Ondernemen in Heerenveen. Shamé Keesman (31) is een gepassioneerde onderneemster die een opmerkelijke route heeft genomen; van de wereld van ar...
Drinkt een Nederlander een ‘bakkie pleur’ buiten de deur, dan kost dat gemiddeld 2,62 euro. Dit is een stijging van 40 procent ...
HMSHost Nederland, marktleider in de food- en hospitality branche voor reizigers onderweg, lanceert vanaf vandaag het Koppie Koppie koffie abonnement...
Hoe zou jij je lunchroom omschrijven? "Een beetje een tweede huiskamer voor heel veel mensen. Er komen hier veel vaste gasten, en veel me...
Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. In de horeca is koffie essentieel, net als in B&B en dan zeker...
Koffieliefhebbers opgelet! Starbucks introduceert voor aankomend seizoen twee nieuwe varianten op de geliefde macchiato’s: de Iced Vanilla Cloud...
Marco Smit is master barista. Hij is acht jaar geleden begonnen met koffie. 7 jaar geleden met De Koffie Society. Na drie jaar heeft hij ...
Het razend populaire koffie- en donutmerk Dunkin’ introduceert zijn petrol concept op de Nederlandse markt. De introductie vindt 6 en 7 november...
De herfst kan beginnen: de Pumpkin Spice Latte is terug en ook in een vegan variant verkrijgbaar bij Starbucks. Nadat we de beroemde klassieker m...
De Amerikaanse restaurantketen Hudson Bar & Kitchen, lanceert het lunch & bakery concept Hudson Coffee. De eerste vestiging van Hudson Co...
Vorige week wordt in het McDonald’s restaurant Enkhuizen het 75ste McCafé in Nederland geopend. Deze nieuwe service is sinds de intr...
Van een krachtige ristretto tot een romige latte macchiato met salted caramel, altijd bereid met versgemalen espressobonen en echte melk. Bezoekers va...
De eerste Dunkin’ Donuts in samenwerking met de NS is afgelopen vrijdag 10 november geopend op het Centraal Station te Amsterdam. Amst...
De eerste Dunkin’ Donuts in Utrecht gaat volgende week...
Per 1 september gaat Kaldi Mobiel van start in Uden. Kaldi Mobiel is een concept van Kaldi koffie & thee. Een mobiele koffiebar die overal in de r...
Per 1 september is franchisenemer Conrad Blankestijn eigenaar van een tweede Kaldi Mobiel. Kaldi Mobiel is een concept van Kaldi koffie & thee. Ee...
De eerste Dunkin' Donuts in Nederland gaat donderdag 23 maart aanstaande open. Amsterdam heeft de primeur. Van internationaal formaat nog wel, wan...
Op vrijdag 10 februari opent in de gerestaureerde kasteelhoeve bij Château St. Gerlach Burgemeester Quicx, Coffee & More officieel haar deur...
Foam Locus werd vandaag tijdens Horecava 2017 gelanceerd en wint de Horecava Innovation Award categorie Equipment and Service. Jury: “Foam Locus...
Voor het eerst in haar bestaan opent Douwe Egberts een restaurant: ‘The House’. Naast dagelijkse lunches bereiden drie Nederlandse topchef...
Dunkin' Donuts, één van de bekendste ketens in koffie en bakkerijproducten ter wereld, opent in 2017 zijn eerste vestiging in Nederl...
Ingrediënten 0,5 eetlepel melasse 0,25 theelepel karamelsiroop snufje gemberpoeder 30 ml espresso snufje kaneelpoeder 0,5 kopje opgestoom...
In de Bijenkorf Rotterdam is het Metro Café geopend, een geheel nieuw horecaconcept dat ook een take away functie heeft. In het Metro Café kan men...
Per 4 juni is franchisenemer Ger Haverkamp eigenaar van een tweede Kaldi Mobiel. Kaldi Mobiel is een concept van Kaldi koffie & thee. Een mobiele koff...
Na de koude wintermaanden breekt langzaamaan het zonnetje weer door. Om dit te vieren kunnen koffieliefhebbers tot en met 11 mei genieten van de nieu...
Makro Nederland presenteerde op de BBB Maastricht niet alleen haar fantastische versproducten voor de horeca, maar ook een nieuwe werknemer. Babette K...
De Bijenkorf City Café, een geheel nieuw horecaconcept, opende op 18 mei haar deuren in het filiaal Den Haag. Hier kan men terecht voor koffie- en th...
De manier waarop je je koffie drinkt, zegt iets over je persoonlijkheid. Zo is een cappuccinodrinker veeleisend en controlerend. Gasten die hun koffie...
Onlangs bladerde ik door het dagboek dat ik bijhield toen ik in Australië aan het backpacken was. Ik heb daar mijn eerste werkervaring opgedaan en da...
Nog één keer wil ze gaan voor het hoogst haalbare: World Latte Art Champion worden. En die kans krijgt Esther Maasdam. Op 28 mei won ze de Latte Art...
De witte gloed van melkschuim, gecombineerd met een fluweelzachte espresso waarin u de versgemalen koffiebonen proeft. Dit is hoe de beleving van een...
Koffie en melk  een combinatie die in vele gedaantes voorkomt. Oorspronkelijk voegden de Italianen melk toe aan de espresso, omdat deze in pure vorm...
In zes artikelen staan Edith Scholte en Menno Beker van Socialmediaworkshops.nl stil bij de kansen van Social Media voor de horeca. Deze keer belichte...
De acht beste baristaÂs van Nederland strijden op 10 mei a.s. in Hotel de Goudfazant in Amsterdam-Noord om het Dutch Barista Championship. *Tren...
Claudie Donderwinkel (Peeze Koffie) is de winnaar van het Dutch Latte Art Championship dat maandag 16 november in Rotterdam werd gehouden. Zij zal Ned...