September is een echte vismaand. Niet alleen start het Hollandse oesterseizoen officieel in de negende maand van het jaar, ook lees je als horecaprofessional alles over vis op Lunchroom in september.
De redactie is de afgelopen tijd druk bezig geweest om alle relevante (horeca)informatie over vis te verzamelen en te verwerken tot artikelen met een hoog kennisniveau. Met het nog altijd aanwezige personeelstekort is het aanpoten in de horeca. Gelukkig biedt de maand september ook kansen.
Zo lijkt de afgelopen jaren september een zomermaand geworden te zijn en blijven de terrassen redelijk goed bezet. Om die gasten goed te bedienen zocht de redactie van Lunchroom uit welke vis het best gegeten kan worden in de maand september en hebben we een handige poster ontwikkeld waar op te zien is welke vis in welke maand gevangen wordt.
Brood en vis
Gerookte zalm, paling, tonijn, haring en makreel... Vis op vers brood is waar veel gasten naar op zoek zijn. Een vroodje verse vis kan dan ook niet ontbreken op de menukaart. Wat zijn de meest popaire broodjes vis in het land? Lunchroom zocht het uit.
We legden ons oor te luisteren bij visexperts die ons vertelden hoe je het best een vis kan fileren en wat de verschillen zijn tussen een rondvis en platvis. En wat zijn nou de meest voorkomende fouten die bij de bereiding van vis om de hoek komt kijken, maar nog belangrijker: hoe voorkom die fouten?
In september lees je op Lunchroom:
De mooiste wijnviscombinaties
De meest voorkomende fouten bij het bereiden van vis
Vis als vleesvervanger
Vis fileren; een masterclass van Arie Kuijt
Keurmerken op vis. Wat zegt dat?
De uitgebreide visposter, welke vis wordt in welke maand gevangen?
Visconsumptie in Nederland. Welke vissoorten wordt het meest gegeten?
Vis in combinatie met bier
Voor adverteerders/toeleveranciers: er zijn talloze mogelijkheden om onder de aandacht te komen bij al deze horecaondernemers, zowel in print als online. Stuur een e-mail naar info@uitgeverijps.nl of bel naar 030-251 22 70 voor meer info.