Daar is 'ie dan! Het gloednieuwe vakblad Lunchroom is nu kosteloos te downoaden of online te lezen. Een editie bomvol vakinformatie voor ondernemers in dagzaken. De redactie van Lunchroom zet zich in om te voldoen aan de informatiebehoefte van iedere ondernemer in horecadagzaken.
In deze editie lees je waarom koffie zoveel duurder is geworden en hoe andere ondernemers die prijzen doorberekenen in hun kop koffie. Het personeelstekort loopt de spuigaten uit en nieuw personeel vinden is bijzonder lastig. Lukt dat toch dan is de tweede uitdaging het inwerken. Digitale middelen kunnen uitkomst bieden. Wij zetten een aantal alternatieven op een rij.
Het is deze week de Nationale Week Zonder Vlees en Zuivel. In onze receptenrubriek ‘De 7’ hebben we zeven hamburgers op een rij gezet. Daar zitten uiteraard ook vegetarische burgers bij. Verder hebben we onderzoek gedaan naar de voor- en nadelen van een keuken zonder gas. Veel ondernemers kiezen bij verbouw voor inductie. Is dat voordeliger? Wat vinden experts ervan en heeft het gevolgen op de smaak?
Je leest het allemaal in de gloednieuwe Lunchroom, evenals de coverstory van Brunchcafé Eighty-Two in Amsterdam. De twee jonge ondernemers achter dit brunchcafé in Amsterdam laten hun volgers op TikTok meebepalen in de keuzen die zij maken. Download Lunchroom hier!