de smaaktrends op dit ogenblik? Er is misschien maar één man in Ned...

Smaakgoeroe Pieter Punter: 'Nederlandse lunchcultuur? Een broodtrommel mee naar kantoor'
26 november 2015Nieuws

Smaakgoeroe Pieter Punter: 'Nederlandse lunchcultuur? Een broodtrommel mee naar kantoor'

Deze uitgave staat geheel in het teken van recepten. Smakelijke recepten, wat ons betreft. Maar wat is smaak? Heeft de smaak van de Nederlander zich o...

Nieuw franchise-lunchconcept
30 oktober 2014Nieuws

Nieuw franchise-lunchconcept

Op 1 november is het zover, dan opent de eerste GrabaMelt in Nederland haar deuren. De pilotstore van de nieuwe franchiseformule is te vinden aan de...

Jagen naar duurzame lunchcultuur
6 juni 2012Nieuws

Jagen naar duurzame lunchcultuur

Duurzame en gezonde oplossingen om te lunchen aanbieden die bedrijven in hun bedrijfscultuur kunnen implementeren. Dit was de opdracht van de Sustaina...

Stichting stimuleert duurzame lunch
8 mei 2012Nieuws

Stichting stimuleert duurzame lunch

Stichting Professional Passionates gaat ook dit jaar het bedrijfsleven stimuleren om een duurzamer beleid te voeren. Thema is een duurzame lunch....

Alle dertien
11 januari 2001Nieuws

Alle dertien

Met de presentatie van ‘Lunch-tv’ en het zondagochtendprogramma ‘Wegwezen’ keerde Mireille Bekooij terug bij de TROS, de omroe...