Coffee Fellows Apeldoorn heeft een nieuwe eigenaresse

Auteur: Redactie
Ondernemen 3 oktober 2023
Coffee Fellows Apeldoorn heeft een nieuwe eigenaresse

Sinds 2019 is Coffee Fellows Anklaar een vertrouwd adres voor koffieliefhebbers in Apeldoorn. Met een uitgebreid assortiment aan koffie, thee, bagels, zoetigheden en Italiaans ijs heeft Coffee Fellows Apeldoorn een vaste plek veroverd in het vernieuwde winkelcentrum Anklaar. Op 1 september van dit jaar kreeg de winkel echter een nieuwe eigenaresse, en ze is tevens de jongste onderneemster die Coffee Fellows ooit heeft gehad.

Op  zondag 1 oktober, heeft Sybrandy de eer gehad om de wethouder van Apeldoorn, Marco Wenzkowski, te verwelkomen. Na een vriendelijk welkomstwoord heeft hij officieel de zaak geopend door het lint door te knippen. Maak kennis met Camille Sybrandy, de 22-jarige ambitieuze franchisenemer die haar droom waarmaakt.

Voor Camille Sybrandy is de overname van Coffee Fellows Apeldoorn een mijlpaal op haar ondernemerspad. Op slechts 22-jarige leeftijd staat ze aan het roer van deze bekende koffiezaak. "Koffie maken is mijn passie, en ik vind het geweldig om veel aandacht te besteden aan het zetten van een perfecte Italiaanse espresso en andere koffie-creaties," vertelt Sybrandy met enthousiasme. "Het draait allemaal om het halen van de beste smaak uit de koffiebonen. Dat proef je echt!"

Jongste ondernemer

Camille's ondernemerschap zit in haar bloed. Opmerkelijk genoeg schreef ze zichzelf al op 10-jarige leeftijd in bij de Kamer van Koophandel als de jongste ondernemer van Nederland, met haar eigen webwinkel in sieraden. Haar ervaring op de Hotelschool en haar werkachtergrond hebben haar goed voorbereid om het succes van Coffee Fellows Apeldoorn voort te zetten. Bovendien krijgt ze ondersteuning van Coffee Fellows Nederland zelf, wat haar vertrouwen geeft voor de spannende reis die voor haar ligt als de nieuwe eigenaresse van Coffee Fellows Apeldoorn. "Ik ben ervan overtuigd dat we samen als team fantastische resultaten gaan behalen," voegt ze eraan toe.

Het menu bij Coffee Fellows Apeldoorn is divers en biedt voor ieder wat wils. De lunchkaart staat vol met rijkelijk belegde broodjes, en men kan zelfs genieten van een high tea vanaf twee personen. Of je nu op het terras wilt ontspannen of in de sfeervolle binnenruimte met vrienden, familie of collega's wilt relaxen, er zijn verschillende opties om uit te kiezen, waaronder diverse koffiespecialiteiten, Italiaans ijs en meer.

Coffee Fellows, oorspronkelijk een Duits concept, werd voor het eerst geïntroduceerd in 1999 en heeft zich sindsdien verspreid naar meer dan 240 vestigingen wereldwijd. In Nederland wordt Coffee Fellows gerund door Chiel Beckmann en Karel de Lange, die waarde hechten aan een vertrouwensvolle relatie met hun franchise partners. Deze relatie, gebaseerd op wederzijdse steun en eerlijkheid, vormt de kern van het langetermijnsucces van het concept.

Blijf op de hoogte!

Eén keer per week het actuele en relevante lunchroomnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws