De Duitse regering is van plan een testplicht in de horeca in te voeren voor mensen die zijn gevaccineerd of besmet zijn geweest met Covid-19, zo meld...
Vanaf 10 januari wordt overal in Italië een 2G-beleid ingevoerd vanwege het stijgende aantal coronabesmettingen door de omikronvariant. De 2G-maa...
We’re Smart® Green Guide, dé referentie in de culinaire wereld van groenten, maakte op 21 september de beste groentenrestaurants &eac...
In september 2018 was de lancering van de Mijn Doppio App. Gasten van Doppio Espresso kunnen middels de app sparen voor gratis koffie, patisserie, lun...
Starbucks Reserve Roastery opent in het historische postkantoor aan het Piazza Cordusio en is de eerste locatie van Starbucks in Italië, met plan...
Espressobarketen Doppio Espresso bestaat 10 jaar en organiseert ter ere van dit jubileum een reis naar Italië, daar waar het allemaal begon. Met...
In Italië staat een fontein waaruit wijn spuit. Echt waar. De wijn is drinkbaar en gratis. Voor degenen die een toegangskaartje voor de wijn...
Bijna de helft (44%) van de wereldwijde reizigers ziet het als hun hobby om de verschillende wereldkeukens te ontdekken. Het is voor vele reizigers da...
Frankrijk heeft de eerste plaats veroverd tijdens het Wereldkampioenschap Patisserie. Aan 'Coupe du Monde de la Pátisserie' deden ...
Op 6 & 7 maart a.s. vindt vakbeurs Bakkersvak alweer voor de vijfde keer plaats in het gastvrije Autotron Rosmalen. Sinds 2011 is Bakkersvak een feit...
Ingrediënten 1 oranje en 1 groene paprika 150 gram witbrood van de voorgaande dag 1 rode ui 300 gram tomaten 1/2 courgette 4 eetlepels wi...
Ingrediënten (4 personen) 200 gram varkensgehakt 1 eetlepel pesto 4 plakjes bladerdeeg snufje peper, versgemalen snufje zout 1 eetlepel b...
De afzet van biologisch varkensvlees is het afgelopen jaar sterk gegroeid. Leverancier De Groene Weg in Groenlo ziet het aantal varkens dit jaar toe...
De succesvolle espressobarketen Doppio Espresso heeft vandaag in het sfeervolle Haarlem aan de Zijlstraat haar 23e vestiging geopend. De espressobar h...
Het is alweer de laatste editie van uw vakblad Lunchroom voor dit jaar. Ook dit nummer staat weer boordevol ondernemersinformatie en een interessante...
Bij ijssalon Metropolitan in hartje Amsterdam is de ijssmaak van 2013 onthuld. Ijssaloneigenaar Kees Raat maakte namens de Vereniging van Ambachtelijk...
Frank Lindner, hoofdredacteur van het vakblad Lunchroom, gaf op de vijfde editie van de Nationale Lunchroomdag een presentatie over trending topics in...
In de Levens Cooking & Baking Plaza in Gilze is iedereen druk aan het opbouwen. Chef-kok van Unilever Foodsolutions Pascal van Loon excuseert zich, hi...
Even oppassen met de insalata Caprese, de Italiaanse justitie is namelijk fraude met mozzarella op het spoor gekomen. De verse kaas moet van buffelmel...