“Een nieuwe stem in de horeca.” Zo presenteert Nieuwe Horeca Nederland zich sinds vandaag online. De nieuwe branchestichting in oprichting...
De Horeca Alliantie brengt onder de noemer Horeca In Nood de energiestress in de branche in kaart. Vanaf nu kunnen ondernemers in de branche via de Ho...
Brancheorganisaties in de horeca hebben tijdens een spoedoverleg met minister van Economische Zaken, Micky Adriaansens, grote zorgen geuit over de sit...
Het plan om per 20 september in de horeca bij 75 bezoekers of meer per ruimte te gaan werken met toegangsbewijzen, werkt conflicten aan de deur in de...
Vakvereniging ProFri roept op tot meer solidariteit en onderling begrip tussen ondernemers met frituurspeciaalzaken. Voorzitter Hans Hus: “Wij m...
De Horeca Alliantie heeft een heropeningsplan gepresenteerd aan de minister van Economische Zaken, Mickey Adriaansens. Daarmee kan een substantie...
Géén enkel horecabedrijf mag nog kopje onder gaan door gebrek aan coronasteun van de overheid. De steunmaatregelen mogen niet verder wor...
De inspectiesresultaten van de NVWA zijn vanaf 1 september helemaal openbaar. De Nederlandse Voedsel- en Waren Autoriteit (NVWA) gaat de inspectieresu...
De rechten van maaltijdbezorgende frituurspeciaalzaken ten opzichte van online-platforms zijn voortaan beter beschermd. Dit komt door nieuwe Europese...
Door een overnacht ingevoerde maatregel van staatssecretaris Tamara van Ark van sociale zaken zitten duizenden cafetaria’s, snackbars en fr...
Frans van Rooij, directeur ProFri, vakvereniging Professionele Frituurders, schreef een brief aan Tamara van Ark, Staatssecretaris van Sociale Zaken e...
Premier Mark Rutte heeft gesproken; de kogel is door de kerk. Vanaf 1 juni om 12.00 uur mag het zitgedeelte van cafetaria’s en restaurants weer...
Vakorganisaties VCHO, NHG en ProFri vinden de exacte voorwaarden van eten en drinken ter plekke per 1 juni aanstaande nog onvoldoende om een keihard p...
Vakorganisaties VCHO, ProFri en het IJscentrum hebben een concept-protocol ingediend bij de ministers Koolmees, Wiebes en Hoekstra voor de 8800 horeca...
Het Goed Gefrituurd Keurmerk hangt bij De Heuve in Beuningen al enige tijd aan de gevel en werd onlangs geprolongeerd. Na afloop van de laatste person...
De frituurbedrijven, zoals cafetaria’s en snackbars, behaalden in de maanden juli, augustus en september van dit jaar goede resultaten. Ten opzi...
Met een Aardappelrooidag in Zwartewaal, Lelystad en Wieringerwerf wordt het startsein gegeven voor de vierde editie van de Nationale Week van de Friet...
Liefst vier medewerkers zijn er dit jaar genomineerd voor de Parel van het Jaar Award. Deze parels kwamen naar voren op voordracht van ondernemers in...
Wie Eetwinkel Select in Boxtel kent zal niet opkijken dat ze het ´Goed Gefrituurd Keurmerk´ hebben gekregen. Met gepaste trots nam Jack va...
Cafetaria’s, snackbars en andere professionele frituurbedrijven beleefden in april, mei en juni het beste kwartaal sinds 2010. De omzet groeide...
“Frituur- en fastservicebedrijven moeten een flinke inhaalslag maken met opleidingen. We blijven ver achter bij andere branches.” Dat zegt...
Het keuren en bekronen van ambachtelijke producten. Slagers en bakkers doen het al meer dan een eeuw. Vakvereniging ProFri en het Nederlands Frituurce...
De jaaromzet van de 4800 cafetaria’s en snackbars in Nederland is door onderzoekers jarenlang veel te laag getaxeerd. Er circuleren cijfers van...
Een tiental medewerkers zijn door hun werkgever of collega’s de afgelopen maanden bij het Nederlands Frituurcentrum aangemeld voor de Parel van...
Van 5 tot en met 7 oktober staat het MECC in Maastricht in het teken van bourgondisch genieten. Zowel de "BBB":https://registration.n200.com/survey/09...
Op 22, 23 & 24 september vindt in Evenementenhal Hardenberg de Horeca & Food Inspiratie 2014 plaats. In totaal 265 exposanten verdeeld over 10.000m2 p...
ProFri, de vakvereniging voor professionele frituurs, lanceert in oktober 2014 de eerste Nationale Week van de Friet. Conform de doelstellingen van de...
Tijdens "Horeca Inspiratie":http://www.evenementenhal.nl/recreahorec-go in Evenementenhal Gorinchem op 25, 26 en 27 november kunnen ondernemers zich o...
ProFri, de Vereniging voor Professionele Frituurders, organiseert een wedstrijd voor 'de lekkerste gefrituurde snacks van Nederland'. *Keuren door...