Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...
Regelmatig worden er nieuwe producten voor de horeca gelanceerd. Van trendgerichte keukeningrediënten tot handige technologieën die het hoof...
Komende maanden zet een nieuwe lichting Rotterdamse restaurants en hotels de tanden in de challenges van Het Nieuwe Nassen, een hands-on programma om...
De plantaardige retailmarkt in Europa blijft groeien, terwijl de markt voor dierlijk vlees, melk en kaas krimpt. Dit blijkt uit onderzoek van Goo...
Fresh food & coffee café Anne&Max heeft de ‘Foodservice Award 2023’ gewonnen in de categorie Klassieke horeca. Andere genom...
Binnen de Nederlandse horeca groeit het aantal ondernemingen dat middels een franchise formule exploiteert nog steeds. Naast de van oorsprong typische...
December: de maand van lijstjes, terugblikken en voorspellingen doen. Niemand weet wat 2023 gaat brengen, maar wat de redactie wel weet is welke artik...
De genomineerden van de Foodservice Award 2022-2023 verkiezing zijn bekend. 21 foodservice bedrijven maken kans op een (categorie)prijs. Op 10 ja...
Almere Buiten is sinds 5 april een nieuw bezorgrestaurant rijker. Ondernemersstel John Ramlal en Marjolein Goud zijn de trotse nieuwe eigenaren v...
Midden in het nieuwe belevingscentrum Par’Course, omgeven door het groene Heuvelland, opent op 8 februari restaurant De Beren Valkenburg haar de...
Al meer dan 100 jaar bedrijft de familie van Daan Engels horeca, dus de kans een De Beren restaurant te runnen liet de doorgewinterde horecaman niet a...
Vanavond volgt een nieuwe coronapersconferentie met minister-president Mark Rutte en de nieuwe zorgminister op het hoofdpijndossier corona, Ernst Kuij...
Gisteren opende horecaformule De Beren de 47ste vestiging in het centrum van Emmen. Het restaurant bevindt zich in het nieuwe complex aan he...
Tegenwoordig staat er bijna wekelijks één op de agenda. Een opening van een restaurant of bezorgvestiging van&n...
Volgens het Food Service Instituut Nederland (FSIN) is het aantal maaltijdbezorgingen in Nederland sinds de coronapandemie met 37% gestegen ten o...
Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam vindt dit jaar weer LIVE plaats van 20 tot 22 september 2021 in Rotterdam Ahoy. Eindelijk kunnen horecapro...
Eindelijk kunnen we elkaar weer echt ontmoeten tijdens een live evenement! De achtste editie van Gastvrij Rotterdam 2021 vindt plaats van 20-22 septem...
De horeca klimt uit het dal, de blik is gericht op de horizon. Natuurlijk zijn er zaken, al dan niet blijvend, veranderd. Hoe kijkt Marnix Grift, eige...
Bourgondische Bredanaars kunnen vanaf nu hun hart ophalen met het gloednieuwe Bezorgrestaurant De Beren Breda. De opening van de 27ste bezor...
‘Ik ga aan de bak!’, bedacht Barbara Wapenaar toen ze opmerkte dat steeds meer collega’s in een horecalockdown dip terecht kwamen. S...
Heel horecaminnend Nederland kijkt reikhalzend uit naar hét moment dat de horeca zijn deuren weer mag openen. Op die langverwachte dag wil iede...
Het is niet onopgemerkt gebleven dat het zorgpersoneel in Nederland de handen extra uit de mouwen steekt sinds de uitbraak van het coronavirus. Om de...
Voor het eerst in de geschiedenis van De Beren opent er een vestiging in het altijd gezellige Goes. Vanaf dinsdag 11 februari is iedereen uit de Zeeuw...
Waaghalzen en daredevils kunnen tijdens Halloween hun hart ophalen bij De Beren restaurants. Daar wordt speciaal voor deze feestdag een wel heel bijzo...
Binnen een tijdsbestek van drie weken opende De Beren maar liefst drie gloednieuwe bezorgrestaurants; in Leiden-Zuid, Dordrecht-Zuid én Apeldoo...
Op 4 september om 08.00 uur geeft de Jumbo Foodmarkt in Groningen de aftrap voor de samenwerking van Dunkin’ met de Maripaan Groep in het hoge n...
Op dinsdag 2 juli vanaf 10.30 uur viert De Beren Restaurants voor de 41ste keer feest met de opening van alweer een nieuwe vestiging. Dit keer opent d...
Vanaf dinsdag 25 juni heeft De Beren er een primeur bij: de keten opent haar eerste vestiging in de provincie Limburg. De 40e vestiging van de succesv...
Restaurantketen De Beren lanceert op woensdag 1 mei de ‘De Beren Academy’. Met behulp van dit trainingsprogramma leren de medewerkers van...
Het is voor de tweede keer raak in Capelle aan den IJssel. Naast de vestiging aan de Hoofdweg opent De Beren opnieuw een vestiging in de gemeente; res...
Vanaf woensdag 10 april zijn de fijnproevers uit de Brabantse plaats en de wijde omgeving iedere dag vanaf 11.00 uur welkom om te genieten van een uit...
Marjolein Mens is communicatieadviseur bij restaurantketen De Beren. De restaurantketen heeft de social media campagnes uitstekend op orde en pakt de...
Michiel Korthals is filosoof en auteur van het boek ‘Goed eten’ en hoogleraar Filosofie bij de University of Gastronomic Science (Slow Foo...
Franchise Friendly Concepts – de onderneming die de ketens Kwalitaria en Délifrance in beheer heeft – sluit zich aan bij de Nederla...
Verhage heeft 39 vestigingen in Nederland, met name in de kleinere winkelcentra. Juist in die gebieden hebben traditionele lunchrooms het lastig, veel...
Vandaag is het de Dag van de Maaltijdbezorger, een landelijk initiatief van de Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers. Op deze dag wordt op nati...
Het is voor de derde keer raak in Noord-Holland. Na Haarlem en Hoofddorp opent De Beren opnieuw een vestiging in de provincie met beginletter H: Heerh...
Na al flink wat vestigingen verspreid over het hele land, is het voor restaurantketen De Beren tijd voor eentje op een zeer centrale plek: het centrum...
Horecapersoneel uit Rotterdam is al weken aan het trainen voor hét hardloopevenement van het jaar: De Rotterdamse Kelnerrace. Voo...
Het eerste De Beren-restaurant in de provincie Groningen is een feit. Middenin het bruisende centrum van de Groningse hoofdstad openen op dinsdag...