Op 12 december jongstleden openden horecaondernemers Herman Hell en Hugo Kruijssen hun vierde SUGO Pizza in hartje Eindhoven. SUGO Pizza Eindhoven is het eerste filiaal van SUGO 'nieuwe stijl' en heeft een unieke stamtafel beschilderd door kunstenaar Niels Bakkerus. Als stunt werden tijdens de opening één uur lang gratis slices uitgedeeld aan alle bewoners en bezoekers van de lichtstad.
Feestelijke start
Om iedereen in Eindhoven kennis te laten maken met de gezonde en vierkante signature pizza's van SUGO, werden tijdens de opening één uur lang gratis slices uitgedeeld. Ook werd de bijzondere eye catcher van SUGO Pizza Eindhoven onthuld: een stamtafel voor twaalf personen, prachtig beschilderd door de lokale kunstenaar Niels Bakkerus. Met dit kleurrijke kunstwerk heeft het filiaal een geheel eigen handtekening. Niels is vooral bekend door zijn mixed media-werken waarbij hij typografie, illustraties en graffiti combineert. Zo beschilderde hij eerder de spelerstunnel van het Philips Stadion van PSV en maakte hij werk in opdracht van de gemeente Eindhoven.
SUGO Pizza nieuwe stijl
SUGO Pizza Eindhoven is het eerste SUGO-filiaal in nieuwe stijl: door een slim vormgegeven counter kunnen de klanten van SUGO goed zien dat alle gebruikte ingrediënten kakelvers en biologisch zijn. Ook worden alle pizza’s in Eindhoven bereid in het zicht van de gasten. Daarnaast is het assortiment van voorgerechten, zoals salades en desserts, uitgebreid. Alle gerechten kunnen in de winkel worden gegeten of worden meegenomen als take away.
Vierkante en gezonde pizza
Vanaf oktober 2018 namen horecaondernemers Herman Hell, eigenaar van Hell’s Kitchen Horeca Groep, en Hugo Kruijssen drie vestigingen van SUGO Pizza over. Een jongensdroom werd werkelijkheid, want de Rotterdamse vrienden wilden niets liever dan met hun gezonde en vierkante pizza de hele wereld veroveren. SUGO Pizza staat bekend als gezonde en vierkante pizza, gebaseerd op het heerlijke streetfood uit Rome: de pizza al taglio. Om de smaak van de pizza’s te beheersen en van een constante kwaliteit te voorzien, rijst het deeg tot 72 uur om zo tot het perfecte product te komen. Omdat er geen geur- en smaakstoffen aan het deeg worden toegevoegd, gaat het rijsproces in meerdere stappen. Hoe beter de condities rond het proces, hoe beter de kwaliteit. De vierkante pizza van Hugo en Herman is een luchtig, lekker en gezond alternatief voor de traditionele pizza. Een snack vol pleasure, zonder schuldgevoel.
Duurzame pizza
SUGO Pizza draagt uit dat de zorg voor onze planeet de verantwoordelijkheid is van iedereen. De keten wil hierin een actieve rol spelen en streeft naar zorgvuldig gebruik van natuurlijke bronnen en beter dierenwelzijn. Het meel, de vleeswaren en kazen zijn afkomstig van familiebedrijven in Italië. De koffie, thee, wijnen en sappen zijn biologisch en zo veel mogelijk fair trade, het verpakkingsmateriaal is gemaakt van gerecycled karton.