SVH-Meesterkok Theus de Kok kookte ruim dertig jaar als chef-kok bij Restaurant De Echoput, dat bekendstaat om zijn wildbereidingen. In zijn hoogtijda...
De maand september is voor veel horecaondernemers de afsluiting van het hoogseizoen. Maar ondernemers zitten nooit stil want direct worden d...
Eén van de meest invloedrijke chefs van de Verenigde Staten, Aaron Adams, gaat zijn unieke visie op de regionale keuken delen. Adams is keynote...
Een nieuw, internationaal congres over smaak en proeven maakt zijn entree in Nederland! 12 juli 2017 wordt de allereerste editie van TASTE Summit...
Peter Klosse is eigenaar van de Echoput, oprichter van de Academie voor Gastronomie en Lector Gastronomie aan de Hogeschool Maastricht. Samen met A...
Restaurant De Echoput bestaat 60 jaar. "Peter Klosse":http://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/peter-klosse-ontkracht-wildfabelen-15972/ volgde zijn vad...
Wild wordt door vrijwel iedereen met het najaar en de feestdagen geassocieerd. Sommige restaurants grijpen het wildseizoen aan om het product extra te...
Bezoek van 13 Â 16 januari de "Horecava":http://www.horecava.nl/online/Pages/default.aspx?actioncode=&utm_source=Banners&utm_medium=external_bannerin...
Jeroen Peeters is 'Soupier van het jaar 2012'. Ook won Peeters de publieksprijs. Vrijdag werd de winnaar van de Soep van het Jaar verkiezing bij Hotel...