14 jaar geleden in Lunchroom: Dimitri Roels, eigenaar van het Vlaamsch Broodhuys

Auteur: Redactie
23 april 2021
14 jaar geleden in Lunchroom: Dimitri Roels, eigenaar van het Vlaamsch Broodhuys

Lunchroom is dit jaar volwassen en bestaat 21 jaar. Tijd om terug te blikken en een greep te doen uit de welhaast onuitputtelijke voorraad interviews en achtergrondverhalen die in het vakblad voor de lunchroombranche hebben gestaan gedurende deze periode.

Wekelijks presenteren we je zo'n verhaal. Dit keer een interview dat we plaatsten in 2007. We bezochten Dimitri Roels, eigenaar van het Vlaamsch Broodhuys.

Het brood van zijn Vlaamsch Broodhuys wordt geserveerd in veel topzaken in de horeca. "Maar ik blijf zoeken en proberen, want iets te verbeteren is er altijd", zegt hij met stelligheid. Amsterdammers, Haarlemmers en Utrechters kunnen in 2007 voor hun dagelijks brood al terecht bij het Vlaamsch Broodhuys. Even zitten om te ontbijten of te lunchen. Maar ook om brood en andere kwaliteitsproducten te kopen in winkels die licht, ruim en puur aandoen. 

Het interview lees je via deze link.

Dossier

Iedere week blikken we terug op een historisch verhaal uit Lunchroom. We bundelen deze verhalen in het dossier, dat je hier vindt en wekelijks wordt aangevuld.

Blijf op de hoogte

Eén keer per week het actuele en relevante lunchroomnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

LU21Jaar

Overig nieuws