Ondernemen in Amersfoort. Dirk-Jan Stip (62) opende in november vorig jaar zijn derde Corazon-zaak: Corazon Park in Amersfoort Vathorst. In de Vinex-w...
Per 29 september dit jaar is Royal Unibrew de officiële eigenaar van Vrumona. De closing van de deal heeft plaatsgevonden en de aandelen van Vrum...
Over het algemeen is bier een eenvoudig te serveren product: een gast doet een bestelling, de barman trekt de tap open of pakt een flesje of blik uit...
Het bepalen van de juiste verkoopprijs van bier is cruciaal voor horecaondernemers. Het vereist een goede balans tussen winstgevendheid en klanttevred...
In de schaduw van glanzende tapkranen en het proosten door tevreden gasten staat een onderwerp dat diep geworteld is in de wereld van de horeca: brouw...
Ondernemen in Goes. Het ondernemersechtpaar Ellis en Wesley Visser nam in 2021 het bestaande lunchcafé brasserie De Bult in Goes in coronatijd...
De huidige inflatie zorgt voor veel frustratie bij menig horecaondernemer. Halverwege februari nog, maakte Heineken bekend het bier dit jaar nog duurd...
De kostenstijgingen van Heineken houden dit jaar aan. Dit terwijl de gasprijs in Europa daalt, “'Maar dat werkt bij ons met een jaar vertraging...
Op 30 januari maakte Social Capital bekend dat zij Brouwerij De Prael Amsterdam over hebben genomen van de huidige aandeelhouders. De Amsterdams...
Roos Rutjes opende in 2019 de deuren van restaurant Rozey in Rotterdam. Het stylish en volledig vega(n) dining concept is uniek in Nederland: voor een...
Heineken heeft horecaondernemers via een brief laten weten dat het bedrijf de prijzen van bier en cider per 1 januari opnieuw gaat verhogen, met gemid...
Mike Boks (recths) treedt per 1 januari 2023 aan als nieuwe General Manager van STACH. Hij neemt het stokje over van Stach Schaberg (links), oprichter...
Partners uit verschillende hoeken van de horecasector richten gezamenlijk het platform mijnhorecabaan.nl op. Onder andere HMSHost International, Heine...
Een eigen horecabedrijf runnen, mensen in goede sfeer een avond uit bezorgen én eigen baas zijn. Wat wil je nog meer? Je wilt daarnaast ook een...
Bierbrouwer Heineken verhoogt per 1 augustus de prijs van bier voor cafés en restaurants met gemiddeld 5,8 procent. Horecaondernemers zijn m...
Vanaf juni 2022 werken we samen met LOFF Advocaten. Maandelijks zullen zij onze lezers meenemen in een reeks van juridische onderwerpen die binnen de...
Pieter Vissers wordt per 1 juni 2022 de nieuwe Horeca Directeur bij Heineken Nederland. Hij volgt hiermee Marc Josephus Jitta op die Algemeen Dir...
Sligro Food Group realiseerde over het eerste kwartaal van 2022 een omzet van € 468 miljoen, een toename van 140 miljoen euro of 42,7 procent ten...
Heineken onthult vandaag zijn nieuwste brouwinnovatie: Heineken Silver, een extra verfrissend bier met een subtiele afdronk. Gebrouwen met d...
De Finse Ella Taivalsaari (25) en Maxime Peters (23) uit Giethoorn hebben elkaar 5 jaar geleden leren kennen op de Hotelschool (The Hague) in Amsterda...
Vanwege de stijgende grondstof- en transportprijzen voelt Heineken zich genoodzaakt de bierprijzen te verhogen. Dat heeft Heineken woensdag laten wete...
Schulden lopen op – Dertig procent groei t.o.v. 2020 – Personeelstekort blijft groot probleem Iedere week dat de horeca langer dicht bl...
De omzet van de Sligro Groep nam in het derde kwartaal van 2021 met 1,8% toe ten opzichte van vorig jaar. Deze toename was volledig autonoom. Cum...
De horeca klimt uit het dal, de blik is gericht op de horizon. Natuurlijk zijn er zaken, al dan niet blijvend, veranderd. Hoe kijkt Robèr Wille...
Mocht vanavond bekend worden gemaakt dat de horeca de terrassen vanaf 28 april mag openen, zijn de grote bierleveranciers klaar om de horeca te v...
Wie via Leiden Centraal reist of in het stationsgebied werkt, woont of overnacht hoeft niet ver meer te lopen voor een verse creamcheese bagel of Mush...
Vascobelo is nog geen ‘household name’ in Nederland, maar de van origine Belgische koffie- en lunchketen timmert aardig aan de weg. Inmidd...
Het volledig gerenoveerde Grand Café Plaza, dat wordt geëxploiteerd door HMSHost, grenst direct aan Aankomsthal drie op Schiphol en geeft...
Vegan Junk Food Bar aan het Marie Heinekenplein heeft maandag 1 oktober de primeur, want de vorige week gelanceerde No Tuna en Zalmon Sashimi&nbs...
Na het succes van vorig jaar heropent pop-up restaurant A Beautiful Mess op 8 maart officieel zijn deuren in de Bijlmerbajes. Waar vroeger d...
De omzet van Sligro Food Group over 2017 beliep € 2.969 miljoen, een toename van 5,6% ten opzichte van de omzet ad € 2.813 miljoen in 2016. De tota...
Gasten grijpen nieuwe betaalmogelijkheden grif aan, zo blijkt uit de laatste cijfers over contactloos betalen: meer dan de helft van alle pintransacti...
Restaurant Colins in Breda heeft een nieuwe record gevestigd op het platform 'Horeca Crowdfunding Nederland'. Binnen 24 uur wist de zaak 397.0...
Sligro Good Group n.v. en Heineken Nederland b.v. delen mee dat, na een eerdere intentieovereenkomst en goedkeuring door de acm, finale overeenstemmin...
Gastvrij Rotterdam kijkt terug op een uitermate succesvolle vijfde editie waarin opnieuw tal van records zijn gebroken. Met 400 exposanten en 150 pres...
Een organisatie van Mexicaanse tequilaproducenten wil de Nederlandse bierbrouwer Heineken voor de rechter slepen. Heineken produceert en verkoopt al e...
Lunchrestaurant A Beautiful Mess opent op donderdag 15 juni zijn deuren. In de voormalige wasserette van de Bijlmerbajes runnen nieuwkomers uit het na...
The Heineken Bakery aan de Vijzelgracht in Amsterdam blijft een dag langer open voor bezoekers. Door het overweldigende enthousiasme, dat zich opvalle...
Heineken opent binnenkort de deuren van zijn eigen bakkerij in Amsterdam. Een tijdelijke bakkerswinkel waar bijzondere broden gebakken worden met...
Het Holland Heineken House in Rio wordt op dit moment als proeflocatie gebruikt. Heineken laat de gasten van het feestpaleis onder het...