Fresh food & coffee café Anne&Max opent de deuren van haar dertigste vestiging in Leeuwarden, geleid door franchisenemer Marloes Rovers...
Met de langverwachte komst van het mooie weer is het terrassenseizoen afgelopen weekend geopend. Hierom heeft Firstmate Hospitality Consultants, onder...
De zestiende editie van HorecaEvenTT op 5, 6 en 7 februari 2024 was naar eigen zeggen zeer geslaagd. De organisatie kijkt uit naar volgend jaar, wanne...
De eerste dag van de horecavakbeurs HorecaEvenTT in Leeuwarden zit erop. Zowel de beursvloeren als de wedstrijdkeuken en het wedstrijdrestaurant waren...
Ondernemen in Groningen. Elvis Chokas (23), eigenaar van lunchroom-restaurant Rå (uitgesproken als ‘Ro’) in Groningen, kwam uit Li...
Ondernemen in Heerenveen. Shamé Keesman (31) is een gepassioneerde onderneemster die een opmerkelijke route heeft genomen; van de wereld van ar...
Een eigen horecabedrijf runnen, mensen in goede sfeer een avond uit bezorgen én eigen baas zijn. Wat wil je nog meer? Je wilt daarnaast ook een...
Bakker Bart heeft op 23 april na een lange sluiting en een zeer ingrijpende renovatie zijn vestiging in Leeuwarden heropend. Met deze vernieuwde en ve...
Op 11, 12 en 13 april vindt het HorecaEvenTT 2022 plaats in WTC Expo Leeuwarden. Op de veertiende editie van de toonaangevende horecabeurs van Noord-...
HorecaEvenTT heeft met ingang van dit jaar een nieuwe thuislocatie. De komende 14e editie, van 11-13 april 2022, wordt de grootste horecabeurs van Noo...
Een verborgen pareltje in de binnenstad van Leeuwarden: dat is de gloednieuwe binnentuin van The Bakery. Van de buitenkant zie je hem niet, maar wanne...
Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de m...
SPAR neemt een meerderheidsbelang in The Tosti Club, dat elf vestigingen heeft in steden als Rotterdam, Breda en Nijmegen. In Arnhem en Zwolle is The...
Zo. De decemberuitgave van Lunchroom is bij alle lunchrooms van Nederland op de mat gevallen en we maken aan het eind van het jaar de balans op. We he...
Hop & Stork is in het gat gedoken van de ultieme chocolade- en koffiebeleving. Dit alles wordt gecombineerd met lunch, zodat er altijd wat te bele...
De eerste volledige groente -en juicebars zijn steeds vaker te zien in het straatbeeld. Voor horecadagzaken liggen er kansen om deze niche binnen hun...
Peter Procee zit al tientallen jaren in de horeca, en niet zonder succes. In Leeuwarden legde hij 24 jaar geleden de basis voor zijn lunchzaak zoals d...
Op het nieuwe Vak Event Groente & Fruit Helden (VEG.) is één paviljoen exclusief gereserveerd voor kleinschalige ondernemers. Met di...
Met gepaste trots presenteren we je de mei-uitgave van Lunchroom. In deze editie een interview met Peter Procee, eigenaar van lunchroom Het Broodhuys...
Nonna Timorason heeft vele omzwervingen gemaakt voordat haar droom werkelijkheid werd. Ze kocht op haar achttiende samen met vrienden een bar/bistro d...
Een nieuw, internationaal congres over smaak en proeven maakt zijn entree in Nederland! 12 juli 2017 wordt de allereerste editie van TASTE Summit...
Gelukkig. Zowel de eigenaren als de vaste gasten van speciaalbiercafé De Markies in Leeuwarden kunnen weer opgelucht ademhalen. Na ruim twee we...
De Elfstedentocht is (waarschijnlijk samen met het carnaval in het zuiden van ons land) het grootste folkloristische evenement van Nederland. Alle oge...
Bij de Subway in Leeuwarden wordt er betaald met de Gulden, meldt Quote vandaag. ‘Het is ook een pr-stunt natuurlijk’, zegt franchise...
Alle leden van Les Jeunes Restaurateurs werden uitgedaagd een spannend gerecht te bedenken dat perfect past bij Domaine du Tariquet Prèmieres G...
Het CBS heeft berekend dat met name universiteitssteden een stormachtige groei doormaken en dat eenpersoonshuishoudens een steeds groter aandeel van h...
Op 29 augustus presenteren Syb van der Ploeg en Piter Wilkens hun eerste single en clip met als thema duurzaamheid; ‘Jou it troch’. Zij ge...
Makro zet met de heropening van vier van haar vestigingen een concrete stap in de omvorming tot een unieke marktplaats voor ondernemers. In de Makro v...
Horecaondernemer Falco Bloemendal is eind november benoemd tot voorzitter van KHN Noord-Holland. Hij volgt Michel Becker op die zeven jaar lang het...
Op tweede paasdag (maandag 6 april) vindt voor de derde maal het Fries Food Festival over de Friese Eetcultuur van 11.00 uur tot 18.00 uur plaats in...
Thuisbezorgd.nl houdt bij wie, wat waar en wanneer bestelt in Nederland. Dat geeft soms verrassende resultaten, zoals de volgende Top 20. Wat zijn d...
De stofwolken zijn opgetrokken, verschillende wonden worden gelikt en de de champagnekurken zijn opgeruimd. De winnaars en verliezers van de sterren...
Het regiobestuur van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) Fryslân heeft Willem Schaafsma van restaurant Eindeloos uit Leeuwarden uitgeroepen tot Meest...
In Leeuwarden heeft "Hydro Sano":http://www.ecotap-horeca.nl/ onlangs de installatie van haar "ECOtap":http://www.ecotap-horeca.nl/ gedaan bij Wokpale...
Makro biedt horecaondernemers naast een compleet assortiment en scherpe prijzen ook een uitstekende service voor bezorging. De voordelen van bezorgen...
Hij stond één dag op het menu van hogeschool Van Hall Larenstein en het Nordwin College in Leeuwarden. Leerlingen konden een hap zetten in de Dutch...
Restaurant de Opera in Âs-Hertogenbosch start met de verkoop van het brood van het Vlaamsch Broodhuys. Vanaf 14 september verkoopt Opera ontbijt, lun...
Bakkerij Ât Stoepje steunt Utrecht in de strijd om de ÂCulturele Hoofdstad van Europa te worden. De marktkramen gaan een speciale Utrecht 2018 koe...
Acht teams, verbonden aan ROCÂs in Nederland, gaan tijdens de Bakkerij Dagen in de Amsterdam RAI demonstraties geven. Met deze wedstrijd krijgen leer...
Ron Jaarsma van lunchroom Mr. Cocker in Leeuwarden voelt zich bedrogen door eigenaar Syntrus Achmea van het winkelcentrum Zaailand. Na de verbouwing k...