Harewood Bakery, het Amsterdamse bedrijf achter deze donutshop, lanceert op woensdag 6 september een speciaal donutherfstmenu. Middels dit menu laat zij weten dat het aanbod van donuts zeer variërend kan zijn en zich niet beperkt tot enkele standaardvarianten of caloriebommen. Deze vernieuwende donutshop is gevestigd aan de Albert Cuypstraat 62 in Amsterdam en is wekelijks van woensdag tot en met zondag geopend.
Vullingen en toppings
Eigenaresse Kim Hasebos van Harewood Bakery licht toe: “Natuurlijk wordt alles op ambachtelijke wijze bereid. Dat geldt ook voor de vullingen en toppings. Hierdoor zijn wij in staat om klassieke donutsmaken te combineren met eigen creaties waarmee we inspelen op thema’s of seizoenen, in dit geval dus de herfst. Ons uiteindelijke doel is om de kwaliteit van de donuts in Nederland naar hetzelfde niveau te brengen als in Engeland of de VS.”
Toppers onder de herfstdonuts
Voor de liefhebbers die niet meer kunnen wachten, licht Harewood Bakery alvast een tipje van de sluier op. Voor de klassiek gevormde donuts met een gat erin staan de volgende smaken op het herfstmenu: cinnamon sugar, maple pecan, chocolate en advocaat. Voor de gevulde donuts: rose buttercream, blueberry jam en de herintroductie van de variant crème brûlée. Deze donut is gevuld met huisgemaakte custard en een krokant gebrand suikerlaagje erop. Dit was de topper in het wintermenu van 2016, daarom mag deze variant in 2017 zeker niet ontbreken.
Meerwaarde Harewood Bakery
De medewerkers van Harewood Bakery kiezen duidelijk niet voor de gemakkelijkste weg. Ze zien een uitdaging in het vervaardigen en aanbieden van de lekkerste en vooral vernieuwende donuts waarmee zij subtiel en smakelijk inspelen op de actualiteit. Vanwege het feit dat alle donuts ’s morgens vroeg op een ambachtelijke wijze worden bereid, is de kwaliteit elke dag weer gegarandeerd. Vanwege een wisselend menu dat elke 3 maanden wordt aangepast, blijft Harewood Bakery haar klanten op een positieve manier verrassen.