Subway voert grootste menuwijziging in 58 jaar door

Auteur: redactie
Subway voert grootste menuwijziging in 58 jaar door

Subway, ’s werelds grootste broodjesketen, bekend om zijn verse en gepersonaliseerde sandwiches, zet een nieuwe stap in de culinaire ervaring met de introductie van de nieuwe Signature Series, acht creaties speciaal door chefs ontworpen. Dit geldt als de grootste menuwijziging in 58 jaar. Vanaf vandaag, woensdag 6 maart, beschikbaar.

Vandaag markeert een historisch moment met de introductie van de 'Signature Series' bij Subway. De gloednieuwe serie introduceert een vernieuwende bestelervaring voor Subway-gasten door unieke, voorgeselecteerde Subs te introduceren.

Zorgvuldig samengestelde smaakcombinaties

Voor Subway staan smaak en hoogwaardige ingrediënten hierbij centraal. Met meer dan vijftig jaar ervaring weet Subway precies welke wensen haar gasten hebben. Subway streeft ernaar constant nieuwe kwaliteitsproducten te ontwikkelen op basis van deze wensen, met als resultaat de acht craveable combinaties in het Signature Series aanbod. Signature Series is de start van een compleet nieuwe en alternatieve manier om vaste combinaties van Subs te bestellen waarbij er zorgvuldig over de smaakcombinaties van de ingrediënten is nagedacht om een nóg lekkerdere ervaring te creëren.

Carrie Walsh, EMEA President bij Subway, is verheugd dat de Signature Series nu ook in Nederland verkrijgbaar zijn. “Met de Signature Series hebben we naar de wensen van onze gasten geluisterd. We hebben samen met onze chefs zorgvuldig over de samenstelling van deze Subs nagedacht om de beste combinaties te creëren. De eerste gasten die de Series Subs al hebben geprobeerd zijn erg te spreken over de unieke smaak van het nieuwe Subs-aanbod. Deze Subs zijn nóg smakelijker, nóg voller en nóg hoogwaardiger dan gasten al van ons gewend zijn. Een mooie prestatie en een enorme wereldwijde verandering voor Subway.”

Weg met keuzestress

Met de introductie van de Signature Series neemt Subway ook de keuzestress bij haar gasten weg. Gasten hebben aangegeven deze keuzestress regelmatig te ervaren tijdens het bestelproces bij het samenstellen van hun perfecte Sub. De nieuwe Series-lijn neemt deze keuzestress weg en zorgt voor een zorgeloze en onvergetelijke smaakervaring. In een wereld vol keuzes begrijpt Subway dat mensen soms simpelweg willen genieten van een smaakvol broodje zonder gedoe.

Acht nieuwe Subs

Acht nieuwe Subs schitteren in het Subway-assortiment en elke heeft zijn eigen smaakprofiel, zodat er voor elke craving iets lekkers te vinden is. Het Signature Series-menu bestaat uit de volgende Subs:

•             Legendary Teriyaki - Duik in de perfecte harmonie van Chicken Teriyaki met dubbele American Cheese, sla, tomaat, komkommer, paprika, ui, mais en Sweet Onion-saus, geserveerd op sesambrood. Ook verkrijgbaar als plant-based variant.

•             Fiesta Fajita - Ontdek de smaakexplosie van Chicken Fajita met dubbele dosis Pepperjack kaas, guacamole, sla, rode paprika, rode ui, mais, jalapeños, Doritos, en een vleugje Chipotle Southwest-saus, allemaal gehuld in een Italiaans Herbs & Cheese broodje.

•             Mighty B.M.T. – Geniet van de gelaagde smaken van ham, salami en pepperoni, dubbele hoeveelheid Pepperjack kaas, sla, tomaat, rode ui, komkommer, en een smeuïge hint van Vegan Garlic Aïoli, geserveerd op wit brood.

•             The Captain – Temptation van tonijn, dubbele Pepperjack kaas, sla, semi-gedroogde tomaat, komkommer, rode paprika, ui, mais, Lite mayonnaise op meergranen brood.

•             Steakhouse Desire – Steakhouse op een broodje, met sappige American Steakhouse patty, bacon, Pepperjack & American Cheese, gekarameliseerde rode ui, sla, tomaat, augurk, en Chipotle Southwest-saus op sesambrood.

•             Chicken Amore – Beleef liefde op je bord met de gegrilde smaak van Rotisserie-style kip, semi-gedroogde tomaat, roomkaas, American Cheese, rode paprika, rode ui, sla, komkommer, subtiele pesto, geserveerd op Italian Herbs & Cheese brood.

•             The Steak Master – Claim jij de troon als Sub-koning? Geniet van sappige Steak & Cheese, bacon, dubbele lading Pepperjack kaas, rode paprika, rode ui, sla, tomaat, en truffelsaus, alles op Italiaans Herbs & Cheese brood.

•             Clubhouse – Word lid van club Sub met de ultieme combinatie van ham, kalkoen, bacon, roomkaas, American Cheese, komkommer, sla, augurk, tomaat, rode ui, en een vleugje Honing-mosterd-saus, geserveerd op wit brood.

Met vernieuwde ingrediënten zoals Rotisserie-style kip, semi-gedroogde tomaten en Hickery Smoked BBQ-saus (Vegan), vormen de Signature Series een unieke ervaring voor de smaakpapillen. Verder kunnen alle opties van de Signature Series worden besteld als onderdeel van een maaltijddeal, inclusief een regulier drankje en cookie of chips naar keuze, of een kleine portie potato bites.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste luchroomnieuws en één keer per week de digitale nieuwsbrierf van Lunchroom ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws