Lunchroom is dit jaar volwassen en bestaat 21 jaar. Tijd om terug te blikken en een greep te doen uit de welhaast onuitputtelijke voorraad interv...
Voor velen zijn de feestdagen een periode om even tot rust te komen, voor anderen is het ploeteren. De horeca kan immers te kanpen hebben met topdrukt...
Het Vlaamsch Broodhuys in Amsterdam heeft een nieuw interieur. Het kleurenschema is voornamelijk zwart en wit, met een tikje eik en koper. Bekijk de f...
Het Baker's Café Nijmegen van het Vlaamsch Broodhuys gaat per 16 oktober dicht. Dat is te lezen op de website van de keten. "...
Tien jaar geleden interviewden we Dimitri Roels, eigenaar van de bekende lunchroom- en bakkersketen Vlaamsch Broodhuys. In het bewuste artikel in Lunc...
De NVWA is traag met de publicatie van de correcties van inspectieresultaten in de Horeca Inspectiakaart. Bij Vlaamsch Broodhuys bijvoorbeeld: de NV...
Restaurant de Opera in Âs-Hertogenbosch start met de verkoop van het brood van het Vlaamsch Broodhuys. Vanaf 14 september verkoopt Opera ontbijt, lun...
Het Vlaamsch Broodhuys is nu te vinden in alle grote steden van de Randstad. Op 2 maart openen eigenaren Diante en Dimitri Roels namelijk een nieuwe v...
Gisteren opende Vlaamsch Broodhuys haar zevende BakerÂs Café. DJ Baggi Begovic en de Vlaamse schrijver Christophe Vekeman illustreerden de opening m...
Op donderdag 11 oktober opent Vlaamsch Broodhuys haar zevende BakerÂs Café. Voor eigenaren Diante en Dimitri Roels wordt het een Ânieuwe generatieÂ...
Een verrassende naam in een designtentoonstelling is het zeker. Onder het motto Âniet alles hoeft anders of nieuw te zijn nomineerde scout Van Dijk...
Brood is voor veel Nederlanders een belangrijk deel van de maaltijd, belegd met boter, een plak kaas, ham of pindakaas. Ontbijt en lunch bestaat hier...