Groots ondernemen. Waar de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is hun...
Bij banqueting (vooraf bestelde catering voor vergaderingen en evenementen) wordt 21 procent van het eten bij lunches niet gegeten. Bij koffiebijeenko...
Compass Group, wereldwijd marktleider in catering met een historie van 50 jaar culinaire ervaring, kondigt vandaag de benoeming aan van Jacqueline van...
Dat de omzet in de horeca de afgelopen twee jaar zwaar te lijden had onder de lockdowns, is bekend. Dat dit effect ongelijk verdeeld is over de catego...
Compass Group gaat samenwerken met Local2Local. Het platform maakt het makkelijker voor boeren en andere producenten om hun producten lokaal te v...
Eurest opent vandaag de deuren van Corso Como, een Italiaanse trattoria in het WTC op de Amsterdamse Zuidas. Corso Como is een nieuwe Italiaanse trat...
Albron is uitgeroepen tot de cateraar met het meest duurzame en Fairtrade assortiment van Nederland. Directeur van Stichting Max Havelaar, Peter dAng...
Subway test in de Verenigde Staten drie sandwiches voor de doelgroep veganisten. De broodjes bieden een eiwitrijke vleesvervanger. *Vegetarische v...
Naast ontbijt wordt lunch ook regelmatig overgeslagen. Van de werknemers in Nederland slaat 22% minimaal één keer per werkweek de lunch over en 10,0%...
Het slagveld heeft zich sinds de laatste column behoorlijk uitgebreid. We zitten momenteel niet alleen met een rookcrisis in de horeca, maar tevens me...