Je hebt gezocht op: Apeldoorn

Eveline Wu: “Als chef raakte ik de nieuwsgierigheid een beetje kwijt”
Groots ondernemen. Waar de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is hun...

Livio Rüssli & Charlotte Peet stralen als nieuwe bagelbazen
Op 17 mei heropent de Bagels & Beans vestiging in Wageningen haar deuren met niet een, maar met twee nieuwe bagelbazen. Livio Rüssli (32) &am...

Hanos en Horeca Vakbeurs slaan handen ineen
Horeca Vakbeurs maakt bekend dat het een samenwerking aangaat met Hanos. De groothandel en totaalleverancier van de horeca presenteert zich op Horeca...
Coffee Fellows Apeldoorn heeft een nieuwe eigenaresse
Sinds 2019 is Coffee Fellows Anklaar een vertrouwd adres voor koffieliefhebbers in Apeldoorn. Met een uitgebreid assortiment aan koffie, thee, bagels,...

Themamaand Bier: Welke kant gaat de Nederlandse biermarkt op?
Het zal weinig mensen ontgaan zijn dat de bierprijzen in de horeca het afgelopen jaar flink zijn gestegen. Deze hogere prijzen hebben vooralsnog echte...

Van kosten tot beoordelingen en variatie; Beslist.nl deed onderzoek naar ijssalons
De zomer is in volle gang, tijd om te genieten van een bolletje ijs. Beslist.nl haakte in op deze zomerse lekkernij en deed onderzoek naar meer dan ho...
“Daarom besloot ik ook een keuken in het pand te bouwen en daarop in te spelen”
Ondernemen in Heerenveen. Shamé Keesman (31) is een gepassioneerde onderneemster die een opmerkelijke route heeft genomen; van de wereld van ar...

Stichting Horecaperspectief ondersteunt horecaondernemers in zwaar weer
Nog nooit zijn de bedrijfseconomische gevolgen van een crisis zo hevig geweest als nu. De maatregelen omtrent de COVID-19 crisis zorgen voor onzekerhe...

6 jaar geleden in Lunchroom: Martins Brasserie, Apeldoorn
Lunchroom is dit jaar volwassen en bestaat 21 jaar. Tijd om terug te blikken en een greep te doen uit de welhaast onuitputtelijke voorraad interv...

11 jaar geleden in Lunchroom: Central Park, Apeldoorn
Lunchroom is dit jaar volwassen en bestaat 21 jaar. Tijd om terug te blikken en een greep te doen uit de welhaast onuitputtelijke voorraad interv...

Zonder horeca blijven er maar weinig openbare toiletten over
Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de m...

De Dessertclub creëert eerste zoete bitterbal van Nederland
Het eerste dessert only pop-up restaurant van Nederland, de Dessertclub, krijgt wegens het grote succes een vervolg. Op 1 oktober opent het restaurant...

Ton Heerts: ''De mensen durven nog niet naar de horeca''
“Het is nog niet voorbij, voor mij is het geen dag voorbij”, vertelt Ton Heerts, voorzitter van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderl...

De foodtrends tijdens Koningsdag: dit bestelt Nederland
Waar Nederlanders in 2017 en 2018 nog een gezond maaltje bestelden tijdens Koningsdag, zijn hamburgers en snacks in 2019 populairder geworden op de ja...

Deliveroo breidt uit naar Hoofddorp
Vanaf vandaag is Deliveroo ook in Hoofddorp beschikbaar. Wie vanaf nu een maaltijd van zijn favoriete restaurant in Hoofddorp wil laten bezorgen,...

Bagels & Beans zoekt bagelbazen
Bagels & Beans houdt dinsdag 3 maart in Alphen aan den Rijn een franchise informatieavond voor aankomende 'bagelbazen'. Wie droomt van een...

Deze 10 artikelen werden in 2019 het meest gelezen
De jaarwisseling is het ideale moment om het jaar eens te beschouwen. Wij doen dit met de top 10 van meest gelezen artikelen op de website van Lunchro...

Anne&Max opent eerste vestiging in Apeldoorn
Op maandag 16 december zal in het centrum van Apeldoorn een nieuwe Anne&Max in samenwerking met foodservicebedrijf Albron openen. Het pand ligt op...

Anne&Max wil vijf nieuwe vestigingen in 2020
Anne&Max wilt dé huiskamer in de stad zijn die haar gasten elke dag verrast met heerlijke biologische producten, zeer gastvrije s...

De Beren bezorgrestaurants maakt groeispurt; drie vestigingen binnen drie weken
Binnen een tijdsbestek van drie weken opende De Beren maar liefst drie gloednieuwe bezorgrestaurants; in Leiden-Zuid, Dordrecht-Zuid én Apeldoo...

Zwolle wederom goedkoopste terrasstad, Amsterdam de duurste
Zwolle is wederom de goedkoopste terrasstad in Nederland en Amsterdam de duurste, mede doordat hier de grootste prijsstijging was. De verhoging van 7,...

Vegan chef Aaron Adams keynote tijdens TASTE Summit op de BBB (Video)
Eén van de meest invloedrijke chefs van de Verenigde Staten, Aaron Adams, gaat zijn unieke visie op de regionale keuken delen. Adams is keynote...

Oproep KHN voor Provinciale Staten-verkiezingen: voorkom overaanbod horeca
De afgelopen tien jaar nam het aantal horecazaken in Nederland explosief toe. Het aantal groeide met 13 procent naar ruim 43000 zaken. KHN is blij met...
Family Naarden is verbouwd
Bij Family Naarden zijn ze een aantal weken geleden druk bezig geweest om alle wanden in de vestiging een nieuwe uitstraling te geven. En het resultaa...

Apeldoornse boekwinkel zoekt lunchroomondernemer
In boekwinkel Nawijn en Polak in Apeldoorn komt een lunchroom. Althans, dat is de wens van de eigenaren van de boekwinkel. Zij zijn nu op zoek naar ee...

Domino's grootste QSR (quick service restaurant) in Nederland
Met de opening van de 250e vestiging in Steenwijk bereikt Domino’s vandaag een belangrijke mijlpaal. De pizzaketen mag zich namelijk het gr...

De Beren opent in Groningen
Het eerste De Beren-restaurant in de provincie Groningen is een feit. Middenin het bruisende centrum van de Groningse hoofdstad openen op dinsdag...

IJssalon Florence te Nederweert beste ijssalon van 2018
Tijdens de Internationale Dag van het Ambachtelijk IJs was het in alle IJssalons die lid zijn van het Ambachtelijk IJscentrum een feest. Extra groot f...
Exclusief interview Ad Schaap, De Beren: “Onze franchisenemers komen in een gespreid bedje terecht”
De Beren, typisch Rotterdams, maar tegenwoordig in heel Nederland een ‘household name’. Ad Schaap is een Rotterdamse horecalegende en sind...

De Beren opent eerste vestiging in Apeldoorn
Nabij het stadshart van Apeldoorn, aan de Molenstraat-Centrum opent restaurant De Beren op 22 februari de deuren. Het restaurant heeft een prachtige l...

Wederom grote omzetgroei voor De Beren (bezorg)restaurants
Vorige week werden tijdens het jaarlijkse nieuwsjaarevent van De Beren de omzetcijfers van 2017 bekend gemaakt. De horecaketen opende afgelopen jaar m...

Wat is het meest favoriete gerecht op Thuisbezorgd.nl?
Wat is het meest favoriete gerecht op Thuisbezorgd.nl? Klanten kunnen uit duizenden gerechten kiezen, van boerenkool tot Japanse champignonburgers. Ma...

Voorthuizen krijgt mogelijk een nieuwe lunchroom
Er komt mogelijk een nieuwe lunchroom in Voorthuizen. Het college van burgemeester en wethouders staan achter het plan van Ada en Rien koppe om een lu...

Horeca Apeldoorn vreest oneerlijke concurrentie van gemeente
In het nieuwe Huis van de Stad in Apeldoorn kan de bezoeker tijdens het ophalen van een paspoort of rijbewijs na de renovatie een kopje koffie dr...

Eerste internationale congres over smaak en proeven: Taste Summit
Een nieuw, internationaal congres over smaak en proeven maakt zijn entree in Nederland! 12 juli 2017 wordt de allereerste editie van TASTE Summit...

Dit is de beste ijssalon van Nederland
Tijdens de internationale dag van het ambachtelijk ijs was het in alle IJssalons die lid zijn van het Ambachtelijk IJscentrum een feest. Extra groot f...

Lepeltje Lepeltje breidt uit naar acht steden
Het cultureel foodfestival Lepeltje Lepeltje trekt dit jaar naar maar liefst acht steden. Naast de nieuwe steden Leiden en Breda worden ook Apeldoorn,...

McDonalds in Deventer is topper in sociaal ondernemen
Gisterenmiddag ontvingen Vera Linskens en Laurens Bontius namens Franchisenemer Henk Koning het certificaat dat hoort bij het hoogste prestatieniveau...

45-jarige kok jarenlang uitgebuit en bedreigd
Een 45-jarige man, die sinds 2011 werkzaam was als kok in een eetgelegenheid in Deventer, blijkt jarenlang uitgebuit te zijn. Hij werd bijna niet beta...

Monumentaal Zwols pand wordt restaurant
Het historische pand Het Refter in Zwolle wordt omgetoverd tot restaurant. De opening staat gepland voor oktober 2016. Het gebouw dateert van 1309, wa...