De inschrijving voor het NK de Lekkerste 2024 is geopend. De wedstrijden vinden plaats tijdens de komende editie van de Horecava, van 8 tot en met 11...
Een van de uitdagingen waar horecaondernemers mee worstelen is het aanspreken van een jongere generatie. In de horeca staat de mens centraal, zowel de...
Vanaf nu kan ook Leiden genieten van 'the magic of veggies' met al het gezonds en lekkers wat SLA te bieden heeft. Het snelgroeiende fast casual conce...
Na drie jaar afwezigheid vindt Horecava begin 2023 weer plaats in de Amsterdamse RAI. Van 9 tot en met 12 januari komen vakmensen uit de horeca wedero...
Het personeelstekort in de horecabranche is nog steeds een actueel onderwerp. Voor de pandemie werkten er in Nederland 424.000 werknemers in de horeca...
Na twee zware jaren voor de horecabranche, waarin de grootste horecabeurs van Nederland niet in fysieke vorm kon doorgaan, zal begin 2023 Horecava als...
Het snelgroeiende fast casual concept SLA breidt landelijk uit en startte in samenwerking met Broccoli een sharefunding campagne om samen met klanten,...
Saladebar SLA, pionier op het gebied van gezond, plantaardig en lekker eten, opende het eerste restaurant in 2013 in Amsterdam. Sindsdien is de bekend...
De afgelopen vijf jaar is het aantal fastfoodrestaurants in Nederland toegenomen van 364 naar 422 restaurants. De stijging bedraagt hiermee 17%, een g...
Met een veranderende bevolkingssamenstelling en een groeiend aantal buitenlandse gasten wordt Eindhoven steeds internationaler. Dit leidt tot een groe...
Verhage heeft 39 vestigingen in Nederland, met name in de kleinere winkelcentra. Juist in die gebieden hebben traditionele lunchrooms het lastig, veel...
Vanaf heden kan iedereen zich weer inschrijven voor de lekkerste wedstrijden van het jaar! Deze bekende vakwedstrijden vinden plaats tijdens de Horeca...
Maandag 8 januari gaat de 62e editie van de Horecava van start. Circulariteit en technologie zijn belangrijke thema’s dit jaar. De wereld verand...
Nieuwe Horeca Nederland. Dit is de naam van een nieuwe werkgeversorganisatie in de horeca. Het eerste doel: een nieuwe CAO die beter aansluit bij de h...
Op dinsdag 13 december 2016 opent Pathé officieel de deuren van het nieuwe horecaconcept Charlie’s Rotterdam aan het Schouwburgplein. De...
In de oktoberuitgave van Lunchroom plaatsten we een artikel over de fast casual reuzen uit de VS die onze markt ook hebben ontdekt. Per abuis noemden...
Het is je vast niet ontgaan. Het nieuws over enkele grote Amerikaanse ketens die naar Nederland komen. Ketens die in de Verenigde Staten veel succes h...
Ter Marsch & Co Amsterdam heeft in Hotel NH Carlton aan de Vijzelstraat een pop-up bar-restaurant geopend waar goed vlees centraal staat. De zaak is...
Al jaren houden wij zelf cijfers bij over de omzet per gast, de omzetverdeling en andere cijfers binnen de lunchroombranche. We zien dat binnen onze...
Wagamama, het succesvolle Japanse noodlerestaurant met drie locaties in Amsterdam, heeft afgelopen vrijdag in 2,5 uur tijd via crowdfunding 177.500 eu...