Roomkaasproducent Lebo Kaas voegt ÂAugurk toe als nieuwe smaak aan het huidige assortiment verse roomkaas in hersluitbare spuitzakken. Naar
aanleiding van diverse enthousiaste reacties uit het klantenonderzoek op deze verrassende, maar toch toegankelijk smaak met stukjes frisse augurk en een vleugje knoflook. Ideaal om te combineren met vlees en vis. Voor broodjes, amuses en gerechten.
Zo kan de heerlijke roomkaas augurk goed worden gebruikt bij zalm, garnalen, rookvlees, pastrami of cervelaat. De frisse smaak van roomkaas augurk is een ware aanvulling op het te serveren hoofdproduct.
*Presentatie*
Lebo Kaas presenteert op de Gastvrij Rotterdam, de BBB en Horeca Expo in Gent de verse roomkaas Augurk waar beursbezoekers de roomkaas natuurlijk ook kunnen proeven.
~Gé Sluijs, salesmanager bij Lebo Kaas, toont vol trots de nieuwe roomkaas Augurk tijdens Gastvrij Rotterdam.~
*Hersluitbare spuitzak*
De verse roomkaas Augurk zin in een handige, hersluitbare spuitzak. Lebo Kaas introduceerde vorig jaar deze vernieuwende, hygiënische en verpakking, waarbij gemak, efficiëntie en hygiëne voorop staan. De handige spuitzak bevat een spuitmondje met een afsluitdopje. Gebruikers in de horeca kunnen hiermee in een handomdraai de lekkerste broodjes, wraps, hapjes en garneringen maken. Na gebruik kan de spuitzak weer worden afgesloten door het dopje over het spuitmondje te schuiven en kan de zak schoon en hygiënisch in de koeling worden bewaard.
*Verkrijgbaarheid*
De verse roomkaas augurk is, samen met het huidige assortiment, verkrijgbaar bij de betere horecagroothandels. Kijk voor het volledige assortiment en voor een overzicht van de verkooppunten op de website van Lebo Kaas "www.lebokaas.nl.":http://www.lebokaas.nl
*Lebo Kaas*
Lebo Kaas is een ambachtelijke roomkaasproducent en maakt als enige in Nederland vanuit verse melk zelf roomkaas. Deze roomkaas wordt verwerkt in diverse smaken en verpakkingen voor horeca, consumenten en industrie. Het familiebedrijf bevindt zich in Lopik, midden in het poldergebied van het Groene Hart. In januari 2011 is Lebo Kaas samen met zusterbedrijf De Zuivelmakers met haar melkveehouders het programma ÂDuurzame Weidezuivel gestart om te komen tot de allerlekkerste, duurzame zuivelproducten. Een duurzame werkwijze met oog voor het milieu en koewelzijn staat centraal in het programma, zowel bij melkveehouders als bij Lebo Kaas. Kijk voor meer informatie op "www.lebokaas.nl.":http://www.lebokaas.nl
Lekker! Roomkaas Augurk
19 september 2014