Peter Klosse is eigenaar van de Echoput, oprichter van de Academie voor Gastronomie en Lector Gastronomie aan de Hogeschool Maastricht. Samen
met Angélique Schmeinck schreef hij het nieuwe proefboek; een onmisbaar boek voor iedere chef! Wij mogen drie exemplaren weggeven.
*Alles over smaak*
In het boek worden de culinaire succesfactoren van een geslaagd gerecht behandeld. Alle smaken komen aan bod en je leert over goede smaakcombinaties. Peter Klosse is niet voor niets de smaakprofessor van Nederland. Kortom: een boek dat in de boekenkast van iedere kok thuishoort.
*Win het boek!*
We hebben drie boeken te verdelen, dus we verloten het boek onder drie inzenders die de volgende vraag goed weten te beantwoorden...
*Hoe heet het restaurant waar Peter Klosse opgroeide en waarvan hij sinds 1986 eigenaar is?*
Stuur je antwoord naar "thijs.jacobs@uitgeverijps.nl":mailto:thijs.jacobs@uitgeverijps.nl en wie weet krijg jij het boek binnenkort toegezonden! Vergeet niet je adres te vermelden. Op 14 juni maken we bekend welke drie gelukkigen het boek ontvangen! Heel veel succes en geluk toegewenst.
~Thijs Jacobs~
Win het nieuwe proefboek van Peter Klosse!
3 mei 2016