Je hebt gezocht op: inductie

Vijf tips om energie te besparen in jouw lunchroom
23 juni 2022Nieuws

Vijf tips om energie te besparen in jouw lunchroom

De energiecrisis is niet van tijdelijke aard. De energierekening is bij veel horecabedrijven al ruim een halfjaar verdubbeld. Dat vraagt om permanente...

Robotisering in de horeca; zes opties
24 maart 2022Nieuws

Robotisering in de horeca; zes opties

Eng, afstandelijk, ingewikkeld en onbetrouwbaar. Zomaar wat woorden die worden geassocieerd met het inzetten van robots in de horeca. In Nederland hou...

Download hier de nieuwste uitgave van Lunchroom
10 maart 2022Nieuws

Download hier de nieuwste uitgave van Lunchroom

Daar is 'ie dan! Het gloednieuwe vakblad Lunchroom is nu kosteloos te downoaden of online te lezen. Een editie bomvol vakinformatie voor...

Een keuken zonder gas; louter voordelen?
7 maart 2022Nieuws

Een keuken zonder gas; louter voordelen?

Als het aan de overheid ligt, dooft de laatste gaskachel in 2050. Ook horecaondernemers kiezen bij (ver)bouw steeds vaker voor een keuken zonder gas....

In maart lees je alles over innovatie in de horeca
1 maart 2022Nieuws

In maart lees je alles over innovatie in de horeca

De horeca is weer volledig open. Volle terrassen, lachende gasten, stomende koffiemachines en stromenden tapkranen vormen weer het beeld van de branch...

Lunchroomeigenaar opgelet: fiscale voorstellen Belastingplan 2022
27 september 2021Nieuws

Lunchroomeigenaar opgelet: fiscale voorstellen Belastingplan 2022

Welke belangrijke fiscale voorstellen voor ondernemers kwamen op Prinsjesdag uit het koffertje van de demissionair minister van Financiën? Wij ze...

De transitie; van gas naar inductie in de horeca
15 maart 2021Nieuws

De transitie; van gas naar inductie in de horeca

De keuken is het hart van iedere horecazaak. Het epicentrum waar alle processen samenkomen. De verbouwing van de keuken is dan ook een intensief traje...

4 keer investeringsvoordeel voor uw lunchroom!
3 maart 2021Nieuws

4 keer investeringsvoordeel voor uw lunchroom!

Waarschijnlijk kijkt u verbaasd op bij het lezen van de titel van dit artikel. In deze crisistijd investeren in mijn horecazaak, dat kan toch niet de...

Wedstrijdkoken met orgaanvlees, een hele uitdaging
20 september 2018Nieuws

Wedstrijdkoken met orgaanvlees, een hele uitdaging

Tijdens de BBB Maastricht kun je als bezoeker genieten van de kookkunsten van geweldige chefs die buiten hun ‘comfort zone’ treden. Op maa...

Gedurfde battle op Folie Culinaire
15 september 2014Nieuws

Gedurfde battle op Folie Culinaire

"Folie Culinaire":http://www.folieculinaire.com/ 2014 biedt chocolatiers en patissiers een zoet gelikt programma met meer dan genoeg uitdaging. Niet a...

PJZ Volg de workshops van Levens: Gratis!
17 oktober 2012Nieuws

PJZ Volg de workshops van Levens: Gratis!

Van 29 t/m 31 oktober 2012 wordt het één groot feest in het Culinair Pretpark in Gilze, waarbij alle zintuigen op scherp worden gezet. Ook Levens ga...

PJZ Levens lanceert 'enorme innovatie'
9 oktober 2012Nieuws

PJZ Levens lanceert 'enorme innovatie'

Op 29 oktober, de eerste dag van het Prikkel je Zintuigen-evenement, lanceert Levens Cooking & Baking Systems, een bijzondere 'enorme innovatie', aldu...

Levens sluit overeenkomst met Middleby
26 juli 2010Nieuws

Levens sluit overeenkomst met Middleby

Levens Cooking & Baking Systems B.V. heeft begin dit jaar een strategische samenwerkings-overeenkomst gesloten met Middleby Corporation uit de VS op h...

BEWUST Food Innovatiedagen komen eraan
22 september 2009Nieuws

BEWUST Food Innovatiedagen komen eraan

BEWUST is de manier waarop Levens Cooking & Baking Systems het liefst zaken doet met horeca-ondernemers. Al meer dan 60 jaar is Levens een toonaangeve...