''Brood dat je wilt ontdekken''

Auteur: redactie
Branded Content Nice 'n Easy 16 oktober 2020
''Brood dat je wilt ontdekken''

Met PUR PAIN  brengt de Vlaamse Biobakkerij De Trog ambachtelijke, pure en 100% biologische broodproducten tot bij de Food professional. De bakkerij uit Ieper in België heeft zich weten uit te bouwen tot een ware trendsetter in de Belgische voedingssector. Eten verbindt mensen en culturen, brood is een ideaal product dat past bij elk eetmoment en een grote culturele heritage heeft. Het is het basisproduct om dagelijks van te genieten.

Met Pur Pain broodproducten haalt u het lekkerste brood in huis van onze zuiderburen. Brood met een verhaal en onderscheidend in smaak. Broodproducten waar we samen als vakmensen trots op kunnen zijn, waarmee we mensen gelukkig kunnen maken. Brood dat je wilt ontdekken en ook nog brood met een geweten.

AMBACHTELIJKE, PURE EN 100% BIOLOGISCHE BROODPRODUCTEN

Onze aarde biedt de meest pure en voedzame ingrediënten. Bij Biobakkerij de Trog zien we het daarom als onze plicht om enkel de beste, biologische grondstoffen te selecteren en ze in hun meest originele en eerlijke vorm te verwerken tot heerlijk brood in een CO2-neutrale bakkerij.

Hendrik, onze gepassioneerde meesterbakker, selecteert zorgvuldig de biologische grondstoffen en brengt ze voorts onder in een uniek ambachtelijk productieproces. Zo bereiden we onze broden bijna uitsluitend op met steen gemalen meel. Op die manier wordt de gehele tarwekorrel, inclusief kiem en vitamine E, vermalen op traag draaiende molenstenen, wat verhitting voorkomt. Hierdoor bieden onze broden dan ook een natuurlijke bron van koolhydraten, eiwitten, vitaminen, mineralen, spore elementen en essentiële vetzuren. Kortom, al het broodnodige!

ALTIJD VERS BROOD IN HUIS

De PUR PAIN broodproducten worden in de ambachtelijke bio bakkerij vers gebakken en vervolgens volledig afgeschermd verpakt. Zuurstofarm verpakt (MAP) en diepgevroren brood bieden alleen maar voordelen. Beide verpakkingsvormen garanderen een lange houdbaarheid. MAP verpakt brood bewaard daarenboven bij kamertemperatuur en heeft een korte afbaktijd.  Ons diepgevroren brood heeft dan weer een snelle ontdooitijd. Kleine afnames per doos zijn mogelijk bij uw grossier. PUR PAIN broden bieden de horeca vakman veel flexibiliteit.

Voor Bio De Trog, blijft kwaliteit en smaak van het allergrootste belang. PUR PAIN brood is in de zaak af te bakken en smaakt dus altijd kraakvers. Ons brood wordt gemaakt met veel passie door de vakman, voor de vakman! Want puur smaakt het best! Ontdek het volledig assortiment op www.purpain.be

Een uitgekiend gamma Vegan broodcreaties

Bij het maken van ambachtelijk bio brood draagt Bio Bakkerij De Trog duurzaamheid zeer hoog in het vaandel. Samen willen we een bijdrage leveren aan de minimalisatie van de ecologische voetafdruk en investeren in dierenwelzijn, biodiversiteit en plantbased voeding. Biobakkerij De Trog wenst ook de volgende generaties in de ogen te kunnen kijken. Vakkennis is hier hun bondgenoot. Met de ambachtelijke kennis van het verleden spelen ze smaakvol in op de toekomst, want vegan moet ook lekker zijn. De meesterbakkers van het broodatelier gingen passioneel op zoek naar (h)eerlijke vegan broodcreaties, uitgebalanceerd om met een fijne groenten creatie een evenwichtige bio-bewuste maaltijd te vormen.

Met trots dragen de PUR PAIN  vegan broodjes nu het “European Vegeterian Union V-Label” gecertificeerd door EVA VZW. Ontdek het vegan gamma op hun website:https://detrog.be/assets/files/products/Vegan3.pdf
 

Genieten van een bioburger of een vegan hotdog op een unieke locatie op Strijp-S, bij de schoorsteen, welkom in Blok 63-S!

Bram van Uden: "Parkeren doe je voor de deur of dichtbij op P De Hoek. Blok 63-S vind je op 5 minuten loopafstand van station Strijp-S, het Klokgebouw of het PSV-stadion. Hier beleef je de energie en open sfeer van het culturele en creatieve hart van Eindhoven. Gewoon lekker eten, gezelligheid, bewoners die elkaar ontmoeten en ondernemers die elkaar vinden."

"Ontbijt, lunch, een borrelplank in de namiddag, met Ivonne Kooijmans brengen we die - aan wie hier woont, werkt of gewoon langskomt - samen aan tafel. Als je bij Blok 63-S hebt gegeten, heb je een goede maaltijd gehad met heerlijke ingrediënten, gewoon lekker gesmuld. Pur Pain vind je bij ons niet alleen naast het bord maar ook erin. Onze burger- en hotdogcreaties smaken overheerlijk met de vegan broodjes van Biobakkerij De Trog. We hebben geen vriezer, maar dankzij de MAP verpakking van Pur Pain hebben we steeds kraakvers brood in huis, ideaal!"

"De S in Blok 63-S staat niet alleen voor service die je gewend bent in de horeca, maar ook voor servicepunt van onze huismeesters van De Regionale Huismeester. Heb je een klusje, vraag het hen, ze staan steeds klaar voor iedereen uit de buurt."

PUR PAIN INSPIREERT MET VIDEORECEPTEN:
FRUITY CARIBBEAN VEGAN DOG

Paprika, mosterd, gegrilde ananas, rode ajuin en habanero chili sauce maken deze typische Caribbean vegan hotdog heel verrassend.

Ingrediënten:

- 4 vegan sandwiches Bio De Trog
- 4 Vegan type hot dogs
- Paprika tapenade Delisol
- Graanmosterd
- “little gem” salade
- Gegrilde ananas met thijm Delisol
- Fruitychili sauce & Rode ajuin pickled -“Rascal Taste buddies”
- Lente-ui gesneden

1. Vegansandwiches afbakken gedurende 5-7 minuten op 180°C, hou warm.

2. Maak een inkeping in de lengte in de midden van het broodje

3. Bak of warm de vegan hot dogs

4. Maak een mix van 50/50 Paprikatapenade en graanmosterd en smeer een laagje in de inkeping van het broodje.

5. Vul met blaadjes salade en leg daarop de veganhot dog

6. Werk af met stukjes gegrilde ananas met thijm, gepekelde rode ajuin en fijn gesneden lente-ui

7. Toppen met de fruitige habanerochili saus

Allergenen: Gluten, mosterd, aanwezige allergenen in de veganhot dogs


Bekijk het videorecept: https://detrog.be/nl/recepten/fruity-caribbean-vegan-dog

Overig nieuws