De Beren opent nieuw restaurant in Emmen

Auteur: Redactie
Fastservice 17 december 2021
De Beren opent nieuw restaurant in Emmen

Gisteren opende horecaformule De Beren de 47ste vestiging in het centrum van Emmen. Het restaurant bevindt zich in het nieuwe complex aan het Raadhuisplein. De Beren laat zich niet afschrikken door de wereldwijde pandemie en opende afgelopen twee maanden maar liefst 6 nieuwe restaurants en bezorgvestigingen in Nederland.

De nieuwe zaak in Emmen beschikt over een grote centrale bar, luxe banken en comfortabele zitjes en een natuurlijke uitstraling door het gebruik van veel planten. De keuken is voorzien van een houtskoolgrill voor de bereiding van vlees-, vis- en vega(n) gerechten. De tinten petrol en messing geven de zaak en het terras een moderne uitstraling, De Beren Emmen heeft 195 zitplekken binnen en een ruim terras om te borrelen.

Samenwerking met Wildlands

Bij het restaurant kunnen gasten terecht voor lunch, borrels en diner. Vanwege de ligging tegenover de dierentuin stelde De Beren een speciaal Wildlands Arrangement samen waarbij bezoekers voor 45 euro toegang hebben tot de dierentuin en een driegangenmenu krijgen bij De Beren. Ook voor bioscoopgangers is er een arrangement; naar de film bij Kinepolis en een driegangenmenu voor 31 euro. In de weekenden gaat het restaurant - na opheffing van de beperkende COVID-maatregelen - wat langer door en kunnen ook cocktails- en mocktailsfans hun hart ophalen onder het genot van muziek. 

Jaar niet betalen

Gasten die het restaurant bezoeken tussen 16 december en 11 januari maken kans op een jaar lang gratis dineren. Bij een bezoek aan het restaurant kunnen zij hun gegevens achterlaten middels het speciale actiekaartje. In januari kiest De Beren Emmen de gelukkige winnaar die iedere maand gratis mag komen genieten van een driegangenmenu voor twee.

Overig nieuws