Binnenkort in het restaurant van de Vrije Universiteit Brussel: de wormenburger voor durvers! Na de introductie van de wormenburger en de
wormennuggets serveert het restaurant van de VUB op 4 december de wormenburger voor durvers.
*Nu mét herkenbare wormen!*
Eerder presenteerde het restaurant (op 9 oktober) de wormenburger. Hiervan gingen er 400 over de toonbank. Dit keer gaat de chef een stukje verder: de wormen worden nu niet vermalen, zodat ze 'onherkenbaar' zijn. Nee, de wormen worden in hun originele en herkenbare manier verwerkt. Overigens konden de eters zich op 9 oktober ook al verheugen op heuse wormennuggets.
*Franse traktatie*
Tijdens het bakken zullen de wormen zich strekken en mooi aan de oppervlakte komen. Hierbij wordt een heerlijke archiducsaus geserveerd en erwtjes op zÂn Frans. Fijnproevers worden verwacht op 4 december in het restaurant.
~Bron: Vrije Universiteit Brussel~
~Thijs Jacobs~
Studenten eten wormenburgers
3 december 2014