Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) en VANG Buitenshuis werken samen aan een duurzame horeca. Ze gaan ondernemers met een e-learning concrete voorbe...
De digitalisering van onze maatschappij versnelt. Ook het ondertekenen van overeenkomsten gebeurt steeds vaker digitaal. Veel overheidsinstanties, ban...
Horecalocaties die uitblinken met hun duurzame concepten maken jaarlijks kans op het winnen van de Gaia Green Awards. Dit jaar vindt alweer de zevende...
Volgens het Food Service Instituut Nederland (FSIN) is het aantal maaltijdbezorgingen in Nederland sinds de coronapandemie met 37% gestegen ten o...
De Netflix documentaire ‘Seaspiracy’ pakt de wereldwijde visindustrie keihard aan. Documentairemaker Ali Tabrizi zet een beeld neer over d...
The Golden Boy van De Daltons in Voorthuizen is officieel de duurste hamburger ter wereld. Tot die conclusie komt the Official World Record Associatio...
De recordpoging van De Daltons in Voorthuizen om de duurste hamburger ter wereld te maken, is geslaagd. Dat is het oordeel van de aanwezige jury, die...
Horecabreed wordt zuivel op dagelijkse basis gebruikt om melkschuim mee te maken. Cappuccino is de meestverkochte koffiespecialiteit in Nederland, maa...
Wie bewust onderneemt binnen de horeca, heeft zich vast al verdiept in de verschillende keurmerken en het energielabel van zijn of haar horecabedrijf....
Veggies On Fire, Vegan Restaurant Den Haag wint voor de tweede maal op rij de duurzaamheidsprijs voor de horeca van Nederland en België. Op...
Dat je niet groot hoeft te zijn om op te vallen liet puur vegan restaurant “Veggies On Fire” uit Den Haag zien tijdens de prijsuitreiking...
Een goed werkende website is het online visitekaartje van bedrijven, maar dit geldt ook voor andere klantgerichte diensten zoals cafés en resta...
De Cas Spijkers Academie is dé springplank voor aanstormend culinair talent. De ambitieuze studenten van de opleiding zijn verzekerd van een mo...
Vanaf heden kan iedereen zich weer inschrijven voor de lekkerste wedstrijden van het jaar! Deze bekende vakwedstrijden vinden plaats tijdens de Horeca...
Veggies On Fire krijgt als eerste veganistisch restaurant in Den Haag, en als derde vega restaurant in Nederland het EKO-keurmerk Horeca Goud uitgerei...
Ben jij een (beginnend) medewerker of ondernemer in de horeca? Dan is het vernieuwde platform Passie voor Horeca erg handig voor jou of jouw (nieuwe)...
Het Goed Gefrituurd Keurmerk hangt bij De Heuve in Beuningen al enige tijd aan de gevel en werd onlangs geprolongeerd. Na afloop van de laatste person...
FNV Horeca heeft een akkoord bereikt met Harold van Workum, eigenaar van Van Heeckeren Groep en tevens bestuurslid van Koninklijke Horeca Nederland (K...
Woensdag 23 november organiseerde Top Bakkers wederom een inspirerende jaarvergadering. Behalve dat het nieuwe beleid 3.0 werd toegelicht door de dire...
Wie Eetwinkel Select in Boxtel kent zal niet opkijken dat ze het ´Goed Gefrituurd Keurmerk´ hebben gekregen. Met gepaste trots nam Jack va...
Gisterenmiddag ontvingen Vera Linskens en Laurens Bontius namens Franchisenemer Henk Koning het certificaat dat hoort bij het hoogste prestatieniveau...
Als eerste pizzarestaurant van Nederland mag SOTTO Pizza vanaf nu officieel het exclusieve Verace Pizza Napoletana keurmerk dragen. Een keurmerk dat...
Werden begin dit jaar de verbeterde Fano pastasalades geïntroduceerd, nu is nagenoeg het complete assortiment salades en sauzen onder handen geno...
De Stichting Zeker Zeeuws Streekproduct viert de nieuwe oogst van de echte Zeeuwse bodemcultuurmosselen - de Grand Cru onder...
De SVH heeft onlangs de uitgeefactiviteiten overgenomen van PlanBoek Uitgeverij, een gespecialiseerde uitgeverij op het gebied van leermiddelen voor...
Analdo Katoele en Julian Stegeman, beide 17 jaar, hebben als keukenbrigade de titel ÂJunior Chef of the year in de wacht gesleept. De studenten va...
Nijmegen is de hoofdstad van Nederland. Als het tenminste over vegetarisch eten gaat. Op 9 oktober heeft Hubert Bruls (burgemeester Bruls) het certi...
Den Haag is uitgeroepen tot Âvegastad van Nederland. Nergens anders is er zoveel keus voor mensen die geen vlees willen eten. Op 4 oktober zal b...
Vanaf 13 december 2014 geldt de nieuwe allergenenwetgeving waarmee horecaondernemers verplicht zijn om allergeneninformatie beschikbaar te hebben voo...
Sommige horecaondernemers die crowdfunding willen inzetten bieden rente, deels of volledig, in natura. Hoe vertaalt een naturabeloning zich in de prak...
SVO Fastserviceopleidingen start weer met een serie masterclasses. Deze zijn geschikt voor beginnende ondernemers en bedrijfsleiders die zich verder w...
In de horeca is iedereen welkom. Dat geldt ook voor gasten met een beperking. Voor veel medewerkers is de omgang met deze groep echter onbekend terrei...
Alex Schulp is uitgeroepen tot LunchroomHeld van het jaar. Op 20 mei ontving de eigenaar van Brasserie Zuidplein in Rotterdam de felbegeerde oorkonde...
Liesbeth van der Velden is uitgeroepen tot LunchroomHeld van het jaar. Op 17 augustus ontving de eigenaresse van lunchroom Pink Lemon in Den Bosch de...
Er zal dit jaar tijdens de start van het haringseizoen op 8 juni genoeg haring van goede kwaliteit voorhanden zijn, zo meldt de Nederlandse haring-gro...
Tijdens De Nationale Lunchroomdag gaat Unilever Foodsolutions veel trendy en inspirerende items laten zien. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Clubsandw...
Voor 2012 moet heel Nederland eraan geloven: het nieuwe pinnen. Dit kan consequenties meebrengen voor het betalingssysteem in uw zaak. Zorg dat u voor...